Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 23.7.2010 16:50:30
|
|
|
|
Anoniman
|
hm... a da ipak popustiš
|
|
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 23.7.2010 16:51:55
|
|
|
|
Dora04
|
Možeš doć do nje ako imaš profil na faceu ili ti nudim sebe kao spoj
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 23.7.2010 16:52:29
|
|
|
|
njanja
|
NO WAY...sad je već to stvar principa.... želim doć do te osobe, a ne do fejsa tko mi želi pomoći, neka mi se javi na pphvala
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 23.7.2010 16:53:00
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Dora04 Možeš doć do nje ako imaš profil na faceu ili ti nudim sebe kao spoj hvala Doli.... javim ti na pp koje da pošalješ poruku
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 23.7.2010 17:28:07
|
|
|
|
ninolina
|
to se zove stav ako trebaš kaj tu sam
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 23.7.2010 18:06:28
|
|
|
|
maja
|
evo i ja ti se nudim ako šta trebaš
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 23.7.2010 22:44:42
|
|
|
|
ELISABETH
|
IZVORNA PORUKA: maja evo i ja ti se nudim ako šta trebaš ako ti treba samo javi i ja sam dobrovoljka
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 23.7.2010 22:53:25
|
|
|
|
njanja
|
hvala vam cure namoci, dora ju je kontaktirala pa sad cekam da li je to ona... Nego, recite mi-da li su to na grupi ringeraja na fejsu sve nase cure s raje ili ima i ono npr priojateljica od ringerajki pa automatski upada u grupu?
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 23.7.2010 22:53:34
|
|
|
|
anuska08
|
već sam mislila da si popustila.... već mi je lakše da nisam jedina, ima nas još
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 23.7.2010 22:56:41
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: njanja hvala vam cure namoci, dora ju je kontaktirala pa sad cekam da li je to ona... Nego, recite mi-da li su to na grupi ringeraja na fejsu sve nase cure s raje ili ima i ono npr priojateljica od ringerajki pa automatski upada u grupu? Nisam išla za tim koga sve ima ali mislim da se svatko tko je na fejsu može učlaniti u rr grupu...
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 23.7.2010 23:01:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: njanja hvala vam cure namoci, dora ju je kontaktirala pa sad cekam da li je to ona... Nego, recite mi-da li su to na grupi ringeraja na fejsu sve nase cure s raje ili ima i ono npr priojateljica od ringerajki pa automatski upada u grupu? Nisam išla za tim koga sve ima ali mislim da se svatko tko je na fejsu može učlaniti u rr grupu... Moze, svako ko je na face-u moze da se uclani. Ali neko ko nije ni cuo za raju, nece se ni uclaniti
|
|
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 23.7.2010 23:02:54
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 već sam mislila da si popustila.... već mi je lakše da nisam jedina, ima nas još Anuska, nis ti ne brini, ipak sam ja jedna tvrdoglava (g) ovnica :)
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 23.7.2010 23:03:00
|
|
|
|
Dora04
|
U ovu grupu koju si ti vidjela se može svatko "učlanit", a u RR na fejsu samo mi sa Raje.
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 23.7.2010 23:03:35
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 već sam mislila da si popustila.... već mi je lakše da nisam jedina, ima nas još Anuska, nis ti ne brini, ipak sam ja jedna tvrdoglava (g) ovnica :)
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 24.7.2010 7:03:07
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: anuska08 već sam mislila da si popustila.... već mi je lakše da nisam jedina, ima nas još Anuska, nis ti ne brini, ipak sam ja jedna tvrdoglava (g) ovnica :) cure!
|
|
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 24.7.2010 8:06:26
|
|
|
|
maja
|
koliko sam skužila njanaj ti misliš na RR NA FEJSU...tamo su uglavnom cure sa raje pošto to naša anne kontrolira i prihvaća
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 24.7.2010 8:43:57
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: maja koliko sam skužila njanaj ti misliš na RR NA FEJSU...tamo su uglavnom cure sa raje pošto to naša anne kontrolira i prihvaća Pa mislim na ovaj banner na rajinoj stanici koji se pojavi kao oglas. Pretpostavljam da su to curre s raje jer je sve puno slika s mamam i bebama, pogledaj malo na sta mislim
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 24.7.2010 8:47:38
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: njanja NO WAY...sad je već to stvar principa.... želim doć do te osobe, a ne do fejsa tko mi želi pomoći, neka mi se javi na pphvala tu se slažem s tobom...koliko god me zanimalo neću popustit ....živjele one koje nisu na fejsu
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 24.7.2010 9:09:09
|
|
|
|
maja
|
a to je drugo, tamo može biti svatko p.s. odgovor je za njanju
< Poruku je uredio maja -- 24.7.2010 9:10:05 >
|
|
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 24.7.2010 17:06:04
|
|
|
|
njanja
|
Dora, hvala puno na pomoci, javila mi se i bas mi je drago da smo opet u kontaktu...eto i bez da sam se pojavila na fejsu sam uspijela, with a little help from my friends, tralalalala
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 24.7.2010 20:28:23
|
|
|
|
dami
|
Evo još jedne koja nikako neće ići na fejs. neznam zašto... jednostavno neću. Mi riječanke smo takve...
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 24.7.2010 20:29:45
|
|
|
|
nemammaste
|
Vidi stvarno ispada da baš mi iz Rijeke nećemo pa nećemo!
|
|
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 24.7.2010 22:28:56
|
|
|
|
S84
|
a zasto ja ne mogu naci rr na fejsu (barem ne hr) moze link?
|
|
|
|
RE: Ringeraja na fejsu-kako doći do kontakta? 24.7.2010 22:59:33
|
|
|
|
Dora04
|
Upiši, doslovno rr na fejsu i to ti je to.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!