Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 4.9.2010 15:14:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvalim svoju sveki koja mi čuva malog svako drugo jutro kad ja idem na akupunkturu. Preko tjedna odlazim iz kuće u 6 sati i nije joj se problem ustati i doći i čekati da se mali probudi. Hvalim ju i zato što kad god ode u dućan kupi mu čokoladu (hipp kašicu). Ona to zova čoksa jer ja malom ne dam jest čokoladu još!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 4.9.2010 23:53:35
|
|
|
|
Anoniman
|
za tvoju seku, stvarno je tetka za pozeleti!!! Ahahahahahahaahhhahaha sorry ja procitala seka, a ne svekrva I opet bravo za sveki, stvarno je baka za pozeleti
< Poruku je uredio Nellyca -- 4.9.2010 23:54:39 >
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 4.9.2010 23:57:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka za našu Saricu Moja Lucija već 6 mjeseci sama zaspi, ali zato zadnjih tjedan dana sama traži da ide spavati i u podne i večer Ma sva sam ponosna na nju, tako je razumna i poslušna i sva mi je naj naj naj Bravo za Lulu!!!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 5.9.2010 17:36:25
|
|
|
|
cuba
|
za Kejtinu sveki i za pravu malu curku Luciju
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.9.2010 14:35:28
|
|
|
|
Domy
|
Pohvaljujem samu sebe jutros od 6 sam na terenu obavljala kojekakove poslove za muža ..da napomenem da sam išla sve pješice tj 15 km.. I ako bude po bogu danas kasno navečer dolazi mužić ..juhuuuuu
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.9.2010 14:39:23
|
|
|
|
Anoniman
|
za tebe domy!
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.9.2010 14:40:06
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Kejt Hvalim svoju sveki koja mi čuva malog svako drugo jutro kad ja idem na akupunkturu. AKUPUNKTURA ZA?????ako je za mršavljenje (čula sam nedavno za to), molim detalje na posebnoj temi ili na pp
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.9.2010 14:41:37
|
|
|
|
pincirotvajler
|
domy svaka ti čast zato budeš nagrađena noćas ne, fakat mi je drago kaj mužić dolazi konačno!!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.9.2010 14:44:30
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler domy svaka ti čast zato budeš nagrađena noćas ne, fakat mi je drago kaj mužić dolazi konačno!!! vraga ču biti nagrađena imam vješticu ako misliš na ono što ja mislim hvala vam cure .....
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.9.2010 14:57:03
|
|
|
|
lilia
|
A na šta bi Pinci drugo mislila , reći ću ti ja umjesto nje, šteta za . Ali lijepo što stiže mužić, konačno. Uživajte.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 6.9.2010 14:59:42
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: Graško za tebe domy!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 8.9.2010 19:07:39
|
|
|
|
mlada mama
|
Hvalim svog sina preponosna sam na njega Bili smo danas na redovnom cjepljenu, bio je super dobar i pristojan dr. kaže da joj je dan ljepši čim joj on dodje iako nismo dugo bili prepoznala nas je odmah po glasu Tata ga je držao u krilu dok ga je cjepila,a on nije ni "A" rekao ni jednu suzu pustio. bio je supeer!!!!! Dr. mu je za nagradu dala diplomicu, slikovnicu,lizalicu...a mama i tata su ga takodjer nagradili malim shopingom Dr. je stalno ponavljala:"mama i tata možete biti ponosni kakvog sina imate, odavno nisam doživjela da mi dodje ovako pristojno i dobro djete " a mi smo odmah narasli za koji metar uglavnom ima 3g i 8mj. ima 22kg i 106 cm.
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 8.9.2010 19:12:05
|
|
|
|
maja
|
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 9.9.2010 10:48:17
|
|
|
|
Bablica
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama Hvalim svog sina preponosna sam na njega Bili smo danas na redovnom cjepljenu, bio je super dobar i pristojan dr. kaže da joj je dan ljepši čim joj on dodje iako nismo dugo bili prepoznala nas je odmah po glasu Tata ga je držao u krilu dok ga je cjepila,a on nije ni "A" rekao ni jednu suzu pustio. bio je supeer!!!!! Dr. mu je za nagradu dala diplomicu, slikovnicu,lizalicu...a mama i tata su ga takodjer nagradili malim shopingom Dr. je stalno ponavljala:"mama i tata možete biti ponosni kakvog sina imate, odavno nisam doživjela da mi dodje ovako pristojno i dobro djete " a mi smo odmah narasli za koji metar uglavnom ima 3g i 8mj. ima 22kg i 106 cm.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 9.9.2010 10:49:43
|
|
|
|
Bablica
|
ja se hvalim da konačno imam doma INTERNET!!!! Sad mogu svaki dan ić na rr!!!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 9.9.2010 10:56:30
|
|
|
|
lilia
|
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i ja se veselim zbog toga.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 16.9.2010 17:06:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Vreme je da i ja pohvalim muza Moj muz puz ne pusi vec 12 dana, i svaki put kad se cujemo on nije niti imalo nervozan, kontrolise svoju nervozu i ponasanje sto me je iskreno najvise i brinulo
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 16.9.2010 17:14:49
|
|
|
|
tiha
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 16.9.2010 17:15:29
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 16.9.2010 17:31:42
|
|
|
|
cuba
|
za tvog muža puža
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 16.9.2010 21:16:09
|
|
|
|
mišica 666
|
ja hvalim svoju sveki koja je jutros čuvala Lunu i kuhala a ja sam landrala po gradu i šopingirala .
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 16.9.2010 22:02:13
|
|
|
|
BUMBI
|
Vreme je da i ja pohvalim muza user posted image Moj muz puz ne pusi vec 12 dana, i svaki put kad se cujemo on nije niti imalo nervozan, kontrolise svoju nervozu i ponasanje sto me je iskreno najvise i brinulo
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 16.9.2010 22:08:08
|
|
|
|
Anoniman
|
evo za obje..
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 19.9.2010 21:00:22
|
|
|
|
Fever
|
Ja bi tila pohvalit svog muža koji se danas na našu PRVU godišnjicu braka potrudio da naš dan bude samo NAŠ, da ga provedemo samo nas dvoje uživajući jedno u drugome od ranog jutra do sada, te time po stoti put potvrdija da ga neizmjerno volin. Iako kažu da je prva najlipša, ja nam želin još ovakvih puuuuuuuuno godina kakva je bila prva, puna ljubavi, zdravlja, sriće i razumjevanja u teškim vrimenima.
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 19.9.2010 21:08:43
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!