|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Plastična operacija
2.8.2010 13:55:18   
Imra
Jeste li za i ukoliko jeste sta biste najradije kod sebe promijenili tj. operisali???
Ja nemam nista protiv toga, ali se uzasno bojim igli, operacija, ma doktora u svakom smislu te rijeci tako da ne bih smjela cak i da imam preveliku zelju.

< Poruku je uredio Ninaa -- 2.8.2010 22:44:27 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: plasticna operacija
2.8.2010 13:59:23   
Puli
nemam želju za promjenom izgleda na sebi
posebno ne operacijama

da čarobni štapić to rješava onda bi ispeglala trbušinuuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 2
2.8.2010 14:03:02   
Marta j
Da imam zelju isisati ovo salo iz stomaka i bedara.
A to sam rekla napraviti kada rodim jos jedno djete.
jer mi nema smisla to raditi pa ici zatrudniti.
Jer koliko god sam djeta probala i kila skunula salo tu ostaje nikakve kremice i tretmani ne pomazu.

Ovako mi pase stomacici jer me svekrva sada samo gleda u stomakuser posted image user posted image user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 3
2.8.2010 14:10:46   
pincirotvajler
možda bi kožu svu koja je, i koje će još bit viška maknula

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 4
2.8.2010 14:16:34   
maja
malo bi zategnula trbušćić i napravila si sisice kakve su sad, a koje će uskoro biti pljohi mohi

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
2.8.2010 14:21:48   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 6
2.8.2010 14:27:00   
njanja
ono što bi napravila je: liposukcija trbuha....sve ostalo ne bi, ne zato jer smatram da je dobro, nego zato jer se previše bojim rezanja....ovo oko trbuha ionako zovem impantat user posted image   koji mi je ostao nakon poroda pa nekako to ni ne smatram dijelom mog tijela user posted image user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 7
2.8.2010 14:31:43   
bomboncic02
Ja bih isto trbuh i bedra, ponekad se osjećam kao da sam opet trudna koliki trbuh imam user posted image .

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 8
2.8.2010 14:46:55   
Nika 24052006
Nisam baš nešta hrabra za ići pod nož,osim ako je iz zdravstvenih razloga i neophodno,ali ja bi isti trbuh da nekako nestane,i smanjila bi grudi,jer sam ko kravicauser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 9
2.8.2010 15:04:46   
nemammaste
Ja se ne bojim same operacije ali se bojim da bi odmah drugi dan požalila zbog toga jer mi nikako nije lijepo to umjetno.Znam curu koja je operirala nos i cice i meni je osobno bila puno ljepša prije,sad mi je baš čudna i neprirodna.Izuzetak je recimo liposukcija ili neka operacija koju uvjetuju zdravstveni problemi

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 10
2.8.2010 15:29:49   
Zvonki
Svakako bi se htjela riješiti bruha a od ovih estetskih, hm, trtaroš sam user posted image  Kad smisle neku klopu koju jedeš a od nje rastu cike, bit ću prva na štandovima user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 11
2.8.2010 15:38:31   
njanja
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Kad smisle neku klopu koju jedeš a od nje rastu cike, bit ću prva na štandovima user posted image
 mijenjam svoje vel'ke cicke za tvoj ravan trbuh user posted image user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 12
   [Obrisani korisnik]
2.8.2010 15:39:39   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 13
2.8.2010 15:41:51   
sina
l i p o s u k c i j a  sad i odmah i to bez razmišljanja.(dobro,ne baš sad nego poslije poroda)

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 14
2.8.2010 15:47:51   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bombončić02

Ja bih isto trbuh i bedra, ponekad se osjećam kao da sam opet trudna koliki trbuh imam user posted image .

i ja bih da dobijem grudiiiiii user posted image
uvek su bile male, i nije mi to smetalo, ali sad su i male i mlitave, sto bi cally rekla izgledaju kao dve kesice caja- male a vise user posted image user posted image user posted image

ali nikad ne bih isla na operacije, plasim se boli i komplikacija, kao sto je neko rekao da postoji neki carobni stapic pa i ja ajde user posted image

(Odgovor članu bomboncic02)
  Neposredna veza do poruke: 15
2.8.2010 16:08:10   
adryosijek
nije me strah operacije ,jel nije sigurno veca bol od poroda koj sam imala,jedino zavisi od rezultata operacije,nekima neuspije neki se jos vise poruzne..ali svakako bi operaciju da imam para smanjenje straznjice,malo stegnuti cice...uhh sada to samo sakrivam jer nema sanse da mi se operacija ispuni 

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16
2.8.2010 16:58:55   
MiniMama
meni muz obecao kad se gadno oparimo da ce mi kupiti sise. ali ja ih necu povecati, ja cu ih smanjiti.. :) imat cu fino C kosaricu. taman da stane u dlan! mislila sam prvo B, ali nek ipak bude ravnoteže s guzicom koju imam :)
to ja pricam a bojim se igala doktora, oporavka, svega, tako da mi se cini da cu prije postati vlasnica neke naftne bušotine nego ici na operaciju.
u principu sam protiv operacija ukoliko nije zdravlje u pitanju. ali neke ovako male operacije tipa zatezanje usiju.. pa zasto da se itko muci i bude klempav kad je to zbilja rutinska glupost.. prva bi svom djetetu platila operaciju da znam da ga to zbilja smeta i da mu se izruguju zbog klempavih usiju..

nos je vec druga prica.. ali opet, ja volim velike kljuke, pa mi to i steta operirati uz to sto smatram da je prerizicno..

frendica mi ostala smrskanog nosa u prometnoj i nakon pustih operacija nikako ne moze normalno disati na njega. od estetike je odustala nakon druge neuspjesne operacije nakon koje joj je nos bio apsolutno savrsen. SAVRSEN, ali sta ce joj kad ne moze disati na njega..

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 17
2.8.2010 17:09:21   
nemammaste
Ja bi cice ali nebi silikone! Kad bi se nekako moglo masno tkivo s trbuha samo preseliti u cice , bez rezanja naravno....Kako to još nisu izmislili?!

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 18
2.8.2010 17:17:02   
MiniMama
nemammaste, pa to se radi! sta ne gledas dr s beverly hilsa?! sramota.
pa ja se zato uopce ne opterecujem vise svojim velikim dupetom. ja svima kazem da ja to cuvam svoje salo dok se moje prijateljice dascice na zaposle i onda im ja dam za sise. 

jel vi vidite koja sam ja dusa od covika i kako se zrtvujem za svoje prijatelje. eto, sad idem pojest jos komad torte (cokoladna s cokoladom od cokolade s cokoladnim mrvicama) da mi se slucajno koji gram sala ne bi otopio.  :)

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 19
2.8.2010 19:20:27   
tiny
ne bi isla na operaciju,iako nemam sise,nebi ih povecala,bas su mi dobre sad,pogotovo kad sam se udebljala malo su porasle,ne vise,nisu mlitave,ma ko u tinejdzerice,a mislim da bi se ja i bojala da su mi sise velike,kad sam navikla na maleuser posted image .volila bi da mi je stomak ravan,ali ne bi isla na operaciju zbog toga,kad bi nekim cudom sam se izravnao,nitko sretniji od meneuser posted image .cak ga nekad i izbacim,pa ja sam ipak mama,a sudeci prema deckima koji se okrenu kad ja prođem,pa ja super izgledam bas ovako (a jesam skromnauser posted image ,ali stvarno  je tako).

mjenjam potpis....

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 20
2.8.2010 21:16:00   
Anoniman
MiniMama, ideja ti je savršena, samo moram porazmislit kome da ponudim svoj pozamašni materijal... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  20kg sala nije za hititi, ne user posted image

(Odgovor članu tiny)
  Neposredna veza do poruke: 21
2.8.2010 21:16:59   
Anoniman
makar za čvarke... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22
   [Brisano sporočilo]
2.8.2010 21:24:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23
2.8.2010 21:33:58   
katy mama
uh svasta-liposukcija stomaka,nogu i smanjila bi grudi,ili bi ih bar digla,uvijek me strah da cu kad ostarim trazit ih negdje po stomaku ili ispod pazuhauser posted image user posted image user posted image ,jer su velike i teske,najveci mi je problem nac grudnjakuser posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 24
3.8.2010 4:02:43   
Krky
Ja se pak ne bojim ni bockanja ni rezanja, ni bolnice ni dr, al na tak nešto ne bi dala ni novčića. Dakle na plastiku: ne, ali na keramiku i željezo (zubani i aparat za ravnanje) i lasersku korekciju vida (koje me ipak malo trta)-to bih. Ono što bih trebala je "nogom u tur" da se konačno primim vježbanja i zatvorit nos i usta kad su grickalice u blizini i da me svaki put drmne struja kad pokušam gris samu sebe (nokte). Meni plastična ne bi ni pomogla, ono što mukom ne steknem, nisam sigurna da bih dobro cijenila. A to o novcima: pa meni je teško dat nofčeke (koje mogu odvojit)za novo prstenje (kak se sad kaže: zaručničko nije, a nije ni vjenčano, taj se događaj zbio prije cca16,5 godina, al nekaj takvog, a onda smo si kupili neke jadne koje smo prerasli). Kad si pomislim da bi konačno mogli nabavit neku simboliku našeg braka, odmah si izračunavam gdje bi mogli s klincima otići za te novce). Al moja majka ide u 9. mjesecu kod slavnog dr-a slavnih osoba, cca 15 000 kn za liječenje kompleksa iz djetinjstva dodatno opravdano nekom novootkrivenom, urođenom anomalijom u nosu.

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!