|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Umorna...
3.10.2010 21:16:16   
Ninaa
Neznam kako da opišem ovo svoje stanje osim da sam kronično umorna. Neznam jel to od vremena ili čega,ali osjećam se grozno, toliko sam umorna da neznam kak uopće funkcioniram. Obaveza imam kao i obično, ništa više,ali nikako da dođem k sebi. Grozno i izgledam jel su me kuma i frendica pitale jesam dobro da baš i ne izgledam najbolje. Jeste vi ovih dana umorne više nego inače ili je to samo mene ulovilo?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
3.10.2010 21:20:40   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Umorna...
3.10.2010 21:23:41   
novamama
ja sam umorna jer sam na dijetiuser posted image

šalim se, bila sam i prije, spašavaju me multivitamini.....oni iz dm-a sa mineralima.....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
3.10.2010 21:25:48   
MaTana
I kod mene je isto, imam osječaj kao da me netko iscjedio... imam manje posla nego ljeti, i to zadnjih par dan puuuno manje posla, a događaju mi se neke greške i propusti koje nisam radila ni na početku ljeta... Kao da mi je došlo do prezasićenosti svime, ljeti valjda ono sunce i vručina i gomila ljusi tjera dalje, a onda dođe jesen i ispušem kao balon po pitanju energije i volje za ičim...

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 4
3.10.2010 22:09:58   
cuba
Pridružujem se klubu kronično umornih i iscrpljenihuser posted image  čak me danas i glava počela boliti (šta inače nikada ne boli). Ali znam od čega sam u ovakvom stanju..od uloge samohrane majkeuser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
3.10.2010 22:11:37   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 6
3.10.2010 22:15:30   
Ninaa
E pa da znate sad mi je malo lakše jel nisam jedina, ja se isto osjećam ko samohrana mama jel mi muža nikad nema, ajde bar dođe doma spavatuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7
3.10.2010 22:15:55   
anuska08
A ja se baš ne mogu mjeriti jer sam bila ovja tjedan na godišnjem, pa sam se i stigla malo odmoriti.
Ništa čudno ako si umorna, pa koliko samo obaveza, oko obitelji, posla.... treba sve to uskladiti i još se i odmoritiuser posted image

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 8
3.10.2010 22:21:37   
ELENA35
IZVORNA PORUKA: cuba

Pridružujem se klubu kronično umornih i iscrpljenihuser posted image  čak me danas i glava počela boliti (šta inače nikada ne boli). Ali znam od čega sam u ovakvom stanju..od uloge samohrane majkeuser posted image user posted image

Draga,nisam znala da si samohrana majkauser posted image ,mislim da se ti i ne moraš opravdavati za umor i neraspoloženjeuser posted image .
Ja sam takva već danima,tjednima..čak pomišljam da bi mi bilo bolje da sam sama,jer mi mm ide na živce već danima,nemam volje ni razgovarati sa njim,čim ga pogledam poludim..iako imam pravo i na to,jer je počeo sav teret brige oko četvero djece prebacivati na mene,osim financijskih stvari,oko toga brine.Toliko sam iscrpljena da pucam ko kokica,neki dan mi maćeha rekla da odem u bolnicu na krizna psihijatrijska stanja,dok nisam poludila..Ali bila bi ok da imam makar malo razumijevanja okoline,obitelji prije svega.Jer kad god se požalim mm da sam umorna i da nešto ne mogu,odgovor mu je "ti si žensko" to znači da nikad ne smijem biti umorna,ni da ne smije biti dana kad mi se iz kreveta ne ustaje...Često poželim da imam neki nevidljivi plašt pa da se prekrijem i odmorim od svih i svega..Tješi me to što znam da nisam jedinauser posted image user posted image user posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 9
3.10.2010 22:23:26   
ELENA35
Eto,toliko sam već "pukla" da sam skužila tek sad šta si htjela reći ulogom "samohrane majke"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 10
3.10.2010 22:24:27   
novamama
elena, i ti si umornauser posted image
nije cuba samohrana majka, nego joj m ploviuser posted image

ili sam ja umornauser posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 11
3.10.2010 22:25:00   
novamama
IZVORNA PORUKA: ELENA35

Eto,toliko sam već "pukla" da sam skužila tek sad šta si htjela reći ulogom "samohrane majke"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da, da, dobro se držiš starauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 12
3.10.2010 22:25:05   
Ninaa
Elena znam kak ti je. Mojeg nikad nema u zadnje vrijeme, radi ali mi je više pun kofer tog posla, evo bio je i vikend doma je u ova dva dana prespavao i bio možda svega par sati. Ja bi isto najrađe da me uopće nema jel se trenutno tak osjećam ili da se pokrijem po glavi i da me svi ostave na miru. Cubin muž je pomorac pa ga trenutno nema

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 13
3.10.2010 22:26:55   
MaTana
IZVORNA PORUKA: cuba

Poslužit ću se poznatim citatom iz reklame....

------- znam kako vam je...
--------ne, neznate....
--------o znam!!!
ali eto meni su 5 mj prošli još mjesec dana i mm je tu... uvijek mi je najgore zadnjih mjesec dana...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 14
3.10.2010 22:28:06   
novamama
i mm nema doma i sama sam sa djecom....pijte multivitamineuser posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 15
3.10.2010 22:28:38   
Zvonki
Ja neću ništa ni reći user posted image  Nema smisla. Šta da vam kažem kad 5-6 puta dnevno shvatim da idem po nešto a ne znam po što, da želim nešto reći, a ne znam što, da sam kao u nekoj magli. Nekad se pitam misle li moji sugovornici da se drogiram u zadnje vrijeme user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 16
3.10.2010 22:33:03   
Ninaa
I koje multivitamine da pijemo?user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 17
3.10.2010 22:33:22   
Anoniman
imala sam i ja fazu kronične neispavanosti, jer sam jedno vrijeme lijegala u 2-3 a dizala se u 6:30, pa sam onda jednostavno jednu večer zaspala u 19h jer više nisam znala za sebe, sad su prošla cca 4-5 dana i sad sam ok, vratila sam se u kolotečinu, ali definitivno više ne smijem predugo ostajati navečer budna i ostaviti si neke poslove za ujutro.

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 18
3.10.2010 22:34:05   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: Ninaa

I koje multivitamine da pijemo?user posted image

Ja sam počela piti Ehinal ali on je za imunitet. A za umor? Ne znam

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 19
3.10.2010 22:36:01   
ELENA35
Ninaač,više ne znam kako da izađem iz toga začaranog kruga umora.Ujutro ustajanje u 7,pa oko djece...pa ih stavi spavati,brzo kuhaj,pospremaj,otpraćaj,dočekuj iz škole,pa opet trči i bavi se blizancima,pa dočekuj uvijek umornog muža sa posla,koji je UVIJEK umorniji od meneuser posted image dok ga nakon ručka molim da pričuva djecu da ja objesim veš,stavim još veša prati.Uh...ali ON je umoran..I dođe večer,kupaj,serviraj večeru,uspavljuj djecu,peri suđe,čisti kuću jer preko dana ne možeš od djece,i naravno,peglaj-jer on ima ženu koja je ŽENSKOuser posted image user posted image user posted image .A da ne spominjem da je dok sam zadnji put išla na pramenove nakon 5 mjeseci,došao sa djecom pred salon i ja sam tek opranu kosu nakon farbanja morala onako mokru svezati u rep,platiti i krenuti kući.Jer ON je umoran i živčan.Žena me ostala gledati u čudu,sigurno je mislila da sam neka luđakinja..Uh,morala sam se malo pojadati,jedino me vi razumijeteuser posted image user posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 20
3.10.2010 22:38:26   
ninishka
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ja sam baš mm jučer rekla da se osjećam grozno:depresivno i umorno i da nemam snage ni volje za ništa. Uopće ne znam što mi je. Isto ništa neuobičajeno u odnosu na rutinu.

potpisujem...

...jer ja letim kad sam kraj tebe...
Luka 10.03.2009
Leon 07.06.2010
"Zenska mudrost sagradi kucu, a ludost je rukama razgraduje." (velika Salomonova zbirka izreka 14.1)

Neposredna veza do poruke: 21
3.10.2010 22:38:41   
MaTana
samo da prekopiram post iz birtije:::
ja sam dobro, umorna, ali to je već kronično, čak više ni neznam od čega sam umorna... samo mi je prešlo u naviku... valjda se nagomilalo od ovog ljeta, nemam više puno posla, zadnjih dana nisam baš nešto puno rintačila po kući a i dalje sam umorna, Jutros sam prespala - uopće nisam čula alarm, probudila se u 7.50! Sva sreća blizu mi je ured, kolega me čekao i već u 8.08 sam bila u uredu...

ovo je samo nadopuna onoga prvoga posta...

I da koji su to multivitamini?
Ja pijem supradin, ali ne redovito nemam naviku pijenja tableta, trebala bi si naviti alarm da ih redovito pijem (to sam i radila sa antibebi)

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 22
3.10.2010 22:39:24   
Ninaa
Ma nemreš vjerovati nisu sposobni ni za trećinu onog kaj mi radimo. Moj ak dadilja nije u stanju baš ništa drugo napraviti jel kak bi on to, a ja sam sama s njom cijele dane i sve moram stići jel neće nitko drugi. Uz to sam i učila i mislim da me je taj ispit do kraja smoždio. Želim odmor!Drži se draga i nadam se da će biti bolje!

(Odgovor članu ELENA35)
Neposredna veza do poruke: 23
3.10.2010 22:45:02   
pepeljuga
aaaaaaaaaa i ja se pridruzujem klubu umornihuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja se jos nisam naspavala posteno od ovog lita di tri miseca nisam isla leci prije 3-4 a dizanje oko 8-9,sad me uvatila bas neka fjaka,i bas nemam volje za nistauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 24
3.10.2010 22:48:17   
ELENA35
Nagovorila me susjeda na neke multivitamine koje ona pije već godinama koliko su dobriuser posted image ,mislim da su od ANWAY-a,ako sam krivo napisala oprostiteuser posted image ,navodno hrpa vitamina plus 7 minerala.Zvuči opako dobro,možda i krila dobijem od njihuser posted image .Sutra,prekosutra će mi donesti,pa vas izvjestim..ak ne poletimuser posted image user posted image .
Ninaa,svaka čast,i učila si uz dijete,ma ti si žena-zmajuser posted image user posted image .Ali znaš šta kažu-šta te ne ubije,ojača te.To je moj motouser posted image

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!