|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo na operaciju!
1.10.2010 10:06:57   
pepeljuga
Ma bravo za L,prava velika hrabra curauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 276
1.10.2010 11:06:00   
Anoniman
Zvonki, tvoja devojcica postaje prava cura, stvarno joj se divim koliko je hrabra i koliko dobro to podnosi....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
  Neposredna veza do poruke: 277
4.10.2010 20:31:48   
Zvonki
Moram se pojadati user posted image  Jedna od 4 rana se inficirala i sada je na infuziji. Naravno, od vikenda ništa, neće doći doma kako je planirano. Užasno se osjećam user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 278
4.10.2010 20:54:45   
Ninaa
Draga vjerujem da se grozno osjećaš i da vam je neopisivo teško, ali tješi se da će i to proći i da će sve biti u redu i budete sretni doma zajedno. Nadam se da će infekcija brzo proći. Drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 279
4.10.2010 21:17:24   
BUMBI
Moram se pojadati user posted image Jedna od 4 rana se inficirala i sada je na infuziji. Naravno, od vikenda ništa, neće doći doma kako je planirano. Užasno se osjećam

A joj,baš mi je žaouser posted image user posted image
Nadam se da će brzo roćiuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 280
4.10.2010 22:04:03   
cuba
Ajoj mrvica malena, baš mi je žaouser posted image user posted image user posted image
Imaj na umu da se usprkos tome stanje popravlja, da curka napreduje iz dana u dan i da ćete uskoro opet biti zajednouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 281
4.10.2010 22:05:59   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: cuba

Ajoj mrvica malena, baš mi je žaouser posted image user posted image user posted image
Imaj na umu da se usprkos tome stanje popravlja, da curka napreduje iz dana u dan i da ćete uskoro opet biti zajednouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 282
4.10.2010 22:28:12   
pepeljuga
Ajme zvonki drzi mi se,bas me rastuzila ova vijestuser posted image

Kako ona to podnosiuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 283
4.10.2010 22:43:52   
Imra
Jadna curica, bas mi ju zao, da sto prije bude bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zvonki drzi se, sve ce se to brzo zavrsitiuser posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 284
4.10.2010 22:44:01   
AntonijaV
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Draga vjerujem da se grozno osjećaš i da vam je neopisivo teško, ali tješi se da će i to proći i da će sve biti u redu i budete sretni doma zajedno. Nadam se da će infekcija brzo proći. Drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

MARIJA - 08. 05. 2010.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 285
4.10.2010 22:47:29   
anuska08
O Zvonki baš mi je žao!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image T

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu AntonijaV)
Neposredna veza do poruke: 286
4.10.2010 22:48:22   
crex
joj joj, držimo vam fige da to što prije prođe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 287
4.10.2010 22:58:05   
uspavana
ajoj Zvonki... ovo je baš strašno!
šaljem ti zagrljaj!!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 288
4.10.2010 23:15:59   
anonno17
i od mene zagrljaj i držite se, a kako je ona? 

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 289
   [Obrisani korisnik]
4.10.2010 23:31:42   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 290
5.10.2010 0:36:03   
lilia
Zvonki, drži se i budi jaka.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 291
5.10.2010 7:09:23   
Bebys
ajde zvonki drzi se....
sve ce biti dobro vjerjuj samo je potrebno malo vise vremena...pusa curici a i tebi pusa isto...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 292
5.10.2010 13:53:38   
pakić
Jako mi je žao, što kažu doktori? Nadam se da nije opasno, i da će brzo proći. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 293
5.10.2010 13:58:59   
ninolina
ribica mala, znam da vam je koma...kako se ona drži jel znala da bi mogla kući???

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 294
5.10.2010 14:07:04   
Zvonki
A je, ali dobro se drži koliko može user posted image . Zna da je to za njeno dobro.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 295
5.10.2010 14:09:44   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image joj
tek kad us ovakve situacije vidimo koliko su nam djeca ustvari jaka i zrela...nadam se da će rana brzo zacjeliti i da bude dobro...Mislim to je često da se dogodi ali... jel mažu to čime, hoće joj one šipkice vaditi poslije

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 296
5.10.2010 14:10:38   
Marta j
Zvonki drzi mi se proci ce i to i biti ce iza vas.
Pusa hrabroj curici i da sve prode uredu.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 297
5.10.2010 14:13:57   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Zvonki

A je, ali dobro se drži koliko može user posted image . Zna da je to za njeno dobro.

user posted image user posted image user posted image

više tebe boli draga nego njuuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 298
5.10.2010 14:17:35   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ništa pametno ti neznam reći osim da vam želim da to što prije završi i želim vam puno snage, one odozgor, posebno tebi, mamice....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 299
5.10.2010 14:25:53   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: ninolina

Mislim to je često da se dogodi ali... jel mažu to čime, hoće joj one šipkice vaditi poslije

Ninoška, isto su nam rekli. Rane su otvorene, ne zacjeljuju jer su šipke u njima i odmah je veća mogućnost neke infekcije. Mažu, dobila je kuru antibiotika infuzijom i danas već bolje izgleda. Šipke će ići van najvjerojatnije tek za 4 mjeseca user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!