Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:26:04
|
|
|
|
piggy
|
danas ludnica u bolnici 11 trudnica rodilo,nisu stigli sve po redu porađati,samo su im govorili "prodišite prodišite" a one sve jadne spremne za porod. tak da je Fionici dan brzo prošao,sad trenutno gleda big brother,svi nalazi su uredu pa se nada da će u ponedjeljak doma (bar su joj tak rekli) jedino ak nam se curka ne požuri.
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:27:50
|
|
|
|
troubled
|
11 beba? kad sam rodila paulu bilo je 30 beba taj dan pa sad ti zamisli....nisu stigli govoriti da dišemo
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:29:39
|
|
|
|
piggy
|
ovo još nisam čula 30 beba strašno,pa trudnice su se same onda porađale,samo ne znam ko je lovio sve te bebe.
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:32:11
|
|
|
|
zg_cinik
|
kaj je komadi... znatiželja pere...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:34:23
|
|
|
|
piggy
|
ha ha kakva znatiželja pa gdje si se ti skrivao cjelo vrijeme? jel brojiš sate do glavnog zgoditka, više nebuš naš dragi
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:40:22
|
|
|
|
sanjalica
|
samo jedan večernji pozdrav od mene..... (bez klopice - dijetni pozdrav ) hej troubi... ne trebaš li ti vezati ruzmarine ?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:41:39
|
|
|
|
troubled
|
ružmarin mi je danas spomenula jedna cvjećarka...prvui put sam to u životu čula...kod nas dolje ima ružmarina puno...ali su kitice drukčije...i ne veže ih "mlada"
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:41:48
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: piggy jel brojiš sate do glavnog zgoditka, više nebuš naš dragi kakvi sati... kakvi zgodici... sate...hmmm... ne brojim... a osvojil sam već kog sam trebal...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:42:11
|
|
|
|
božica
|
samo jedan večernji pozdrav od mene..... (bez klopice - dijetni pozdrav ) bok draga baš si me ugodno iznenadila šta dečke si zeznula kao da nešto vidiš na kompu veliki kiss
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:44:22
|
|
|
|
sanjalica
|
veliki zalego i gleda Vukovar, a male sam ubacila s igračkama u kadu troubi ... ruzmarini su lijep obicaj.... ali neka... vidim .... uzivas ti i ovako... nervozna ?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:44:35
|
|
|
|
božica
|
ružmarin mi je danas spomenula jedna cvjećarka. a da al nemora biti ružmarin u današnje vrijeme svašta stavljaju ili ne stavljaju a mlada stavlja kao ružmarin roditeljima(koliko se ja sječam)mene su ubili u pojam kao moraš moraš moraš-a ja nisam htjela di ćeš u svoj strci pikati im ružmarin...ipak jesam da ih se riješimmmmmmm
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:45:33
|
|
|
|
božica
|
sanjalica onda si i ti zalegla pred komp hiihihihihih
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:45:52
|
|
|
|
troubled
|
kod nas svatove kite cure sa mladenkine strane....mislim, na jugu.... sutra ćemo malo drukčije
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:46:28
|
|
|
|
sanjalica
|
vraga zalegla... eno frka u kadi ... odoooooh.... pusa svima... laku noć
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:46:51
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica troubi ... ruzmarini su lijep obicaj.... ali neka... vidim .... uzivas ti i ovako... nervozna ? neće biti ružmarini, nego cvjetići
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:47:27
|
|
|
|
mirna
|
Bok ljudi... Trubled i Cinice kada je Dan D? Kod nas sve po starom... mali pjeva u kreveticu, a mama i tata za kompjuterom..
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:48:13
|
|
|
|
troubled
|
kako kad? sutra
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:48:59
|
|
|
|
mirna
|
ajoooj, pa onda ne smijeta skupa spavati...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:49:23
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: mirna Trubled i Cinice kada je Dan D? pa iskrcavanje je već prošlo...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:50:01
|
|
|
|
troubled
|
da i ujutro mora vezati oči da me ne vidi
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:50:31
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: mirna ajoooj, pa onda ne smijeta skupa spavati... normalno... i nema sexa prije...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:52:01
|
|
|
|
Indy
|
Hello! Curama kojima je sutr dan D želim sve najbolje u bračnom životu!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:52:35
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: mirna ajoooj, pa onda ne smijeta skupa spavati... normalno... i nema sexa prije... koliko prije? 9 mjeseca...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:53:17
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Indy Hello! Curama kojima je sutr dan D želim sve najbolje u bračnom životu! cura je samo jedna, drugo je musko...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "Zlatne godine" 7.11.2008 20:56:18
|
|
|
|
Anoniman
|
ma vi ste svi ludi(u pozitivni naravno)
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!