Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 9.7.2010 8:53:08
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi gledala sam sad malo na Google Earth -u San Diego, pa čini mi se lijepo tamo... samo ima li morskih peseka u moru? brrrrr... inače, grad mi je lijep. pa onako kalifornijski grad, cca 1 milijun stanovnika (kao zg), znači ne prevelik, vidjela sma ima fora plaža, ali niš spektakularno, ima neki fora dio grad Little italy, ima SEaworld što da smo išli s janom bi bilo super vidjeti i ima jedan od najvećih ZOO na svijetu, što je isto impresivno...I da, cca 30 min je od meksičke granice Tijuane pa je tamo nerka free shopping zona....ali da imam love da odem u USA, nikada taj grad ne bi odabrala... Javim dojmove kada se KOFERAŠ vrati.... Otišao jutros busom od croatia airlinesa u 5 h, kaže da je prospavao cijeli put do Zg i sada u 9.05 ima let za Frankfurt pa dalje.... SRETNO MUŽU!!!
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 9.7.2010 8:55:35
|
|
|
|
curice
|
sretno i od nas i neka se nauživa i lijepo provede i još sretnije vrati k vama
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 9.7.2010 8:58:56
|
|
|
|
ninolina
|
joj sretno mu i neka vam se brzo vrati
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 9.7.2010 8:59:31
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: Puli lansiraj ga bar ćeš uštedjeti na aviokarti A onda možeš i mog. Ali malo dalje od San Diega plis mog isto, nek piči za Honolulu Vidim ja da će biti muževa po cijelom svijetu razasutih! Njanja to po kratkom postupku, bravo Njanja
|
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 9.7.2010 9:03:19
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: njanja ....sad jedva cekam da ode s koferom, ali i da se vrati meni i janu....a ako dodje s 2 kofera to ce bit pun pogodak :) :) Želim ti da ti se što prije vrati, sa što više kofera (naravno ne napunjenih svojom robom)
|
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 9.7.2010 10:55:34
|
|
|
|
Anoniman
|
sretno! želim mu uživanciju u California blueeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 9.7.2010 10:57:59
|
|
|
|
cuba
|
Lijep provod tm i nek donese jedan kufer special za Jana i tebe
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 12:55:35
|
|
|
|
nemammaste
|
Njanja ništa se ne hvališ, je li doputovao koji kofer extra s TM??
|
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 12:56:22
|
|
|
|
BUMBI
|
Da,da Njanja ništa nam ne javljaš? Kakav je bio susret Jana s tatom?
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 12:58:53
|
|
|
|
cuba
|
Njanja nadoknađuje vrijeme sa sm
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 14:18:30
|
|
|
|
Anoniman
|
čekamo report...... ........... ili možda još uvijek otpakiravaš dodatne kofere?
|
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 15:09:11
|
|
|
|
njanja
|
mm se vratio u sub oko 18 h, jadničak je putovao sve skupa više od 24 h zajedno sa čekanjima na aerodromu i ravno je otišao kod mojih gdje je jan bio (ja bila na vjenčanju)...jan ga prvo nije fermao, a onda ga je najednom uhvatio za ruku i vodao po cijelom stanu i sve mu pokazivao....onda su on, jan i moj tata išli na more pa je mm tek oko 22 stigao na vjenčanje.....drugi dan je spavao do 18 h a što nam je donioooooooo?nije kofer jer nije imao previše vremena za shopping, po cijele dane je imao predavanja, bio je smao jednu večer u nekom šoping centru na granici sa Mexicom.....jan je dobio 3 majice i super projektor, a ja sma dobila narukvicu i par majica projector mi je fenomenalan, ali ima unutra samo 1 probnu disketu pa moramo nabaviti još tih filmića....ali baš podsjeća na one stare igračke, a opet na moderan način...i čak i "priča"
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 15:10:39
|
|
|
|
njanja
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 15:11:41
|
|
|
|
Anoniman
|
super!
|
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 15:24:39
|
|
|
|
lilia
|
Lijepo, već smo se prepale, pa gdje je mužić? A kako ja bilo na vjenčanju? Koje smo mi kurjože...
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 15:29:00
|
|
|
|
njanja
|
ma nisma se stigla prije javiti, cijeli vikend bila okolo, a do sad imala puno posla pa sam se samo bila zakačila na raju na 2 min....na vjenčanju je bilo ok, došla sam kod nje u 16 h (okupljanje je bilo u 15.30) i sve sam stigla!!!!! samo je bilo preeeeeevrućeeeee i bilo mi je malo dosadno dok mm nije stigao, onda sam se napokon naplesala kada je došo, ali smo oko 1 već išli doma
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 15:29:45
|
|
|
|
nemammaste
|
za tm!
|
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 15:32:00
|
|
|
|
lilia
|
Pojavila si se i obavila svoje. A mužić je stvarno dobar i vrijedan.
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 15:36:06
|
|
|
|
Ninaa
|
Ajde super za poklone, vjenčanje i da je sve prošlo dobro!
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 15:36:10
|
|
|
|
njanja
|
nego lilia i maštovita-da li se vas 2 znate? baš si mislim kakao vam je super, moži ćete se zajedno družiti uživo kada rodite i skupa šetati lungo mare
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 17:08:04
|
|
|
|
cuba
|
Nek se tm sretno vratio doma za poklone, super što je i uspio u takvom pretrpanom rasporedu obaviti bilo kakav shoping! Sada opet guštajte
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 19:22:19
|
|
|
|
lilia
|
Ne znamo se ali nadam se da ćemo šetati, još da smo malo bliže... Maštovita je negdje blizu tebe a ja, znaš gdje sam. Još da nam se i Bablica pridruži... A povest ćemo i tebe Njanja sa nama, ako voliš lungo mare. Nadam se da ćemo se upoznati i prije šetnje s kolicima.
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 20:42:09
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 21:11:28
|
|
|
|
nemammaste
|
Da,da, sve skupa ćemo lijepo od Voloskog do Lovrana...
|
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 20.7.2010 21:43:26
|
|
|
|
ninolina
|
za mužića...ovaj projektor je mrakić...ako ga sestrična ima još nabavim ti filmiće...ali njeno je sve na njemačkom
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!