Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 12:48:33
|
|
|
|
tonkica
|
Je Ružo, tak da sam baš happy! Kaj Markić radi? Mamavlatkica razgovaraj s tom osobom, pa ćeš vidjet da li dijeli tvoje osjećaje. Po meni, bolje je da znaš na čemu si, nego da se nadaš i razmišljaš šbb-kbb! Lelo, a ja volim vatat muve.
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 12:50:42
|
|
|
|
lelo
|
one od sinoć? evo ti ih par
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 12:51:19
|
|
|
|
ZVRK
|
nemam kako,sa aparatom neznam staviti poslije u komp,a sada mi je i mob otkazao poslušnost sa slanjem mms tako da ništa .ali mislim da je bolje nego da se sama ''sređujem''ovako
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 12:53:50
|
|
|
|
mamavlatkica
|
tonkice kad bi ti rekla da je dotična osoba na poseban način emotivno povezana samnom samo je sada trenutno distancirana zbog moje situacije . ne trebam pitati znam što osjeća samo on to iskazuje na drugi način . On svoje osiječaje pokazuje djelima ne rječima a znamo da su djela vrijede više od riječi .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 12:54:46
|
|
|
|
Ruža
|
Cure kupit ću vam PIPS za muhe! Zvrkica baš si me nasmijala. Premda ja ponekad znam samu sebe šiš-šiš šiša lava miš... Baš tako...
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 12:56:59
|
|
|
|
ZVRK
|
treba li poslije kazati -a joj ili-lijepo
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 12:58:29
|
|
|
|
ninolina
|
Mamavlatkice želim ti da uživaš jer keko ja kažem ako je meni dobro i mojoj djeci je. Muškaraca će uvijek biti. Nemoj im se određivati neka se malo i on potrudi oko tebe. Ljepo je to što i on nešto osjeća ali ako to ne pokaže ne vrijedi ništa. Moraš biti sretna ti da bi i tvoje djete bilo sretno. Zato draga uživaj i ljubi bebolina
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 12:58:39
|
|
|
|
lelo
|
Komadi moram ić.Poz do navečer.
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 12:59:10
|
|
|
|
ninolina
|
Ćao Lelo
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 12:59:38
|
|
|
|
Ruža
|
Kako kad, kad si skinem cvikse bude fantastično..
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 13:00:30
|
|
|
|
mamavlatkica
|
žemske odoh ja nešto bacit u kljun pa se vraćam .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 13:00:55
|
|
|
|
Ruža
|
Lelo gibaš? Hajde samo polako! Ljubi nam Leona....
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 13:01:02
|
|
|
|
tonkica
|
Mamvlatkica onda ti ne preostaje ništa drugo nego da se malčice strpiš dok se ne riješi situacija sa tm. Nakon toga možeš uživati u novoj ljubavi. Slažem se sa onim što je Ninolina napisala, nek se on malo pomuči, nije dobro kad im se sve servira na dlanu. Što se više strpite, biti će slađe! Pozdrav i od mene! Idem u akciju, 1 je prošlo. Javim se navečer.
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 13:07:23
|
|
|
|
ZVRK
|
mamavlatkice,moj savijet je da uživaš ali....(uvijek taj ALI) pričkaj dok ti i tvoj muž ne potpišete papire za razvod da na kraju on tebi nešto ne zaje... do potpisivanja se skrivajte kao tinejđeri.biti će vam slađa svaka minuta zajedno,a poslijeee tulum
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 13:07:54
|
|
|
|
sanjalica
|
djevojčice imate pozdrave od lilivane (i one koje su upravo zbrisale i one koje su ostale)
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 13:32:19
|
|
|
|
božica
|
dućeg ponedjeljka umjesto slikica hrane stavljati slikice vježbanja. ružo dobra ideja
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 13:35:11
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: lelo ovak budu završile ove odvratanjače
< Poruku je uredio božica -- 5.11.2008 13:37:37 >
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 13:35:55
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: božica dućeg ponedjeljka umjesto slikica hrane stavljati slikice vježbanja. ružo dobra ideja da ne bi birc onda brzo propao??? ili da netko tko ima spravice(slikice)za vježbanje otvori novi pa ko'voli ne'k izvoli
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 13:36:55
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica djevojčice imate pozdrave od lilivane pozdravi lilivianu
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 13:38:12
|
|
|
|
božica
|
a zvrk bumo probali
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 13:38:24
|
|
|
|
sanjalica
|
upotrijebit ću sva sredstva da zadržim svoje goste ... samo da znate.... evo počinjem
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 13:40:42
|
|
|
|
božica
|
a daj sanjalica mmmmmmmmmmmmmmm tamo uz vježbanje malo slatkoga
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 13:41:17
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: lelo ovak budu završile ove odvratnjače
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 13:41:57
|
|
|
|
sanjalica
|
može... ali ovakvim redoslijedom ... u svojoj teretani dobro izmorite svoje klijente .... i onda ih pošaljete gladne i žedne u moj birc
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 5.11.2008 13:44:09
|
|
|
|
božica
|
uh i to slatko sanjalica kako je na poslu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!