Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 19.7.2010 8:37:22
|
|
|
|
nemammaste
|
Malo je popustila vrućina pa sam odmah booooolje....Iako nije neka prevelika razlika,još je pretoplo
|
|
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 19.7.2010 9:06:44
|
|
|
|
mariola
|
Dolaze mi seka i njena mala
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 19.7.2010 9:11:55
|
|
|
|
mamice
|
Nekako svadljivo i tamanim cokoladu da se smirim.Danas me nista ne pitajte ustala sam na srednju nogu
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 19.7.2010 13:18:54
|
|
|
|
bomboncic02
|
Loše, Matej mi se izgleda razbolio, ima temperaturu, kašlje a nije prehlađen. Uglavnom sad spava pa kad se probudi idemo dr. Baš me je lijepo krenulo, a danas prvi dan godišnjeg.
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 19.7.2010 13:20:46
|
|
|
|
cuba
|
Depresivno
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 19.7.2010 13:21:28
|
|
|
|
danery
|
blesawo kao i inače
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 19.7.2010 13:52:22
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Malo je popustila vrućina pa sam odmah booooolje....Iako nije neka prevelika razlika,još je pretoplo
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 20.7.2010 8:23:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Malo sam tužna jer mm neće iz bolnice danas i sutra sigurno
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 25.7.2010 11:20:33
|
|
|
|
cuba
|
ah, već danima to moje raspoloženje varira, još malo i puknit ću ko kokica
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 25.7.2010 11:23:47
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Malo sam tužna jer mm neće iz bolnice danas i sutra sigurno
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 25.7.2010 12:46:10
|
|
|
|
ELENA35
|
Bumbi Cuba,i ja sam ko kokica,samo mene to drži već tjedan dana.Sve me strah tko će zapaliti taj moj fitilj koji je već prekratak .Imam osjećaj da mi je svaki dan kao onaj iz filma "BESKRAJAN DAN"...Svaki dan jednako bezvezan,naporan i težak...Voljela bi da se mogu negdje ispuhati,ali uz djecu na vratu 24 sata to je jednostavno nemoguće Ja bi samo malo vremena za sebe,samo maaaaaaaaaalo....a nitko me ne razumije
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 25.7.2010 12:49:36
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ELENA35 Bumbi Cuba,i ja sam ko kokica,samo mene to drži već tjedan dana.Sve me strah tko će zapaliti taj moj fitilj koji je već prekratak .Imam osjećaj da mi je svaki dan kao onaj iz filma "BESKRAJAN DAN"...Svaki dan jednako bezvezan,naporan i težak...Voljela bi da se mogu negdje ispuhati,ali uz djecu na vratu 24 sata to je jednostavno nemoguće Ja bi samo malo vremena za sebe,samo maaaaaaaaaalo....a nitko me ne razumije elena
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 25.7.2010 12:56:54
|
|
|
|
ELENA35
|
hvala draga ....zato sam sretna kad ulovim neki sitni trenutak da dođem ovdje,jer tu nalazim drage ljude koji su uvijek tu,i kad sam tužna ili sretna,ili kad sam zabrinuta i depresivna i zbog toga vas sve puno volim i sretna sam što vas znam...makar i ovako,a tko zna,možda nekad popijemo kavicu skupa,družimo se...
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 25.7.2010 12:58:25
|
|
|
|
leilany
|
elena...ak hoces jedan dan cu doc u zgb...a ionak zivimo u dubravi...pa da se vidimo i popijemo kavicu ,ha kaj mislis o tome?
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 25.7.2010 13:22:05
|
|
|
|
Anoniman
|
jadno i nikako
|
|
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 25.7.2010 13:23:39
|
|
|
|
pincirotvajler
|
lijeno--
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 25.7.2010 13:26:08
|
|
|
|
anuska08
|
Baš ok!
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 25.7.2010 13:28:17
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 Baš ok! me2 mariachi....kaj je bilo koka,ko tebe meni ljuti
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 25.7.2010 19:06:48
|
|
|
|
ELENA35
|
draga,mooooooooooooooožeeeeeeeeeeee.Što se mene tiče,dođi odmah ,baš mi treba netko...Ostaviti ću ti broj na pp,pa kad budeš mogla,rado bi da mi dođeš..E baš si me razveselila,znaš?
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 25.7.2010 19:11:05
|
|
|
|
ELENA35
|
...bila u šetnji sa mm i blizancima...Jana mi nešto piknulo za obraz i jutros se probudio ko krafnica,pa sam se prepala i otišli na hitnu,maloprije došli,ništa strašno ni ozbiljno,dobili neke kapi za piti tipa DIMIDRIL,pa bi se to trebalo povući.Odmah mi je lakše,baš sam bila zabrinuta.Upiknuo ga komarac,pa bebe često tako reagiraju,majkice da ne brinete ako se i vašim sunašcima slično dogodi
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 25.7.2010 22:27:58
|
|
|
|
cuba
|
za malog mišića da brzo prođe!
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 26.7.2010 9:16:11
|
|
|
|
pincirotvajler
|
jučer počeo hvatat PMS luuuda,mislim da do navečer neće nijedna čokolada ostat u fridžu..mm počeo raditi danas, dario i ja sami, a ja
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 26.7.2010 9:19:23
|
|
|
|
.dada.
|
Uuuuu,danas sam svađalački raspoložena ,dobre volje ali ipak... Sad sam se ispucala na temi svekr(i)ve i sad mi je malo bolje !
|
|
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 26.7.2010 10:54:13
|
|
|
|
curice
|
dobro,samo neka tako i ostane
|
|
RE: Kako smo raspoloženi danas. 26.7.2010 10:54:53
|
|
|
|
Anoniman
|
bolje nego jučer!
|
|
|
Anketa
UZV u trudnoćiDa li vas je ginekolog u odmakloj trudnoći pogotovo iznad 20-og tjedna gledao vaginalno ili preko trbuha?Da (
75%)
Ne (
25%)
Broj svih glasova: 75Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!