Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 19.7.2010 14:24:48
|
|
|
|
njanja
|
Sad sam na netu vidjela ovo: LIJEPA TV voditeljica Tatjana Jurić i njen dečko, sportski menadžer Nikky Vuksan, dio godišnjeg odmora su u društvu prijatelja proveli u Komiži na otoku Visu. Iako je Vis oduševio Tatjanu, dio odmora će provesti i na Korčuli. "Naši prijatelji imaju devetomjesečnog sina, a mi smo ovdje s našim četveronožnim ljubimcem, kujicom Jackie, bostonskim terijerom. Ona je naše mladunče, zafrkavali smo se Nikky i ja. Otkrili smo da obožava kupanje u moru", ispričala je Tatjana za Slobodnu Dalmaciju te o zajedničkom životu, braku i djeci dodala: "Tri smo godine u vezi, na pragu tridesete sam, već vježbam s Jackie, mislim da će se sve dogoditi u dogledno vrijeme, ako se već nije dogodilo, hahaha...". Poludim na selebove i na bilo koga tko si nabavi psa i onda "vježba roditeljstvo" na psu i još gore kada kaže za psa: ON JE NAŠA BEBA.... Ja znam da kućni ljubimci postanu kao članovi obitelji, ali koliko god ih vi vlasnici voljeli, oni su i dalje psi, a dijete je dijete......gade mi se usporedbe psa i bebe.... Sad sam luda!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 19.7.2010 14:27:10
|
|
|
|
Anoniman
|
slažem se njanja, pes je pes, dijete je dijete, svaka usporedba mi je freaky
|
|
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 19.7.2010 14:29:54
|
|
|
|
pincirotvajler
|
meni ne smeta tako nešto, ali ima zato puno toga drugog kaj nemogu progutat
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 19.7.2010 14:36:09
|
|
|
|
Duve
|
Ovo je više bila zafrkancija tako da mi to uopće ne smeta
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 19.7.2010 14:36:25
|
|
|
|
ama
|
i ja poludim kad cujem da usporedjuju psa i djete.....jedne prilike sef pozove kolegicu moju i kaze joj- hajde molim te u uredu mi se pas pokakio mozes to pocistit ona mu kaze prvo mi se gadi to nije moj poso drugo imas cistacice a on sav ljut i ono kao nerazumije i kaze pa to ti je isto ko djete kako ces sutra kad budes imala djete da ga pocistis i presvuces.......hallloooooooooooo to mi uopste nije zdrav mozak......mada recimo u njemacka..austrijia itd mozes bez problema vidjet u svako doba noci da izvode setat psa i s komentarom da je on beba itd...sasvim normalno
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 19.7.2010 15:44:01
|
|
|
|
lilia
|
Znam jednu gospođu koja za svog psa kaže da je njezin sin. Inače nema djece i to mi je odvratno čut, ali moja sestra ima predivnog psa irskog setera (danas je kod mene na čuvanju) i ja ga OBOŽAVAM. Svi ga volimo i kad čujem da mu kaže "ti si moja beba" a ima djecu, to mi bude smiješno jer znam da ona ne uspoređuje svoje dijete i psa nego čisto iz dragosti mu tako kaže. Psi se baš znaju uvući pod kožu. Ako je T. J. to rekla u ovakvom kontekstu kao što moja seka kaže onda kužim, ali onaj prvi navedeni primjer tipa moj sin mi se gadi.
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 19.7.2010 15:54:56
|
|
|
|
ama
|
aha i ja to razumijem salu na takav nacin tepanje itd al bas ono s ubjedjenjem da je to njihovo djete i da je to isto to mi je fuj a znam x primjera ma dzabe razglabamo sto ljudi sto cudi kako kazu...
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 19.7.2010 16:09:45
|
|
|
|
nemammaste
|
Meni ovo izgleda kao da je silom htjela objaviti javnosti njihove planove za bebu a nije našla drugačiji način. Ne znam,mene nije to iživciralo nego mi se živo fućka gdje i s kim ljetuje Tatjana Jurić i ostali "celebrity", a takve gluposti nam pune naslovnice kao glavne vijesti i objavljuju se čak i u tv vijestima.Meni je to sramota za novinare i novinarstvo i to me živcira
|
|
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 19.7.2010 17:10:24
|
|
|
|
mare i gogo
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Meni ovo izgleda kao da je silom htjela objaviti javnosti njihove planove za bebu a nije našla drugačiji način. Ne znam,mene nije to iživciralo nego mi se živo fućka gdje i s kim ljetuje Tatjana Jurić i ostali "celebrity", a takve gluposti nam pune naslovnice kao glavne vijesti i objavljuju se čak i u tv vijestima.Meni je to sramota za novinare i novinarstvo i to me živcira potpisujem glupo mi je uopće što diže tolika hajka oko tih celebritija a kad se nešto dogodi običnom čovjeku nitko i ne mari bitno da se zna što modni mačak kupi kakicu svoga psa sa gucciovom vrećicom i takve gluposti a dijete je dijete a ne pas a i ja mislim da se ona htjela pošto poto pohvaliti javnosti na novoj vijesti
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 19.7.2010 17:28:53
|
|
|
|
leilany
|
ja nisam celeb...al ja bas volim svog psa...ona je moja maza....kaj mi je bilo najgore u zivotu,imala sam nju(tj.bavila sam se s njom,setnje,,,itd).... danas imam dijete.....koje obozavam-i suludo mi je uopce to komentirat da volim vlastito dijete...ali volim i psa...i opet ponavljam....to je neka druga ljubav.... i da....i ona je moja "stara" beba
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 20.7.2010 9:36:04
|
|
|
|
tita
|
Ja ne razumjem šta to znači vježbati roditeljstvo na psu...,ali prije djeteta sam imala psa koji je živio snama i svugdje je išo snama i mogu reči da je meni on bio kao djete!!!!!Na njega smo trošili puno od igračka pa do drugih potrepština,kao što sad trošim na djetetu!!!!Onaj ko nije probao nezna jer i pas te razumije samo što on nikada ne progovori....Ja sam morala komentirati na ovo,jer sam na takve stvari osjetljiva....Ima nas svakakvih,ali ne treba uvijek nekoga suditi,ko voli neka izvoli.....
|
|
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 20.7.2010 10:00:25
|
|
|
|
njanja
|
sve je to ok, znam što znači voljeti psa, a i psi su toliko divna bića da ih ne možeš ne voljeti..... međutim, mene smeta ono da si ljudi utuve u glavu da im je kućni ljubimac dijete (vjerujte mi, vidjela sam takve).....Ok, zovete psa: beba, zovem i ja jana MIŠ pa ne mislim da je štakor ili slično.... U cijeloj priči me nervira (TJ i njena izjava je bio samo povod) što se briga za psa nikako ne može usporediti s brigom za dijete, biti ću bolesno realna: odeš na posao i psa ostaviš 8 h doma i on se snalazi ako mu ostaviš vode i hrane....dijete ne možeš ostaviti ni 5 minuta samo.... tako da, znam da volite svoje ljubimce i ja bi ga obožavala da ga imam.ali mi je ODVRATNA bilo kakva poveznica brige za psom sa roditeljstvom.....Bila mi je i prije, a sad mi je još više.... Sijećam se kada se moja Vita od sestre rodila prije 7 godina, tada mi je prijateljica stalno pokazivala slike njihovog malog psića i govorila: ON JE NAŠA BEBA.....Ja sam joj poslala na mail Vitinu sliku i rekla: M., ovo je beba, vi imate psa....Nikada više za tog psa, predamnom, nije rekla da je beba....
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 20.7.2010 10:02:46
|
|
|
|
njanja
|
i znate što me još nervira, sada je malo OT.... kada se pas pokaka nasred ulice i gospodar to ne počisti, to je tako normalno...Da se Jan ili vaša djeca pokakaju nasred ulice jer npr niste stigli do wc-a, svi bi gledali kakvi smo mi to roditelji....
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 20.7.2010 10:03:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: njanja sve je to ok, znam što znači voljeti psa, a i psi su toliko divna bića da ih ne možeš ne voljeti..... međutim, mene smeta ono da si ljudi utuve u glavu da im je kućni ljubimac dijete (vjerujte mi, vidjela sam takve).....Ok, zovete psa: beba, zovem i ja jana MIŠ pa ne mislim da je štakor ili slično.... U cijeloj priči me nervira (TJ i njena izjava je bio samo povod) što se briga za psa nikako ne može usporediti s brigom za dijete, biti ću bolesno realna: odeš na posao i psa ostaviš 8 h doma i on se snalazi ako mu ostaviš vode i hrane....dijete ne možeš ostaviti ni 5 minuta samo.... tako da, znam da volite svoje ljubimce i ja bi ga obožavala da ga imam.ali mi je ODVRATNA bilo kakva poveznica brige za psom sa roditeljstvom.....Bila mi je i prije, a sad mi je još više.... Sijećam se kada se moja Vita od sestre rodila prije 7 godina, tada mi je prijateljica stalno pokazivala slike njihovog malog psića i govorila: ON JE NAŠA BEBA.....Ja sam joj poslala na mail Vitinu sliku i rekla: M., ovo je beba, vi imate psa....Nikada više za tog psa, predamnom, nije rekla da je beba....[/align] super ti je ovo, slažem se!
|
|
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 20.7.2010 10:51:47
|
|
|
|
lilia
|
Vlasnici koji ne počiste pseći izmet jednako su nemarni kao i roditelji koji ne bi počistili dječju kakicu nasred ulice. Također mi nisu normalni ljudi kojima je ok da pas vrši nuždu po cesti, a za dijete to nije normalno. Ni za psa to nije normalno, jer može ga se voditi na mjesta koja su predviđena za to i gdje nema puno ljudi a ne baš u centar grada.
|
|
[Obrisani korisnik] 26.7.2010 16:48:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 26.7.2010 16:50:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 26.7.2010 16:54:06
|
|
|
|
leilany
|
cvrle tak si mi falila potpisujem te od do
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 26.7.2010 16:55:48
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: leilany ja nisam celeb...al ja bas volim svog psa...ona je moja maza....kaj mi je bilo najgore u zivotu,imala sam nju(tj.bavila sam se s njom,setnje,,,itd).... danas imam dijete.....koje obozavam-i suludo mi je uopce to komentirat da volim vlastito dijete...ali volim i psa...i opet ponavljam....to je neka druga ljubav.... i da....i ona je moja "stara" beba nas dve se kuzimo, ne? hehheheh i moja Pia je moja bebica...
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 26.7.2010 16:57:07
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 nas dve se kuzimo, ne? hehheheh i moja Pia je moja bebica...
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 26.7.2010 20:51:05
|
|
|
|
MiniMama
|
IZVORNA PORUKA: leilany cvrle tak si mi falila potpisujem te od do bas tako.. srecom pa ides samo jednom godisnje na godisnji. znas kako je tesko bilo stalno tipkati kad te nema. hebiga, nema one ikonice za citiranje... s druge strane imam primjer svoje stare tete koja je silno bogastvo u to doba potrosila na sve moguce tretmane i ljecenja ne bi li dobili bebu... a muz i ona su bili ludo zaljubljeni. ali zbilja. od prvog do zadnjeg dana su bili nerazdvojni, ali dijete nisu mogli imati. cijeli zivot su u kuci imali psa. i nekih godinu dvije prije smrti, muz joj je kupio malog pudla. ona je danas starica od kojih 75 godina i zivi s tim pudlom. on joj je sve u zivotu i tretira ga kao dijete. brine o njemu kao o pravom djetetu.. iskreno, da se pudlu nedaj boze nesto dogodi mislim da bi se i ona ugasila... hebes tatjanu juric. tako me zaboli uho za nju i njen godisnji i pesa njenog frenda... ali uopce me ne dira kada se zivotinja uspoređuje s djetetom. ako sam ja blagoslovljena majcinstvom, ne znaci da su svi bili moje srece, i ako neko utjehu pronađe u zivotinji, to mi je prekrasno...
|
|
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 26.7.2010 21:00:16
|
|
|
|
CallamityJane
|
da budem iskrena uopste se ne zamaram takvvim glupostima, kada bi se jos oko toga nervirala gdje bi mi pamet bila
|
|
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 26.7.2010 22:04:19
|
|
|
|
njanja
|
cvrki, sve sam objasnila onime sto sam frendici rekla: vita je beba, ti imas psa. Ne podcjenjujem pse, dapace obozavam ih, ali ne zelim ni da se podjcjenjuje roditeljstvo, jer ruku na srce, ali tko god ima i psa i dijete, a i onaj tko nema psa, zna razliku. Moj frend ima psa i prosece ga 2x dnevno, a dijete ga okupira svaku sekundu slobodnog vremena. I sad cu bitg malo bezobrazna,ali psa jednom izdresiras,a dijete ucis cijeli zivot. Zato nemojte mi da su psi bebe jer su psi jednostavno psi, koliko god divni i dragi bili
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 26.7.2010 22:17:43
|
|
|
|
leilany
|
njanja...ja mislim da ti ne "obozavas" pse,kao oni koji ih imaju za kucne ljubimce...znaci kada taj isti pas spava s tobom,budi se s tobom....setate se,il kak ti kazes prosetate 2x dnevno da obavi nuzdu....trosis enormne kolicine novaca na njega ako je bolestan(npr.od moje kuje zadnja operacija preko 4000kn..sve kesovina,calen zi bite ),hrana,popratne gluposti....kolko puta nisam negdje isla samo zbog nje....GO si moram organizirat da ju netko moze cuvat,kak bi se reklo u smjenama idemo na more....ma da ne nabrajam,al deff nemoze to nitko shvatit ko nije imao psa u kuci....moj pas je clan moje obitelji...i bit ce do njene smrti....i tocka,amen.... p.s. i ne kaze se bezveze da je pas najbolji covjekov prijatelj....
|
|
RE: Vježbaju roditeljstvo na psima-grrrrrrrrrrr 26.7.2010 22:30:19
|
|
|
|
MiniMama
|
njanja, ovako. psa nikad nisam imala.. ali hocu cim se preselim u svoju gajbicu. imat ce vito drustvance i necemo vise maltretirati prolaznike sa "mi bi malo milkili vaseg vau vau".. imat cemo mi svog velikog pravog vau vau! enivej, imala sam macku, jedno vrijeme cak i dvije macke. i mogu ti reci da sam imala pun kofer posla oko njih. i da sam se vise satrala oko te dvije mace + dvije zlatne ribice nego oko vite otkad se rodio.. ako si odgovoran vlasnik zivotinje ima jaako puno posla. ne kazem da je isto biti roditelj i vlasnik zivotinje, ali definitivno nije nesto sto podcjenjujem.. dapace, puno je lakse otici na godisnji s djetetom nego s psom... a zivotinja ti se uvuce pod kozu. nije isto kao dijete ali trazi skoro jednako puno energije i predanosti..
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!