|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: zvrkićevo odbrojavanje
19.10.2010 10:36:20   
Fever
i jaaa istouser posted image al ne sumnjam ja da ćemo slati inf iz prve ruke iz bolnice user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 26
19.10.2010 10:42:44   
ZVRK
nikada se ne znauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 27
19.10.2010 10:43:24   
breskvica22
zvrkic i ja skupa s tobom i ostalim curama brojim dane da dobijemo jos jednu
user posted image zvrkicu na raji.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sretno draga moj

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 28
19.10.2010 11:28:45   
katy mama
bravo zvrk user posted image user posted image user posted image user posted image  brzo ce to
i meni je Tea user posted image user posted image user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu breskvica22)
Neposredna veza do poruke: 29
19.10.2010 13:08:08   
Gianna
IZVORNA PORUKA: ZVRK

hvala.
da meni je blizu,a zvrkić pita mama a kada je božićuser posted image
i on očekuje lijepi živi paketić

user posted image user posted image user posted image user posted image za zvrkića, o vo mi je nešto poznato, moj D je počeo odbrojavati na prste, još 35 dana, svaki dan po jedan prstić manje user posted image ......

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 30
19.10.2010 13:10:02   
ZVRK
di je našao toliko prstijuuser posted image

user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 31
19.10.2010 13:14:11   
mlada mama
Hej Zvrk bit će nas puna nočna birtijauser posted image user posted image I meni se svidja ime Tea,a muška prekriži,ja sam već navikla da dolazi zvrkica i gotovouser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 32
19.10.2010 13:19:05   
ZVRK
i ja ali da bude za nedaj bože ''da nešto visi''user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 33
19.10.2010 13:22:48   
Gianna

Ne pitaj, izmisli ih, čak upotrijebi i nožne  user posted image ...

A što se tiče visuljka, ja se iskreno nadam da našoj neće odjedanput narasti nešto između nogu, jer mislim da baš i neće biti fora dečka iznijeti u ljubičastom odjelcu i ljubičastoj dekici user posted image user posted image user posted image ....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 34
19.10.2010 13:24:21   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Gianna

Ne pitaj, izmisli ih, čak upotrijebi i nožne  user posted image ...

A što se tiče visuljka, ja se iskreno nadam da našoj neće odjedanput narasti nešto između nogu, jer mislim da baš i neće biti fora dečka iznijeti u ljubičastom odjelcu i ljubičastoj dekici user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image
meni je zvrkić izašao u bijeloj robici i bio je u svjetlo rozoji/ljubičastoj košariuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 35
19.10.2010 13:25:38   
mlada mama
Hahahah, ma neće . Kaže meni dr. danas:" mi smo rekli da je curica jelda?" ja kažem:"da, pa jel je?", kaže on:" još uvijek je,vidjet će mo do kraja". rekla sam mu da se ne šali. Ne znam kako bi bilo da na kraju bude dečko jer se mm i ja nikako,ali nikako ne možemo dogovorit oko muškog imena i svaki put bi izbila svadja kad smo krenuli razgovarati o tomeuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 36
19.10.2010 13:28:35   
ZVRK
user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 37
19.10.2010 13:31:03   
Gianna
IZVORNA PORUKA: mlada mama

Hahahah, ma neće . Kaže meni dr. danas:" mi smo rekli da je curica jelda?" ja kažem:"da, pa jel je?", kaže on:" još uvijek je,vidjet će mo do kraja". rekla sam mu da se ne šali. Ne znam kako bi bilo da na kraju bude dečko jer se mm i ja nikako,ali nikako ne možemo dogovorit oko muškog imena i svaki put bi izbila svadja kad smo krenuli razgovarati o tomeuser posted image

Ajme tako i mi... On zapeo za Karlo, a meni se to ime nikako, ama baš nikako ne sviđa, posebice zato što se svaki drugi kod nas zove Karlo ili Karla user posted image ... Zato opet ponavljam, nadam se ništa od visuljka... Iššš, iššš, išššš jajca user posted image user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 38
19.10.2010 13:34:37   
ZVRK
apropo visuljka
brat mi govori kako mu prijatelj opet dobio curku a trebao sin da se rodi.
na to ''prijatelj''odgovara-bio je dečko samo su se doktori zaje.ali i odrezali krivu pupčanu vrpcuuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 39
19.10.2010 13:36:45   
Joanna

curka bi trebala da bude TEA(ime još iz 1user posted image )
dančijeva želja je IVANA ili MATIJA
za dečkića MENI zapelo MAURO

Ja navijam za IVANU! :) Moja imenjakinja bi bila. user posted image  Stvarno lijepo imeuser posted image

user posted image user posted image  sretno draga, stavrno vrijeme brzo ide!!!user posted image user posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 40
19.10.2010 13:36:57   
Gianna
user posted image user posted image user posted image user posted image dobar je... Samo neka se tješi user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 41
19.10.2010 13:38:57   
ZVRK
svaka skuža je dobra ako pomogne

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 42
19.10.2010 13:39:49   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: Gianna

IZVORNA PORUKA: mlada mama

Ajme tako i mi... On zapeo za Karlo, a meni se to ime nikako, ama baš nikako ne sviđa, posebice zato što se svaki drugi kod nas zove Karlo ili Karla user posted image ... Zato opet ponavljam, nadam se ništa od visuljka... Iššš, iššš, išššš jajca user posted image user posted image user posted image ...

Ahahah,ja sam htjela Patrik,a on je htio neko tradicionalno ime kao šime... ja nisam htjela i onda smo se posvadjali ja sam rekla da ja neću da mi se tako djete zove, a on je rekao da će on polomit jezik dok izgovori  "to" ime....

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 43
19.10.2010 21:55:55   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je bravo za zvrkićauser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 44
20.10.2010 8:34:02   
ZVRK
jučer sam išla pitati moju dr opće prakse da mi da uputnicu za kontrolu željeza u krvi da budem sigurna koliko je''nisko''i da popravim u ovih 2mjeseca kako treba.
bovkali me odmah ujutro i u podne bi trebala da zovem za nalaz kakav je.

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 45
20.10.2010 8:36:12   
cuba
Zvrk nadam se da nećeš one ružne tablete morati pitiuser posted image , držim fige da ti nalaz bude školski ~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image ~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 46
20.10.2010 9:03:57   
ZVRK
vjerovatno ću morati jer je zadnji nalaz bio na donjoj granici a još imam do kraja user posted image  pa bolje sada nego da mi bude teže po porodu.

već sam se navikla piti tablete jer sam prije trudnoće pila 7mjeseci onda pauza sa tim tabletama ali pila vitamine ,....
tako da svaki dan se sa nećime ''trujem''

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 47
20.10.2010 13:12:49   
ZVRK
dobila sam sestru i nalaz krvi mi je ok.
željezo mi je 16 ali da su mi hemoglobin 115 a to je kao malo.
i neke ''rezerve''su mi na krajuuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 48
20.10.2010 13:16:16   
BUMBI
Nadam se da nije ništa ozbiljno.jer moraš sad taj nalaz nositi kod gin?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 49
20.10.2010 13:16:51   
lee
uzmi si tablete za željezo ferum lek i obavezno pij vitamina punoooo.jer če ti biti kasnije koma...kao i meni...nedaj se i ako nešto treba samo zovi.user posted image user posted image  za hemoglobin pij sok od cikle..on ti ima veze sa željezom isto velike.ako budeš dolazila do pule imam ti ja sok od cikle..mogu ti ga dati.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!