Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 6:59:56
|
|
|
|
troubled
|
jutro mirna kako vladić? kako vrat?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:07:44
|
|
|
|
troubled
|
sanjalice, toliko je posla da ne stignem ni misliti.... prolazi mi brzo....prva tri mjeseca su bila najdulja....sad vrijeme leti...i prebrzo.... umorna jesam.... ali dobro je
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:08:46
|
|
|
|
mirna
|
vladic zdrav, ali se probudio cendravi... vrat bolje nakon ibuprofena jucer..
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:11:00
|
|
|
|
sanjalica
|
drago mi je mirna da si bolje... a i neka je i vladić zdrav... pa makar bio i cendrav ... troubi... pokušaj uživati u svakom trenutku, mada si umorna.... takvih se trenutaka sjećamo cijeli život....
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:14:59
|
|
|
|
božica
|
mirna vidim da i vi imate cendravo jutro kmeeeeeeeee moja viki rastulila svoje suze izbacila...oću oću da mo diida obuće papuče...diidaaaaaa
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:15:31
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: mirna vladic zdrav, vrat bolje nakon ibuprofena jucer..
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:18:40
|
|
|
|
troubled
|
sanjalice, nema teorije da ikad zaboravim sve ove promjene mirna, sad će on prestati, čim se malo razbudi bit će veseli vladić
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:21:02
|
|
|
|
mirna
|
Ma ne znam kaj je to danas s njim.. za poluditi.. ne bi gaćice te, nego one, onda bi opet nešto sam, a sam ne može.. išao bi iz krevetića, ali ne bi se obukao.. ogradicu ne smijem ja spustiti jer će on sam...nos ne smijem obrisati jer će sam.. na kraju sam mu dala trenirku da si sam obuče i ostavila ga još u krevetiću.. valjda je takav zbog promjene vrijemena...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:23:11
|
|
|
|
troubled
|
moguće je da je tako zbog vremena.... ali meni to više sliči na fazu "veliki-sam-i-sve-mogu-sam" zanimljiva faza....i zahtjevna za roditelje i njihovo strpljenje
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:23:40
|
|
|
|
Wukovarka
|
Dobro jutro curke... Vidi ti nasih vrijednica...nisam skoro bila ovako rano u bircu
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:26:48
|
|
|
|
sanjalica
|
Wukovarko, pa i ti uranila... kakva nervoza tebe hvata ... Mirna ne sekiraj se... ako si doma samo ga lijepo pusti da bude veliki... i uživaj ga gledati kako se prevrće pokušavajući se obući
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:28:19
|
|
|
|
Wukovarka
|
Rano zaspala sinoc i jutros od 5 na nogama...sve ukucane ispratila na posao...uzas. A kad budem trebala do grada, onda ce se meni spavati, he he Vidim da nam je Vladek bolje, bas mi je drago....sad nek malo gnjavi mamu Troubi u kojoj si ti fazi?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:31:19
|
|
|
|
troubled
|
jutro wukovarka i ti jutros zgrabila dvije sreće ja sam u fazi nemam-pojma-kako-sve-popakirati-do-četvrka-navečer..... u petak ujutro dolazi kamion po stvari.... sinoć me dobro sve to zdrmalo.... isplakala sam se kao kišna godina....
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:34:14
|
|
|
|
Wukovarka
|
Jojj...pa ti si rastrgana..i jos k tome trudna... Kao da citam svoje postove...ne mogu, a moram. Nikakva pomoc?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:36:55
|
|
|
|
anne
|
Jutro. Tek sjela i moram ići. Vratim se.
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:39:42
|
|
|
|
troubled
|
nikakve pomoći.... paula i ja same.... pokušat ću sutra i preksutra dopotezati nekoga da pomogne.... jutro anne - sad te ima, sad te nema
< Poruku je uredio troubled -- 28.10.2008 7:40:02 >
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:44:58
|
|
|
|
Wukovarka
|
Uff, vjeruj mi da znam kako ti je... S obzirom na trudnocu, jos gore od mog misljenja... Anne nam je brzinska...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:50:07
|
|
|
|
troubled
|
vidi popis obaveza za tri dana -spakirati do kraja (da bi se to moglo treba naći kutije odgovarajuće veličine...gdje? kako?) -pronaći tko je slobodan za petak ujutro da to ukrca u kamion (ja baš i ne bih smjela) -riješiti papire (doktorica jedna, druga....policija...škola...hzzo...ured državne uprave...agencija za nekretnine....) -organizirati pauli oproštajku u školi (kao rođendan otrilike....sve po želji) -organizirati druženje s prijateljicama (bio bi red da se i ja pozdravim) opet me hvata bed pa neću dalje...a ima još....
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:50:14
|
|
|
|
mamavlatkica
|
dobro jutro i od mene . Mi jućer imali ludu noć Jan-Renato trebao je sinoč oko 23.00 popit antibiotik pa sam ga morala buditi ( zločesta ja ) no onda je tek bilo vrištanja , lijek nije popio prolio ga po sebi ( sad mu kosa miriše na jagode ) pa smo imali galamu i viku do 01.00 . Nije htio biti u krevetiću nije htio spavati pored mene u krevetu, legao bi pa se digao i cendrao . Konačno negdje oko 01.00 vratila sam ga u krevetić i onda je zaspao naravno uz glazbu sa radija . Evo već je budan popio svoju bocu keksolina , pobacao sve svoje plišance iz kreveta i sad nastavio spavati. Ja sam koma još mi curi nos i sve me boli Još deset minuta pa mogu doručkovati ( radi lijekova ) To je od nas za jutranje javljanje.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:53:33
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ne bih ti bila u kozi.. Kutije trazi samo u velikim samoposluznim centrima, s tim ne mozes pogrijesiti... vjeruj mi...selila sam se u dvije godine 4 puta. Dokumenti...o tome ne znam nista...jer me i samu to ceka sljedeci tjedan. Utovar u kamion...probak kao ona reklama paste za zube Salim se...tko god prolazi...za ruku i unutra. A druzenje sa kolegicama...pobogu,pa znaju da si trudna...dodju k tebi na oprostajku i pakiranje lagano
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:55:16
|
|
|
|
troubled
|
proći će to sve kako treba i navrijeme....ali da treba energije i živaca - treba i to puuuunoooo... dobro jutro mamavlatkica...odmori i ti malo dok jan spava
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:58:14
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka A druzenje sa kolegicama...pobogu,pa znaju da si trudna...dodju k tebi na oprostajku i pakiranje lagano slažem se... kao one djevojačke večeri... vezanje ruzmarina.... kao slavonske bake koje se još uvijek bave zajedničkim pletenjem i vezenjem... pričajte i radite
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:59:20
|
|
|
|
troubled
|
da, drage moje...ali tri najbliže, koje su mi kao sestre imaju doma male bebice....ne mogu baš na njih računati
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 7:59:34
|
|
|
|
Wukovarka
|
Istina...ja sam uvijek nesto smislila za pomoc.. Jutro mama vlatkica
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:03:56
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: troubled da, drage moje...ali tri najbliže, koje su mi kao sestre imaju doma male bebice....ne mogu baš na njih računati To je vec problem...nisam na to racunala
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!