|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 19 [20] 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: akcijaaa
12.10.2010 13:57:27   
pepeljuga
Ma zvrk bitno da je sve okuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 476
12.10.2010 13:57:42   
ZVRK
sada sam prošvrljala po nekoj stranici šta je neki dan napisala neka cura na svojoj temi i ispada mi da mi je bebač težak 1760,23gr i dug 42cm
user posted image user posted image user posted image  a ja imam još da dosta odgulim do kraja user posted image .
tko zna više šta mi je točno,
kako mi ninolina rekla bude se rodilo nešto prije(valjda)user posted image

ne mogu da nađem obrazloženje za AFI  I ri A.UMBILICALISuser posted image user posted image user posted image user posted image

MOŽE MALA POMOĆ
hvala

< Poruku je uredio ZVRK -- 12.10.2010 13:59:06 >

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 477
12.10.2010 14:43:08   
lilia
Arterie umbilicalis koliko ja znam znači nešto vezano za pupčanu vrpcu,  to i meni svaki put napiše. Ne obaziri se na te njihove brojeve. Ako kažu da je ok, onda jest. Mislim da AFI znači dali imaš dovoljno plodne vode.
A za veliku bebu, stvarno je velika, možda su ti falili termin.  Takav je meni bio u 32 tjednu s tim da je bio u tjednu zaostatka. Znači za 31 tjedan, nije to nekakvo odskakanje. Sve će bit ok.
Meni je doktor rekao da ne mogu svi biti isti i da nakraju uvijek dođu na svoje.
Samo uživaj sa bumbarčićem.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 478
13.10.2010 8:42:40   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: lilia

Arterie umbilicalis koliko ja znam znači nešto vezano za pupčanu vrpcu,  to i meni svaki put napiše. Ne obaziri se na te njihove brojeve. Ako kažu da je ok, onda jest. Mislim da AFI znači dali imaš dovoljno plodne vode.
A za veliku bebu, stvarno je velika, možda su ti falili termin.  Takav je meni bio u 32 tjednu s tim da je bio u tjednu zaostatka. Znači za 31 tjedan, nije to nekakvo odskakanje. Sve će bit ok.
Meni je doktor rekao da ne mogu svi biti isti i da nakraju uvijek dođu na svoje.
Samo uživaj sa bumbarčićem.

za AFI znam da je u vezi plodne vode.ali me zanima taj broj koliko je to???puno ili malo.....user posted image
na netu ne mogu nači
-A TO ZA PUPČANU VRPCU MI NISU NIKADA PISALI U 1 TRUDNOĆIuser posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 479
13.10.2010 8:43:50   
BUMBI
Ma zvrk bitno da je sve ok

Potpisujemuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 480
13.10.2010 9:55:55   
Gianna
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ma zvrk bitno da je sve ok

Potpisujemuser posted image

I ja , user posted image user posted image user posted image user posted image za mamu i našeg malog bumbarčića... Ne zabrinjavaj se, sigurna sam da nešto ne štima doc. bi ti već rekao ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 481
13.10.2010 12:14:49   
lilia
Što se tiče plodne vode ne znam šta bi taj broj značio, meni samo kaže da plodne vode ima dovoljno, a što se tiče pupčane vrpce meni na nalazu od UTZ-a od 36 tjedana piše 0.59 a na nalazu od 32 tjedna trudnoće mi piše 0.60, znači manje u 36, nego u 32-om tjednu i ne brinem se jer nemam pojma šta to znači a najvažnije mi je da kaže sve je ok.
Stvarno nemaš razloga za brigu.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 482
13.10.2010 13:24:15   
Tratina
ja bi samo komentirala tvoju pupastu bebicu user posted image i meni je u 29. tjednu beba bila za 31. tjedan po veličini, al to je sve ok. nisu sve bebe iste. i mene je u početku to malo prepalo, al sad mi je draže da je veći nego da je manji. uz to, na uzv često pogriješe u tim stvarima.
uz to, neke bebe se debljaju sve do termina, dok druge ne. neke bebe čak znaju izgubit na težini zadnji tjedan.

p.s. za 2 tjedna (u 37. tjednu) idem na uzv i procjenu moje bebe. baš ću ti javit koliko je moja "mrvica" narasla user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 483
13.10.2010 13:57:22   
Bebys
zvrk mozda ti beba bude NOVOGODISNJA PRVA...
jesi misla na to
sretno

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 484
13.10.2010 13:58:32   
Bebys
zvrk samo neka je sve ok
reci cu ti tako su mojoj teti za trecu trudnocu rekli
svasta
na kraju beba bila normalne velicine i sve ok

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 485
13.10.2010 14:02:25   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Bebys

zvrk mozda ti beba bude NOVOGODISNJA PRVA...
jesi misla na to
sretno

pomislila sam ali ne bi voljela(kao da će mene da se pita)da kasnije rodim.
ipak bi željela ranije ali u normaliuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 486
14.10.2010 9:48:47   
ninolina
Draga no sikeriki...Teica je sad veća ima još dosta do kraja...stigne malo i stati sa dobivanjem ...Koliki je dani bio kad se rodio

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 487
14.10.2010 9:50:44   
ninolina
e da ispada da ti je termin 27.12 a ne 29...jel dauser posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 488
14.10.2010 10:18:38   
ZVRK
danči je rođen sa 3180gr i 53cm u 39tjednu -rekli mala beba jedva 2500gruser posted image (7dana prije)

a po rr kalkulator ovulacije mi izbaci termin 25.12.

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 489
14.10.2010 10:27:36   
ninolina
to ti je dokaz da ultrazvuk griješi...a i svaki doktor ima svoje...
ja mislim da smo mi prenestrpljive i nemremo dočekati bebice pa sve moguće termine gledamouser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 490
14.10.2010 10:30:31   
ZVRK
da i to.zato sam jučer kupila zadnje stvari za ''moju torbu(ulošci) i danas popodne kreće zadnja kontrola stvari i punjenje
da nebi bilo nisam stigla a mm dudek kada treba nešto''novo''da kupi

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 491
14.10.2010 10:34:41   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image luda si.....
ja još za sebe nisam ništa nekako mi rano...imam još vremena

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 492
14.10.2010 10:37:15   
ZVRK
aha ima vremena još malo više od 2mjeseca ako ne ubrza netko,ali tvoj dragi je već ''naučen''na kupovinu stvari za ''rodiliište''
ipak si se pakirala više puta nego jauser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 493
14.10.2010 10:40:48   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image a i to kaj veliš...ma kod mene ide sigurno prije van...ove godine ako bog dauser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 494
14.10.2010 10:42:50   
ZVRK
budemo se dogovarale dali nam pašu terminiuser posted image .
da ti imaš dogovorene porode,ali nezaboravi da bi ja ipak trebala prvauser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 495
14.10.2010 10:47:34   
ninolina
a muško nek je malo starije...idem ja prvauser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 496
14.10.2010 10:48:48   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: ninolina

a muško nek je malo starije...idem ja prvauser posted image

uopće nisi modernauser posted image
sada žene kolo vodeuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 497
14.10.2010 10:52:18   
Domy
po naslovu sam mislila da je neka akcija u trgovinama pa poletila da vidimuser posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 498
14.10.2010 10:52:28   
ninolina
user posted image user posted image samo nek oni nama dođu

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 499
14.10.2010 11:58:35   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Domy

po naslovu sam mislila da je neka akcija u trgovinama pa poletila da vidimuser posted image user posted image

je je akcija još malo pa gotovauser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 19 [20] 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 19 [20] 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!