Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 12:04:34
|
|
|
|
mirna
|
bok društvo.. danas se ne mogu puno družiti s vama. mali mi je doma jer kašlja i curi mu iz nosa. temperature nema, ali nije baš u punoj formi...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 12:54:29
|
|
|
|
božica
|
bok bok bok ljudi nas dve za kompom leona ručak pojela i sad me zeza tu kod komopa..neće sew igrati wd f xcccccccccccccccccccccc na podu nego oće meneb zezati i dirati tipksxoanYWWWWWWWW i mala me napadaaaaaaaa fffffffffffffffffffffffffff eto
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 13:07:28
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: božica bok bok bok ljudi nas dve za kompom leona ručak pojela i sad me zeza tu kod komopa..neće sew igrati wd f xcccccccccccccccccccccc na podu nego oće meneb zezati i dirati tipksxoanYWWWWWWWW i mala me napadaaaaaaaa fffffffffffffffffffffffffff eto
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 13:12:36
|
|
|
|
božica
|
u krevet sam ju strpala neka si odspava koju turu
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 13:17:12
|
|
|
|
Puli
|
i mene moja napada pa imam fitness u kuhinji cvijeta u jednoj ruci kuhača u drugoj
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 13:21:28
|
|
|
|
božica
|
cvijeta u jednoj ruci kuhača u drugoj ne zna se ko je jadniji kuhača koja jadna se vrti po vruče, loncu ili cvijeta hahahhahha
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 13:25:08
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: Puli i mene moja napada pa imam fitness u kuhinji cvijeta u jednoj ruci kuhača u drugoj kad se moj Petak rodio naučila sam razbiti (i otvoriti) jaje jednom rukom
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 13:27:08
|
|
|
|
božica
|
bravo sanjalica vidiš vidiš da ga nisi rodila to nebi znala
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 13:31:04
|
|
|
|
koka
|
cure brišem završiti ručak. bok svima. Sanjalice pa tebe nisam sto godina vidila . pozdravi mi lilivanu puno, puno...kako joj je na novio radno mijesto? ajde sad brišem i pusa svima
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 13:41:11
|
|
|
|
sanjalica
|
pa da Boža... to na temu kuhanja jednom rukom koka... i meni je drago da tebe vidim lillivana jako zadovoljna... zvuči mi ja ko pozitivno... i naravno ... svaki dan vas pozdravlja (samo ja ne prenesem baš svaki dan - baš sam zločesta)
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 13:47:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Haj, cure! Moje dvije manje spavaju, a ja ću sad praviti ručak. Danas sam se pokušala obračunati s tonom veša koja čeka razvrstavanje po ormarima, al sam uspjela samo jedan dio. Tona me pobijedila... koji sam ja slabić. Hm... Ajmo na jedan kakao za relaksaciju i skupljanje snage za dalje...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 13:56:54
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: 3curke pokušala obračunati s tonom veša koja čeka razvrstavanje po ormarima, al sam uspjela samo jedan dio. Tona me pobijedila... koji sam ja slabić. Hm... ne znam .. odakle mi je ovo sve poznato
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 14:06:05
|
|
|
|
Anoniman
|
hehe, možda iz nekog filma, sanjalice? Ili sna?
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 14:26:12
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: 3curke hehe, možda iz nekog filma, sanjalice? Ili sna? mislim da je to moja stvarnost
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 19:26:03
|
|
|
|
mamavlatkica
|
http://www.ani3.dk/disney01/disney10/andersine.gif pozdarv sviam , samo kratko mi smo ok . bili na vježbicama , danas ućili dvije novr vježbice . Maleni je bio dosta dobar surađivao za razliku od doma . Eto samo toliko od nas . Pozdrav Jan-Renato i mama
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 19:28:21
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Većer svima ! Evo da se javimo , danas bili na vježbicama i naućili dvije nove vježbice .Mamino zlato Jan-Renato odvježbao sa tetom fizijatricom za 5 a doma neće pa neće . Za nagradu kupila sam mu tri čokoladne bananice. Stigli kući maleni je pojeo svoj rućak i nekoliko keksića za desert . ukupala ga i sad se polako uspavljuje . Ja sam danas turbo dobre volje zahvaljujući Janovom kumu koji mi svako toliko pošalje lijepi sms . Eto to je za većeras sve od mene , odo se odmarati. Pozdrav od malenog i mene.http://www.ani3.dk/disney01/smaa/Ygs%20(22)1.gif
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 19:31:50
|
|
|
|
anne
|
Spori je danas promet. Di ste cure da malo čavrljamo. Maki je danas čuvao djecu, a ja malo otišla u shoping. Istina bila sam, u krugu od 500m i nisam našla što sam tražila, ali sam izašla. Još mi je i jedan mali uletavao, a ja si mislim - bježi mali imam doma djecu. Zbilja izgledam premlado!!!
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 20:04:46
|
|
|
|
tonkica
|
Koka za Milu! I moja se tak okreće, al sa leđa na bušu još neće. Čula sam da se obično prvo okrenu sa leđa na trbuh? Bravo i za Leona planinara. Anne čestitke kumi na !!! Kak si se riješila kavalira? Mirna ljubi Vladimira, Puli i Boška za turbo opasne cure. Strašne su!!!
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 20:09:15
|
|
|
|
Puli
|
I moja se tak okreće, al sa leđa na bušu još neće. Čula sam da se obično prvo okrenu sa leđa na trbuh? i moja je prvo s buše na leđa spavala na buši pa joj to bio draži položaj
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 20:17:07
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: Puli I moja se tak okreće, al sa leđa na bušu još neće. Čula sam da se obično prvo okrenu sa leđa na trbuh? i moja je prvo s buše na leđa spavala na buši pa joj to bio draži položaj Idu one Cvijetinim stopama. Imat ćemo i mi male žive vesele bebe!!! Valjda RR tako djeluje i širi pozitivne vibre. Tiha slike su ti super! A tek kolači... Jel se Mia oduševila pesekom?
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 20:28:03
|
|
|
|
tonkica
|
Kakvi su to štrajkovi u zadnje vrijeme?! Idem se onda družit sa mm, kad nema nikoga u bircu. svima do sutra, ak se ne uspijem vratit.
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 20:29:06
|
|
|
|
Puli
|
ne znam tonkice svi briju po drugim temama a birtija prazna stoji
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 20:43:23
|
|
|
|
Candy
|
Bok cure,evo mene... Odoh brzo nešto pojesti s dragim,pa se vratim... Jel može ukratko neki izvještaj ?Slabo sam u toku ovih dana ...
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 20:47:18
|
|
|
|
Puli
|
candy birtija ti uglavon prazna zjapi to su ti novosti i da se kokina mila okrenula s trbuha na leđa
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 10.11.2008 20:53:09
|
|
|
|
lelo
|
Cure bok, niste mi bile vrijedne diste cijeli dan. Leon se danas šišao kod naše frizerke za djecu tu na Kvatriću.Ajme koje dreke sad je skužio šta mu radimo.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!