|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: akcijaaa
11.8.2010 13:53:39   
ZVRK
malo prije sam izvadila zvrkovu robicu kadaje bio beban da vidim šta mi paše i da se pripremim za brdo himalaje

joj kako je moje čudo bilo malenooooooooo a opet velikoooooo
malo sam se''rastopila'' i jedva čekam 12mjeseeeeeeeeeeec

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 401
11.8.2010 13:56:55   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 402
11.8.2010 13:57:19   
mlada mama
Ajme ti se vec pocela pripremat,a ja jos nista sve mi se cini da je to jos daaaleko user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 403
11.8.2010 14:00:00   
ZVRK
da upravo tu šta sam probrala ,onda pranje pa peglanje.......
ja moram sve prije da nebi bilo ''nisam stigla''a i kako mi je muž zaprijetio -postoji mogućnost da moraš biti u bolnici-(nedaj bože)pa zato ja sve pomalo ali da bude spremnouser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 404
11.8.2010 14:07:41   
mlada mama
Ja cekam da prodje ljeto i da turisti odu jos sam isplanirala otići i na kratki put user posted image user posted image user posted image a nista jos nije spremno! robu cu svu morat kupit novu jer sam sve posudila,pola mi nije ni vraceno,a nece ni bit jer kad sam pitala prave se ludi,a pola sto je vraceno je vise ne upotrebljivo user posted image  

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 405
11.8.2010 14:09:21   
ZVRK
ja zato nisam posuđivala jer sam imala u planu još jedno dijete a kasnije mogu dati.
moje je sve očuvano,tu i tamo neke fleke koje nisu išle ''dole''.
jedino ju trebati kupiti(po rođenju bebe)i nešto da nije plavkaste bojeuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 406
11.8.2010 14:13:21   
mlada mama
Ja sam posudila jer je poslije mene ostalo ocuvano kao novo pa sam se nadala da cu tako dobiti i nazad,ali eto.user posted image
A ja jos ni ne znam sta nosimuser posted image idem za tjedan dana na kontrolu pa cu valjda znati. Iako ja najvise volim kupiti neutralno da me ne iznenadiuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 407
11.8.2010 14:15:24   
Domy
IZVORNA PORUKA: ZVRK

malo prije sam izvadila zvrkovu robicu kadaje bio beban da vidim šta mi paše i da se pripremim za brdo himalaje

joj kako je moje čudo bilo malenooooooooo a opet velikoooooo
malo sam se''rastopila'' i jedva čekam 12mjeseeeeeeeeeeec

i ja isto jedva čekammmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 408
11.8.2010 14:16:17   
ZVRK
ja govorim da jeuser posted image  ali nikada se nezna dok se ne rodiuser posted image  ali mora i sinova robica da se iskoristi.bude imao plavih pidžamica dostaaaaauser posted image ,a i zvrkić je spavao u rozim i crvenim pidža,icama još od moje sestrične.stare bile onda 21godinu i još su ok

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 409
11.8.2010 14:16:50   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Domy

i ja isto jedva čekammmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 410
11.8.2010 14:18:24   
mlada mama
Ja sve odgadjam jos mi je nekako prevruce i neda mi se nista radituser posted image
Ali jedva cekam da krenem u shoping juhu

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 411
11.8.2010 14:20:04   
ZVRK
za šoping nikad nije rano user posted image ,barem jednu malu sitnicu svaki mjesec

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 412
12.8.2010 10:22:45   
Gianna

za šoping nikad nije rano user posted image ,barem jednu malu sitnicu svaki mjesec

Slažem se, a i ja sam već laganini u fazi priprema, da se ne dovedem pred sami kraj i upadnem u frku... zato bolje stvari pripremiti na vrijeme.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 413
12.8.2010 10:26:13   
ninolina
IZVORNA PORUKA: Gianna

Slažem se, a i ja sam već laganini u fazi priprema, da se ne dovedem pred sami kraj i upadnem u frku... zato bolje stvari pripremiti na vrijeme.... user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja se slažem...i mi svaki mjesec nešto kupimo...a zvrk ako je kod mene dečko robica za Teu stižeuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 414
12.8.2010 18:18:33   
ZVRK
ninočka user posted image user posted image user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 415
30.8.2010 13:31:56   
ZVRK
evo friških vijesti sa današnje kontrole.
23tj+ 7kg 64(71)
zatvorena
tlak 120/80
dobila uputnicu za urin kontrolirati(za svaki slučaj)
-II-        -II-     za toleranciju šečera
sljedeća kontrolA 22.09.

jedino me zanima da li znate šta znači ono iz trudničke knjižice šta piše  KČSuser posted image user posted image user posted image
u tu rubriku mi je napisano nešto kao dva plusa,,,a do sada nije bilo ništa u tim kockicama??

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 416
30.8.2010 13:34:33   
pincirotvajler
ja mislim da je kčs-bebino srčeko-
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 417
30.8.2010 13:35:18   
Tsmee
Bravo za tebe i zvrkicu!!!

KČS = kucanje čedinjeg srca, tu se piše samo plus. Na prošlim kontrolama je valjda zaboravio... Don't worry

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 418
30.8.2010 13:42:55   
ZVRK
super ako je to srčekouser posted image
prošli put nije čula otkucaje''preko drvenoga uha'' a danas je pa je zato valjda tek danas taj +

mjerila sam se sa metrom da vidim koliko sam se ''popravila'' i jesam po 10cm na/u guziuser posted image  i 10cm u visini pupka
mm kada me vidio da se mjerim pukao od smjeha

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 419
30.8.2010 14:36:18   
Anoniman
Bravo za tebe i malu-veliku zvrkicu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 420
30.8.2010 14:37:01   
Gianna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe i user posted image .... KČS je skraćenica za  kucanje čedinjeg srca, niš bolje nego kad se vide ti ++ user posted image ..

A što se tiče kilica, ne opterećuj se, kako došle, tako budu i otišle, bitno je da se ti i user posted image ok!!!!

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 421
30.8.2010 14:39:00   
maja
ja nisam imala volje da se izmjerim user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 422
30.8.2010 15:26:34   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe i moju snahicu

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 423
30.8.2010 16:23:17   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 424
30.8.2010 21:10:11   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!