Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Idemo na operaciju! 20.10.2010 8:26:58
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 20.10.2010 8:32:48
|
|
|
|
Zvonki
|
Cure, imate li ideju s čime da mažemo nogu jer su joj od tog višednevnog čišćenja sa alkoholom noge suhe, ljuštave, grozno. Kupila sam joj Bepanthen kremu, možda joj to pomogne?
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 20.10.2010 8:34:00
|
|
|
|
Anoniman
|
bepanthen mast ti je super. ili možda neki dječji milk.losion... ljub ljepotici
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 20.10.2010 8:35:00
|
|
|
|
ZVRK
|
klasična niveati je masnija
|
|
RE: Idemo na operaciju! 20.10.2010 9:40:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: cuba Zvonki, pa još malo pa ste na pola puta i za curku koja to kako pišeš odlično podnosi Ma nećeš se ni okrenuti a ona će već biti kući Ovo potpisujem. Hrabro Zvonac skoro ste na pola puta bravo za ljepoticu
|
|
[Obrisani korisnik] 20.10.2010 10:04:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 20.10.2010 10:18:32
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: cuba Zvonki, pa još malo pa ste na pola puta i za curku koja to kako pišeš odlično podnosi Ma nećeš se ni okrenuti a ona će već biti kući Potisujem
|
|
RE: Idemo na operaciju! 20.10.2010 19:07:40
|
|
|
|
Ninaa
|
Bravo za ljepoticu koja je tako hrabra, začas će to biti samo ružna uspomena. Pusu vam šaljemo, meni je isto ta bepanten mast super kad se iziritira K. guza odlična je bolja od svih ostlalih nadam se da će pomoći za nogu
|
|
RE: Idemo na operaciju! 20.10.2010 19:10:43
|
|
|
|
pincirotvajler
|
melem je zakon za sve
|
|
RE: Idemo na operaciju! 20.10.2010 23:52:51
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Cure, imate li ideju s čime da mažemo nogu jer su joj od tog višednevnog čišćenja sa alkoholom noge suhe, ljuštave, grozno. Kupila sam joj Bepanthen kremu, možda joj to pomogne? pusa za hrabru curu ,a nogu joj mozes mazati sa ribljom masti,super je za suvu i ispucalu kozu....
|
|
RE: Idemo na operaciju! 20.10.2010 23:59:05
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Cure, imate li ideju s čime da mažemo nogu jer su joj od tog višednevnog čišćenja sa alkoholom noge suhe, ljuštave, grozno. Kupila sam joj Bepanthen kremu, možda joj to pomogne? Ja imam užasno suhu kožu koja se peruta. Otkrila sam u Dm-u njihovu Balea melkfett ringelblume mast s ekstraktom nevena. Bijela okrugla kutija od 150ml, jako lijepo miriše, a dugo se zadržava na koži. Mažem se 2-3 puta tjedno i koža mi je baš mekana i svilenkasta. Dođe ti 10kn
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 21.10.2010 0:04:47
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Ja imam užasno suhu kožu koja se peruta. Otkrila sam u Dm-u njihovu Balea melkfett ringelblume mast s ekstraktom nevena. Bijela okrugla kutija od 150ml, jako lijepo miriše, a dugo se zadržava na koži. Mažem se 2-3 puta tjedno i koža mi je baš mekana i svilenkasta. Dođe ti 10kn tu kremu ja gooodinama koristim,jos dok je nije bilo tu,kupovala mi teta u njemackoj...s njom sam se cak mazala kad sam isla na solarij... krema je odlicna i uvijek je imam doma....a totalna bagatela
|
|
RE: Idemo na operaciju! 21.10.2010 0:07:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja mazala sa njom punte posli poroda,krema je zakon
|
|
RE: Idemo na operaciju! 21.10.2010 0:09:28
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ja mazala sa njom punte posli poroda,krema je zakon kaj su punte
|
|
RE: Idemo na operaciju! 21.10.2010 0:12:03
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: leilany kaj su punte I ja imam takav izraz lica
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 21.10.2010 0:12:15
|
|
|
|
Gogule
|
a jel se može s njom mazati lice. meni se počelo perutati čelo
|
|
RE: Idemo na operaciju! 21.10.2010 0:12:41
|
|
|
|
Gogule
|
šavovi cure ŠAVOVI
|
|
RE: Idemo na operaciju! 21.10.2010 0:14:01
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Gogule a jel se može s njom mazati lice. meni se počelo perutati čelo Naravno...evo ja se baš natrackala
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 21.10.2010 0:16:11
|
|
|
|
Gogule
|
hvala wuki.... kupujem čim prije... od kad sam se doselila u Zg počelo mi se lice perutati i niti jedna SKUPA krema mi nije dobra pa se nadam da će ova biti pun pogodak
|
|
RE: Idemo na operaciju! 21.10.2010 0:16:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
meni ta krema smrdi i premasna mi je
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 21.10.2010 0:20:35
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Gogule hvala wuki.... kupujem čim prije... od kad sam se doselila u Zg počelo mi se lice perutati i niti jedna SKUPA krema mi nije dobra pa se nadam da će ova biti pun pogodak Meni je odlična...najviše se trackam nakon depilacije
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 21.10.2010 9:45:32
|
|
|
|
pakić
|
ajoj, dugo je to vrijeme. Ali proći će. za hrabru djevojčicu, o njoj sve ovisi, a ona se tako dobro drži. Svaka čast
|
|
RE: Idemo na operaciju! 21.10.2010 20:54:51
|
|
|
|
Zvonki
|
Evo da podijelim s vama najnovije vijesti. Doktor je danas primjetio da fiksator ne stoji baš kako treba i L. mora sutra opet na operativni zahvat. Navodno neće dugo trajati ali nije nam svejedno. Opet anestezija, buđenje i ostalo.
|
|
|
|
RE: Idemo na operaciju! 21.10.2010 20:58:42
|
|
|
|
pepeljuga
|
ajme Zvonki koma,mogu misliti da vam nije sve jedno...pa sto to nisu mogli odma vidit mislim na vas i na curku i nek sve brođe brzo
|
|
RE: Idemo na operaciju! 21.10.2010 20:59:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Zvonki, Želim da sve prođe super. U mojim ste mislima i molitvama. BVB
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!