|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JA NEMA RIJECI...
20.10.2010 8:45:24   
JASNA33
IZVORNA PORUKA: lidac0605

Bljuje mi se od cijele te priče,čak i nerođena djeca postaju žrtve našeg trulog sustava...
Al ono kaj mi je najodvratnije je činjenica da su ti nazoví "doktori" radili pobačaje i nakon dozvoljenog zakonskog roka!
Mislim HALOOO ljudi KAKO MOŽETE MIRNO SPAVAT?!!
UBOJICE.
a tek te "majke" ako ih se uopće može nazvati "majkama"nije mi jasno kako se mogu nositi s timuser posted image user posted image user posted image user posted image

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 26
20.10.2010 8:53:36   
mamika
IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Ma i to da se ne evidentiraju, ovak nitko nezna da su pobacile jel privatnici to nigdje ne prijavljuju čitala sam već o tome u novinama. A mamika pa kaj su tebe ispitivali u vezi carskog i za mito?

da, i meni ovaj dio nije jasan??? user posted image

htjeli su znati  zašto sam bila na carskom-dal je bila indikacija. jer oni nebi smijeli radit carski ako nema indikacija. bilo slučajeva da su žene plačale  da idu na carski  jer su tako htjele. i pitali me ak sam ja među njima i koliko sam dala para,ak sam dala. i dal me možda ko kaj tražil tam.. user posted image

ROBERT 13.07.2003
STELA 06.05.2006
KATJA 22.10.2009
http://www.youtube.com/watch?v=jJNVoqYxNmY
http://www.youtube.com/watch?v=PxXjMV64OFI&feature=related
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1358914890312&ref=mf

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 27
20.10.2010 8:59:26   
Bebys
IZVORNA PORUKA: mamika

Ma i to da se ne evidentiraju, ovak nitko nezna da su pobacile jel privatnici to nigdje ne prijavljuju čitala sam već o tome u novinama. A mamika pa kaj su tebe ispitivali u vezi carskog i za mito?

htjeli su znati  zašto sam bila na carskom-dal je bila indikacija. jer oni nebi smijeli radit carski ako nema indikacija. bilo slučajeva da su žene plačale  da idu na carski  jer su tako htjele. i pitali me ak sam ja među njima i koliko sam dala para,ak sam dala. i dal me možda ko kaj tražil tam.. user posted image

vidis kak je BEBYS pogodila....znala sam...zato sto to zene rade
jer zele dolje ostati iste...znala sam

(Odgovor članu mamika)
Neposredna veza do poruke: 28
20.10.2010 9:06:10   
njanja
IZVORNA PORUKA: Bebys

sta je najvise tocno NE SAMO DA SE RADI O UBOJSTIVMA...koja se VIDIM OLAKO PRIHVACAJU

nije bitno slazem se njanja....sta je dijete ubijeno...VIDIM DA TO OCITO NIKOME NIJE BITNO

ALI MENI JE
a sto je jos gore...naglasava se...kako je lova ostavljena za sebe....i toje kao
 Babys, nikome ne bi trebalo bitno što je žena koja je gospodar svoga tijela učinila sa plodom. Ako se vama gade abortusi, meni se gadi zadiranje u privatnost. Šta ti znaš zašto su one to napravile??? Na kraju-ONE SU GOSPODARI SVOG TIJELA, a ako će im tko suditi, neka to bude BOg, ali ne TI. A ovaj komentar da su doktori što rade abortuse ubojice mi je too much.Ovo koji su uzimali novce su LOPOVI, a ne ubojice.

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 29
20.10.2010 9:08:38   
Bebys
ne nije previse
I TO DIJETE IMA PRAVO DA ZIVI KAO I TA ZENA sto je dobilla zivot nije ni ona pala sa marsa...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 30
20.10.2010 9:10:02   
Bebys
da je tebe mama abortirala NEBI NI TI NJANJA TU BILA...pa idemo tako redom
svatko ima PRAVO NA ZIVOT...TO JE OSNOVNA BIT SVEGA

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 31
20.10.2010 9:10:53   
Nika 24052006
Ja bi se složila sa njanjom.Protivnik sam abortusa,ali to je MOJ stav,i ne bi se petljala u to zašto neke žene to čine.Moja poznanica je abortirala blizanceuser posted image ,iz samo njoj znanog razloga,to je njezina stvar.Naravno da treba kazniti te liječnike,ali te žene su dobro znale komu i zašto daju novac...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 32
20.10.2010 9:14:35   
ribica1
Babys, nikome ne bi trebalo bitno što je žena koja je gospodar svoga tijela učinila sa plodom. Ako se vama gade abortusi, meni se gadi zadiranje u privatnost. Šta ti znaš zašto su one to napravile??? Na kraju-ONE SU GOSPODARI SVOG TIJELA, a ako će im tko suditi, neka to bude BOg, ali ne TI. A ovaj komentar da su doktori što rade abortuse ubojice mi je too much.Ovo koji su uzimali novce su LOPOVI, a ne ubojice.

Slažem se, svatko odlučuje o svojim postupcima i ima svoj razloge za to!
A to da su ovi dr lopovi, jesu!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 33
20.10.2010 9:17:55   
njanja

svatko ima PRAVO NA ZIVOT...TO JE OSNOVNA BIT SVEGA

i Hvala Bogu, svatko ima pravo na IZBOR (makar kod nas, u čečeniji nema) Ja nisam za abortuse u smislu načina kontracepcije, ali sam npr za to da žena ima pravo odlučiti ako je npr zatrudnjela uz spiralu (znači zaštitila se i nije bila neodgovorna) da li želi još djece ili ne i da li ih može odgovoti.PRAVO NA IZBOR!!! Inače, Babys, cijenim tvoje gorljivo zagovaranje prava na život i ja ga zagovaram, ali tu ne smatram samo na život nerođenog djeteteta, nego i život obitelji.

-Tagore-

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 34
20.10.2010 9:18:07   
mamika

jel ovo ide na mene?

ROBERT 13.07.2003
STELA 06.05.2006
KATJA 22.10.2009
http://www.youtube.com/watch?v=jJNVoqYxNmY
http://www.youtube.com/watch?v=PxXjMV64OFI&feature=related
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1358914890312&ref=mf

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: Abortusi na crno..
20.10.2010 9:18:34   
mirna
Zasto su platile za abortus? Jednostavno jer mogu... Mozda im garantira taj nacin vecu anonimnost...  mozda su abortirale preko roka... mozda se boje da bi ih u bolnici osudjivali...

Nemam pojma... Ali to je njihova stvar, nije vazno sto mi mislimo. A doktori trebaju biti kaznjeni.

(Odgovor članu JASNA33)
Neposredna veza do poruke: 36
   RE: Abortusi na crno..
20.10.2010 9:25:02   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: mirna

Zasto su platile za abortus?
...  mozda su abortirale preko roka... mozda se boje da bi ih u bolnici osudjivali...

mirna ja kada sam bila na zadnjoj kiretaži bila je jedna mama koja je došla radi toga što nije znala da je trudna bila dok je pila neke''konjske''tablete i tražila je na svoji ruku  ab koji je trebala da plati.
to bilo u ri  rodilištu ,a nije mogla to obaviti ''besplatno''jer joj ginička nije smjela dati uputnicu za ''prekid trudnoče''bez osnoveuser posted image user posted image user posted image tj.nije bilo nekih naznaka da beba nije/neće biti ok.
žena NIJE HTIJELA DA RISKIRA

naravno to je sve legalniom putem a ne na crno ali to je samo jedan od razloga

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 37
   [Obrisani korisnik]
20.10.2010 9:25:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ikica84)
  Neposredna veza do poruke: 38
20.10.2010 9:28:58   
njanja
IZVORNA PORUKA: cvrčak
Može li mi netko pronaći u članku(ja nisam uspjela naći)gdje piše da su radili AB izvan zakonskog roka?
Ako i jesu to im nije dokazano.

Osvrt na to zašto su žene išle njima;možda jer nisu željele biti evidentirane,a možda jer su tim liječnicima išle i prije i vjeruju im pa nisu htjele nekome drugome.
 Pa pretpostavljam da su i ovako te žene evidentirane, dočim su išli naplatiti od HZZO-a????Zato sma i posumnjala ono izvan roka?Ili možda ovo što zvrk kaže da nije bilo indikacija, ali i to po meni nije razlog jer kao što si napisala pobačaj je zakonski dozvoljen... Okej, mimo svakog razloga, doktori iz članka su lopovi...

-Tagore-

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 39
   [Obrisani korisnik]
20.10.2010 9:38:14   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 40
   [Obrisani korisnik]
20.10.2010 9:40:22   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 41
20.10.2010 9:42:04   
ninolina
Slažem se s cvrčak....
Radi se o tome da evidencija pobačaja je puno manja nego ih se stvarno dogodi a i doktorima je svaki takav zahvat plačen....znači svaki abortus ili porod oni imaju plačeno i to potražuju od hzzo...a u ovom slučaju naplate ga dvaput.
meni je glupo da uspoređuju pobačaj i porod....Ja sam platila svoje porode i opet ću...To je moja stvar, moja sigurnost....a meni to puno znači....zbog čega nemamo pravo izbora...A ni jednom nisam doživjela da mi je doktor rekao koliko ću platiti ili da nešto moram a ne mogu dok ne skeširam lovu...Mislim da sam dovoljno jaka na jeziku da bi se svakom takvom suprotstavila....Ja sam za slobodu izbora...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 42
20.10.2010 9:42:34   
lidac0605
Nema toga u članku,rekli su na tvu jučer da su radili ab i nakon zakonskog roka od 10tjedana i pravdali ih tobože "patološkom trudnoćom"...
ODVRATNO i SRAMOTNO za liječničku profesiju.A o takvoj zeni nemam opće komentara...
Opravdavam ab ako za to postoji med.indikacija ili je žena npr.silovana.Sve ostalo je plod ljudskog egoizma i bezdušnosti te nepoštivanje života kao takvoga.
O tome se misli prije nego se rašire noge!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 43
20.10.2010 9:42:59   
ribica1
Ma normalno, dva dana govora i onda gotovo, nikome ništa ko po običaju!
Prošli tjedan je bio Sanader in, ovaj tjedan ginekolozi i tako za drugi tjedan će bit nešto drugo!
A te žene očito znaju i imaju svoje razloge zašto su to napravile, al u svemu tome skupa tu su veći problem ti doktori a ne one!!
A i oni će sigurno proć sa kakvim smiješnim kaznama i ne bi se čudila da nastave radit!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

Neposredna veza do poruke: 44
20.10.2010 9:43:16   
ninolina
IZVORNA PORUKA: lilivana

Mamika, znala sam da si neki opaki tip žene, maffffija user posted image
no šalu na stranu. ovo nije tema jeste li za abortus ili ne. ja sam protiv abortusa, al žene, dajte više prestanite suditi!!!!! vjerujem da ni jednoj ženi nije lako nakon abortusa. al tko smo mi da sudimo zbog tuđih razloga.
Bebys, super si mi sa svojim stavovima, stvarno, i ok je branit svoje mišljenje. al vjerojatno znaš onda i onu "ne sudi, da ti nebi bilo suđeno"
a kaj se tiče plaćanja... to sve govori kakva je naša država, i sigurno će to sve past u zaborav... user posted image

slažem se

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 45
20.10.2010 9:50:24   
mišica 666
Opravdavam ab ako za to postoji med.indikacija ili je žena npr.silovana.Sve ostalo je plod ljudskog egoizma i bezdušnosti te nepoštivanje života kao takvoga.

ne bi se složila s tobom naš zakon je malo zatucan u tom pogledu. moja kuma je bila 6 mj. trudna i plod nije bio ok  i imala je izbor da se porodi pa šta bude od dijeteta ili da čeka da dijete umre pa je porode. to je bila grozna agonija i mogu razumjet da takva situacija natjera ženu da poduzme korake na crno ona je čak razmišljala o sloveniji da ode na abortus ali je dijete umrlo pa su je sredili ovde.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 46
20.10.2010 9:53:27   
ivanaa
Horror koliko gluposti na istom mjestu.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 47
20.10.2010 11:36:24   
Bebys

jel ovo ide na mene?

mamika samo sam pogadjala sto dodjose da te ispituju....kuzis...

(Odgovor članu mamika)
Neposredna veza do poruke: 48
20.10.2010 11:39:27   
maja
joj bebysuser posted image da, sigurno su je to naši policajci pitali jel razlog

malo je OT ali još nisam nikoga susrela tko je to uzeo za razlog za carski

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 49
20.10.2010 11:40:48   
Bebys
Bebys, super si mi sa svojim stavovima, stvarno, i ok je branit svoje mišljenje. al vjerojatno znaš onda i onu "ne sudi, da ti nebi bilo suđeno"

ne sudim nikoga...a sudit ce mise ko i svakome kada SKLOPIM OKICE...
ali NEDAM NA MALU DJECU koja se nemogu braniti...
ajme meni pa to su bica koja NEMAJU SNAGE NI DISATI KAKO TREBA JOS ....o boze...vristila bi da mogu
alija nemogu nista
UVIJEK SAM ZATO DA JE SE BOLJE SPRIJECI DA DODJE DO ZACECA...nego da se iz vlastitih hirova ubija tudi zivot
I JE ....MI SE U HR. JE ZAKON SHIT ZA MNOGE STVARI PA TAKO I ZA AB......sto je dozvoljen
kada su tako divni sto nedopuste zenama da rode i onda se skrbe kako treba za tu djecu....ma joj...meni
PA TO JE ZIVOT...KAO I MOJ I VAS I SVIH NAS...STA VAM JE BOG VAS DAO...
da su nase mame tako ...NITKO OD NAS NEBI BIO ZIV...i mi smo bili taj mali zivot koji nemoze nista....ja vas ne kuzim...
user posted image

Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!