Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:32:29
|
|
|
|
pepeljuga
|
evo i malo sambuke,ovi su opasni
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:32:34
|
|
|
|
Imra
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: Zvonki Molim vas, svrgnite ovog DJ-a odo ja na ćorku, ionak sam već pod čokom od ovih vaših coctela, vidim četverostruko hej Mariachi gdje zuris??
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:33:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Odo ja radit reprizu, nema mi druge. Budite mi dobre, lepo pijte, polako!
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:33:08
|
|
|
|
minnie
|
meni je dobro. možda mi se do kraja večeri i glas vrati pa i zapjevam
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:33:25
|
|
|
|
MaTana
|
Da samo znate kako se veselim kuhanju... Mjesecima nisam ništa normalno skuhala - večinom je sveki kuhala, da ja budem više sa bubom... Sad kad zauzmem kuhinju nitko neće smjeti u nju ... Osim da pere suđe - to mrzim
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:33:56
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga evo i malo sambuke,ovi su opasni kako se to pije a da se ne ozlijediš
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:34:29
|
|
|
|
pepeljuga
|
kejt i mariachi ln žimra tebe nisam uspila ni pozdravit matana a virujem ti,sad kad se lipo usaltas
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:35:16
|
|
|
|
pepeljuga
|
minnie na slamku da brzo popijes i ne zapalis trepavice
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:35:31
|
|
|
|
Imra
|
vidim ja preskacete vi mene,al nije meni tesko uz casicu gina voditi monolog
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:35:35
|
|
|
|
Zvonki
|
Imra bok
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:35:49
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga evo i malo sambuke,ovi su opasni to nisam probala... niti imam želju... Sad stvarno bježim, buba se meškolji, a i ja sam krepana... Laku noć cure!
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:36:08
|
|
|
|
minnie
|
ma tana ja sam danas zaposjela svekinu. napravila 2 kolača i ručak, a koliko mi je napomenuto i sutera kuham. ali je se baš toliko ne radujem. fali mi moj prostor i moje suđe. najljepše jekuhati u onome šta poznaš
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:36:57
|
|
|
|
novamama
|
pepi, jel treba ovo za taj drink
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:37:32
|
|
|
|
Imra
|
IZVORNA PORUKA: minnie IZVORNA PORUKA: pepeljuga evo i malo sambuke,ovi su opasni kako se to pije a da se ne ozlijediš Kako se pije ovo miršljavo piće?Ognjena sambuka se pije obično tako što se piće zapali u čaši i pusti da gori. Plamen se uskoro sam ugasi, a sambuka se pije dok je još topla. Pije se čista i kao aperitiv. U nekim krajevima se sambuka prvo gucne, pa se udahne njen miris. Zato ako u kafeima italijanskih uličica vidite ljude koji kroz nos udišu preko specijalne slamčice u čaši, nemojte se zbuniti. Ovaj običaj nalaže da se uzmu dve čaše, u jednu se sipa sambuka, zapali, pa se prespe u drugu. Nakon gašenja plamena, iz druge se pijucka, a iz prve, sada prazne, se kroz slamčicu udiše miris.
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:37:49
|
|
|
|
novamama
|
imrica, pa ti samo piješ, a ne bi častila, ha?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:39:43
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Imra bok šta pa nismo valjda toliko popili da se malo otrijeznimo uz jelo. taman nas e krenulo. epi donosi stvari koje nikada nisam niti vidjele niti čula. imra samo se priključi. misli ipak da si i tu stalan gost
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:39:58
|
|
|
|
Zvonki
|
Pokušavam staviti neku mjuzu ali ništa pametno mi ne pada napamet. Najbolje da stavim nešto glupo, to bar nije teško
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:40:31
|
|
|
|
novamama
|
minnie, slažem se, nije vrijeme za jelo, naškodit će nam
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:40:49
|
|
|
|
Imra
|
evo malo i sangrije pa ko voli nek postavi casu
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:41:19
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: Imra IZVORNA PORUKA: minnie IZVORNA PORUKA: pepeljuga evo i malo sambuke,ovi su opasni kako se to pije a da se ne ozlijediš Kako se pije ovo miršljavo piće?Ognjena sambuka se pije obično tako što se piće zapali u čaši i pusti da gori. Plamen se uskoro sam ugasi, a sambuka se pije dok je još topla. Pije se čista i kao aperitiv. U nekim krajevima se sambuka prvo gucne, pa se udahne njen miris. Zato ako u kafeima italijanskih uličica vidite ljude koji kroz nos udišu preko specijalne slamčice u čaši, nemojte se zbuniti. Ovaj običaj nalaže da se uzmu dve čaše, u jednu se sipa sambuka, zapali, pa se prespe u drugu. Nakon gašenja plamena, iz druge se pijucka, a iz prve, sada prazne, se kroz slamčicu udiše miris. imra za ovaj izgleda treba mala matura da se popije
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:41:33
|
|
|
|
Imra
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Pokušavam staviti neku mjuzu ali ništa pametno mi ne pada napamet. Najbolje da stavim nešto glupo, to bar nije teško to je zakon, glupo je najlakse naci
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:42:28
|
|
|
|
Imra
|
imra samo se priključi. misli ipak da si i tu stalan gost user posted image rijetko ja u birtije zalazim
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 31.10.2010 22:43:42
|
|
|
|
Zvonki
|
Pozdravljam vas sve! Ostanite mi lijepi, pametni i pijani (I nemojte mi skroz osramotiti birtiju )
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!