|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
28.9.2010 9:47:17   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Vaš stav prema hrani od nepoznatih?
28.9.2010 9:50:43   
anaxx
dok sam živjela u ZG sam redovito uzimala svježi sir i vrhnje na placu kod iste žene, a za ostalo.... ne znam...nikad ne znaš...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2
28.9.2010 9:51:12   
Njofra
NE. Ne volim ni kada mi netko od poznatih daje nešta svoje. Ne volim primati niti jelo ni piće osim ako nije kupovno tvornički zamotano.Uvijek sumnjam u tuđe namjere.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

Neposredna veza do poruke: 3
28.9.2010 9:52:03   
luce5
joj ja se isto bojim toga.a kad smo u gostima negdje gdje mi baš ne izgleda sve naj i koga baš ne poznam često ostanem gladna,a mm jadan guta na silu radi reda da bar netko jede!siročeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4
28.9.2010 9:52:48   
Anoniman
nisam baš kupovala na placu takve stvari, uzimamo ili u dućanu ili kad nam rodbina sa sela pošalje, al njih poznam pa onda....

(Odgovor članu Njofra)
  Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
28.9.2010 9:53:34   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Njofra)
  Neposredna veza do poruke: 6
28.9.2010 9:53:37   
Zvonki
Ne kupujem termički neobradivu hranu od nepoznatih

Neposredna veza do poruke: 7
28.9.2010 9:53:39   
pincirotvajler
neznam, mi na tržnici kupujemo voće i povrće--
meni zna bit fuj u mesnici kupovat,,neznam zašt..tam u getrou znamo uzimat kad je akcija na svinjetini pa su redovi dugački..i gledam kak ti mesari rade,kak zgledajuuser posted image
i u pekari mi se zna gadit kad vidim ko radi..al je fino pa dođem opetuser posted image
ma svugdje bi se našlo nešt fujuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 8
28.9.2010 9:58:47   
Imra
Ja sam jako gadljiva tako da i ne gledam takve stvari,a ne da bih mogla sir niti bilo sta drugo sa trznice.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 9
28.9.2010 10:01:24   
Njofra
Gledam prije par mjeseci dok je mm čekao u redu u mesnici,babac se čačka po kosi,pa po licu,pa reže siruser posted image
  UUUUAAAAA ma grozota jedna. Eto, vidiš i ja ti te stvari uvijek zamjetim, na moju žalost. Eto kaj nije lakše ljudima koji ništ ne primjete.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

Neposredna veza do poruke: 10
28.9.2010 10:02:36   
Njofra
IZVORNA PORUKA: luce5

joj ja se isto bojim toga.a kad smo u gostima negdje gdje mi baš ne izgleda sve naj i koga baš ne poznam često ostanem gladna,a mm jadan guta na silu radi reda da bar netko jede!siročeuser posted image

Tak je i kod nas situacija.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu luce5)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Obrisani korisnik]
28.9.2010 10:04:27   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Njofra)
  Neposredna veza do poruke: 12
28.9.2010 10:06:42   
Zvonki
Zašto jaje cvrči? Misliš da se koka nije dobro oprala prije nego ga je snijela? user posted image

Neposredna veza do poruke: 13
   [Obrisani korisnik]
28.9.2010 10:07:25   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 14
28.9.2010 10:07:28   
maja
ne kupujem i ne konzumiram...MM je donesao nemadugo sir od kolege, ja ga nisam ni okusila jer mi se gadilouser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 15
28.9.2010 10:08:46   
maja

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Zašto jaje cvrči? Misliš da se koka nije dobro oprala prije nego ga je snijela? user posted image

joj Zvonki, al si me nasmijalauser posted image user posted image user posted image

ni ja jaja ne kupujem na placu

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 16
28.9.2010 10:08:47   
anaxx
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Zbog salmonele Zvonki

ali salmonelu kuhanjem/pečenjem uništiš...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 17
28.9.2010 10:11:45   
Zvonki
Vidiš, tu ja imam drugačije mišljenje. Prije bi kupila jaja od bake na placu nego ona prekrasna iz kutije u dućanu. Svi oni aditivi koji se dodaju u hranu tim kokicama koje moraju puno jaja snesti na dan, mislim da je štetnije nego kad je koka na nečijem dvorištu i jede kuruzu user posted image

Neposredna veza do poruke: 18
28.9.2010 10:12:33   
mama mery
nekupujem na pijaci,a l da mi je bliza kupovala bi
imam jednu tetu koja mi donosi domace mlijeko od nje uzimam i jaja

ja i prije nebi jela o restoranima u u salama vec kupovala kod bakica na pijaciuser posted image
ali srecom nisam gadljiva tako da mi nista nesmetauser posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 19
28.9.2010 10:12:39   
Zvonki
I još ta jaja tako fino zglancaju a ljuska od jajeta je porozna što malo ljudi zna pa na taj način propušta moguće bakterije u ljusku ako se čiste

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 20
28.9.2010 10:14:10   
Točkica28
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Jako sam gadljiva i prvo mi padne na pamet tko zna da li poslije wc-a peru ruke,da li čačkaju uši pa ne operu ruke i sluser posted image

i ja sam užas gadljiva

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

Neposredna veza do poruke: 21
   [Obrisani korisnik]
28.9.2010 10:14:15   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu anaxx)
  Neposredna veza do poruke: 22
28.9.2010 10:14:42   
mama mery

Vidiš, tu ja imam drugačije mišljenje. Prije bi kupila jaja od bake na placu nego ona prekrasna iz kutije u dućanu. Svi oni aditivi koji se dodaju u hranu tim kokicama koje moraju puno jaja snesti na dan, mislim da je štetnije nego kad je koka na nečijem dvorištu i jede kuruzu user posted image

nedodaje se puno aditiva samo betakaroten radi boje user posted image
mm je imao farmu koka nesilica i ja sam malo radila snjim pa znam

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 23
28.9.2010 10:16:49   
anaxx

I još ta jaja tako fino zglancaju a ljuska od jajeta je porozna što malo ljudi zna pa na taj način propušta moguće bakterije u ljusku ako se čiste

slažem se, ja posebno za G. pokušam nabaviti domača jaja, istina od ljudi koje poznam i kad znam da su im kokice vani i hrane se prirodnije... nisu za usporediti s ovim ''tvorničkim'' ni po boji ni po okusu!!!

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 24
28.9.2010 10:18:04   
osobno
Ja sam ipak master of gadljivosti...user posted image user posted image user posted image
I u dućanu gledam ko radi na frižideru i idem uvik kod iste žene, mislim da to dovoljno govori.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaja imamo svoja (ne nosim doduše ja, nego koke, al su naše pa im oprostimuser posted image ), mliko kupujem u dućanu, sir vrhnje isto.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!