Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 12:51:00
|
|
|
|
sanjalica
|
odoh i ja polagano..... lijep pozdrav svima.... kuham kavu u ponedjeljak
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 12:51:25
|
|
|
|
lelo
|
evo cure kavica da nismo tužne
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 12:52:15
|
|
|
|
lelo
|
sanjalica bok, želim ti ugodan vikend.
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 12:52:21
|
|
|
|
tonkica
|
Eto Mia priča svom tateku. A ja vas došla pozdraviti, moram ić radit joj flašicu. Ljubi mi Leona u njeno ime Lelo! BTW; mm reko da ne radim nikakve kiflice, jer će onda samo papati. A meni se baš jedu! POZDRAV svima do poslije!!! Lilivana velika pusa tebi! Falit ćeš nam, BRZO NAM SE VRATI!!!
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 12:57:48
|
|
|
|
troubled
|
dobar dan svima evo me samo nakratko.....s tatinog laptopa pokrcala sve u kamion.... sad nastavljam s trkom... budite mi sve dobre, vesele, nasmiješene javim se kad stignem
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 12:58:01
|
|
|
|
lelo
|
Pozz Tonkica. samo ti radi kiflice ak ti se jedu tm-u nemoj niš dati.
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 12:59:05
|
|
|
|
lelo
|
troubled sretno seljenje i sretno nam stigni.
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 13:01:14
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ciao..dok sam sve nadoknadila i pročitala...uf, taman posao završila i malo navratila na kavicu pa doma, ako Bog da
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 13:01:51
|
|
|
|
Puli
|
troubled puse i sretna selidba
< Poruku je uredio Puli -- 31.10.2008 13:02:04 >
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 13:03:46
|
|
|
|
troubled
|
hvala, hvala eno sam tamo postavila neka pitanja koja me muče i sad bježim.... vidimo se....sooner or later
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 13:06:04
|
|
|
|
ZVRK
|
evo ja se vratila ,bila malo duže jer sam se igrala sa nećakom.joj koja uživancija
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 13:06:52
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: lilivana IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: lilivana al ste me nasmijale... i moji me povremeno iznenade nekim lijepim, ukusnim paketom... nešto za Gabi, nešto za mene, nešto za zeta... sve to ok,a di je adresa?????molim lijepo na pp ili na mob ti to ozbiljno? i još pitaš.naravno da sam ozbiljna
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 13:09:00
|
|
|
|
mamavlatkica
|
cure moje bokič, evo mi stigli od fizijatra , malo sam zabrinuta jer nam je fizijatar rekao da moramo na viježbice .Jan-renato nije uopće htio surađivati , malo je puzao ali je fizijatar zakljućio da krivo puže , pa nisma znala da ima šema za puzanje .Fizijatar nam je preporučio med. gimnastiku.Ja jesam primijetila da je njemu jedno stopalo glago ide prema unutra , možda to ima neke veze sa puzanjem i hodom . Sva san uzrujana jer me uplašio da mi maleni nije ok pa ču u Ponedjeljak otići kod našeg pediča da ga pogleda i objasni mi točno što je fizijatar mislio jer ja sam totalno koma. Mali doma normalno puže , penje se po trosjedu . Sve razmišljam da odem kod još jednog fizijatra po drugo mišljenje . Jućer sam bila bila super dobre volje danas mi se srušio sam svijet.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 13:12:53
|
|
|
|
lelo
|
mamavlatkica Jan ti krivo puže jer ima mali problem sa motorikom kao i Leon.nije to ništa strašno vježbe to sve isprave do treče godine.nemaš se ničega bojati.kada si naručena na vježbe i gdje?
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 13:30:09
|
|
|
|
mamavlatkica
|
lelo bokić ! Bili smo u vinogradskoj kod Dr. Šuška.Dobili smo uputu za ambulantnu gimnastiku i za doma , Narućio nas na kontrolu za 6-8 tjedana . Ja bi ipak otišla do svog pedića da ga on vidi . reci mi kada se mogu naručiti za medicinsku gimnastiku . Pozdrav od Jana-Renata i mene .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 13:38:00
|
|
|
|
lelo
|
Ako si dobila uputu za ambulantnu gimnastiku onda moraš ići tamo.Tamo će te naučiti vježbe koje vježbati sa Janom.Obavezna uputnica od pedijatra.Čudim se da ga nisu stavili na bolničko lječenje kao Leona znači da nije ništa strašno. Oni vole malo zaplašiti roditelje jer djecu ništa nesmijemo siliti.Sve što rade sami dobro je a sve što mi ih tjeramo nije dobro.Moj savijet ne tjeraj Jana da hoda jer ćeš samo pogoršati stvar.Ako on sam radi korake bez tebe dobro ali ako ga ti držiš za ruku nije dobro itd.Tamo će ti sve objasniti.Kada idete na prve vježbe uzmi kameru i sve snimi jer i doma MORAŠ vježbati sa njim po dva tri sata svaki dan.Kada su vam prve vježbe?
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 13:41:09
|
|
|
|
mirna
|
evo mene natrag.. Uspjela sam odrijemati.. Prepala sam se sada.. 2 kamiona vatrogasaca su se zaletjela u našu ulicu.. navodno nekome u zgradi tu blizu garaža gori... kako vi podnosite ovu toplu vrijeme? meni nikako ne odgovara u ovo doba i sva sam koma...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 13:42:54
|
|
|
|
lelo
|
meni je super jer volim toplo vrijeme više nego zimu.
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 13:44:55
|
|
|
|
lelo
|
mamavlatkica kaj su ti već danas pokazali vježbe nas su nakon prvog pregleda fizijatra naručila za vježbe pa onda za bolničko lječenje(mora ti pisati datum,a ako ne onda ih zovi kada imaju termin)
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 13:45:48
|
|
|
|
mirna
|
mamavlatkica i lelo f.j. vam je otvorila novu temu... raspišita se tamo o problemima u motoriki, možda će još nekome dobro doći...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 13:54:34
|
|
|
|
tiha
|
cure bokic evo mene napokon ali moram malo spremat stan mi je u rasulu ali skicat cu
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 14:02:08
|
|
|
|
lelo
|
Bravo za FJ zaboravila da se može tema otvoriti.Plavuša kaj čete.
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 14:23:50
|
|
|
|
ninolina
|
Ovo vrijeme je koma, bar meni. Toplo je, puše, virusi se razmnožavaju, sve u svemu koma. Imamo zabranu izlaska po ovakvom vremenu. Neka brzo dođe zima . Neznam ni kako sebe obuć a kamoli djecu po ovom vremenu, kako vi?
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 31.10.2008 14:30:00
|
|
|
|
lelo
|
što manje to bolje.nevolim imati slojeve robe na sebi više sam ljetni tip.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!