|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: akcijaaa
8.7.2010 9:45:54   
mariola
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vas cureuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 326
8.7.2010 9:52:28   
lee
Zvkr javi mi se obavezno,da se nadjemo na kavi.moram vidjeti svog velikog prijateljauser posted image  divno,baš sam sretna.veselim se malenoj Zvrkiciuser posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 327
9.7.2010 9:12:42   
ZVRK
samo da vam javim da se je jučer (15+3)moja zvrkica javilauser posted image dok sam gledala tv i mazila se sa sinom

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 328
9.7.2010 9:13:26   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 329
9.7.2010 10:49:29   
Anoniman
aaaa, baš lijepo user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 330
9.7.2010 10:49:50   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: ZVRK

samo da vam javim da se je jučer (15+3)moja zvrkica javilauser posted image dok sam gledala tv i mazila se sa sinom

Prekrasno user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 331
9.7.2010 10:52:15   
cuba

Oooo već user posted image user posted image user posted image user posted image uživajte!!!

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 332
9.7.2010 10:53:05   
curice
divno zvrk-uživajuser posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 333
10.7.2010 17:47:18   
Gianna

user posted image user posted image user posted image i sada će se javljati sve češće user posted image ... Htjela se i ona malo maziti user posted image user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 334
10.7.2010 18:08:41   
BUMBI

samo da vam javim da se je jučer (15+3)moja zvrkica javila dok sam gledala tv i mazila se sa sinom

user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 335
26.7.2010 20:59:28   
ZVRK
cure moje da se ja malo i tu na mojoj temi potužim.
moram priznati da mi moja zvrkica zadaje pomalo problema jer je jaaako nisko i nemogu niti sjediti puno aležanje je nekada nemoguća misija.
znam da ste pisali puno vas da nose nisko ali meni je to jaaako nisko pogotovo zato jer je moja maternica zabačena više a meni opet smeta.
znami biti spuštena zvrkica skroz dole do ''frizurice''.
danas sam se počela više malo da mislim o tom ''niskom''nošenju i odlučila da idem dati kune za pregled kod privatnika jer je moja ginička na GO do 1.08. a kontrola mi tek kasnije.
tako da sutra popodne idem kod privatnika na kontrolu pa da čujem šta če mi on kazati i šta/kako da se pridržavam za održati user posted image  urednu
ja se pazim ali...........

eto morala se potužiti malo ali u sutrašnjem pregledu možda doznam da li je zvrkica ili nije user posted image
ja i dalje tvrdim da jeuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 336
26.7.2010 22:39:53   
Gianna
Draga savršeno razumijem kako se osječaš, jer i moja radi velike probleme..... Isto je dosta nisko, doduše ginica kaže nije nisko samo se namistila nekako sprijeda pa mi skakuče po mjehuru i gura janike i zna biti strašno neugodno kad se počne vrtuljiti i bacakati.... user posted image

Ali ništa nam ne preostaje nego stisnuti zubiće i izdržati do kraja i uživati u svakom pokretu ma koliko on neugodan bio user posted image user posted image user posted image ...

Pusa zvrkici i tebi i sretno na pegledu user posted image user posted image user posted image .....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 337
26.7.2010 23:51:56   
curice
sretno na pregledu,čekamo vijestiuser posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 338
27.7.2010 10:16:27   
mariola
Zvrk, čekamo novosti, ali vjerujem da će sve bitiuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 339
27.7.2010 10:35:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mariola

Zvrk, čekamo novosti, ali vjerujem da će sve bitiuser posted image

drži seuser posted image

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 340
27.7.2010 10:37:52   
Točkica28
ako je nisko morat ces mirovati... meni se sad mali malo dignuo a znao me lupat posred "frizurice" moš' si zamisliti...

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 341
27.7.2010 11:10:17   
Tsmee
Zvrk, drži se. Evo meni je najgore kad me počne bubati u mjehur. Osjećam kao da me netko nožem probada. A kad se malo drugačije namjesti, stalni pritisak na crijeva, kao da stalno moram na WC.
I da, stvarno je čudno kad osjetiš tako nisko (kako ti kažeš do "frizurice") da se miogolji. Meni uopće nije jasno kak može biti tako nisko, di se to smjestio...user posted image
Držim fige danas

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 342
27.7.2010 11:54:13   
E♥M♥
za malu zvrkicu i mamu user posted image

E♥ 14.04.2006.
M♥ 01.03.2010.

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 343
27.7.2010 11:56:14   
leilany
IZVORNA PORUKA: E♥M♥

za malu zvrkicu i mamu user posted image

user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu E♥M♥)
Neposredna veza do poruke: 344
27.7.2010 12:00:43   
cuba
Zvrk, čuvaj se, ma sve je ok, samo je malecka aktivna bebicauser posted image . Čekamo vijesti..

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 345
27.7.2010 13:41:44   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: cuba

Čekamo vijesti..

naravno ali javim se kasnije navečer jer neznam kada ću se vratiti,a možda i ninolina bude obavijestilauser posted image     user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 346
27.7.2010 21:39:33   
ZVRK
samo da javim da je samnom i user posted image  sve 5.user posted image user posted image user posted image user posted image
detalje napišem sutra jer sada idem u krevet jer od kada sam se vratila cijelo vrijeme neka frka oko mene.

sveki završila opet u bolnici.odvezlaje hitna da joj je željezo palo na 1(zvali iz labaratorija) i još je ostala gore a svekar ništa nezna govoriti a niti pitati.
sada su mi muž i šogi otišli u ri u bolnicu da vide šta je sa njom i šta dalje a još mi sada i danči povratio.prvo se tužio da ga boli grlo i dok smo otišli u wc ono ''vodoskok''iz ustijuuser posted image .nadam se da nije opet nešto jer je tek prebolio ''čišćenje'' nego da mu je naškodilo to što je popio relativno brzo kakaouser posted image
a tako sam bila super volje

pusa i LN svima

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 347
27.7.2010 21:47:03   
cuba
Prvo user posted image user posted image user posted image  za tebe i bebicu malenu, neka je sve u redu to je najvažnijeuser posted image
Nadam se da će ti i moj mali imenjak i sveki biti ok i da je samo prolazna situacijauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 348
27.7.2010 21:53:06   
CallamityJane
aa Zvrkec, prvo drago mi je da je malena dobro i vjeruj da znam kako ti je sto je tako niskouser posted image
je li ti spominjala dr serklaz da radis ako je previse nisko?
Za Dancija drzim fige da bude dobro, i nemoj mi se previse brinuti i sekirati.
Mazi pupu, ljubi velikog zvrka i saljemo ti hugs-ve velike iz Splita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 349
27.7.2010 23:10:22   
lilia
Nemoj se ti brinuti, sveki je sad po liječničkim okom i oni će se brinut za nju, malenom je vjerojatno nešto prolazno a bebica, pa bitno da je ona dobro.
Jel ONA?

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!