Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:22:31
|
|
|
|
Imra
|
IZVORNA PORUKA: SexyMuzjak IZVORNA PORUKA: Imra _____________________________ Kome je ovo namijenjeno? kome treba
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:23:17
|
|
|
|
Imra
|
IZVORNA PORUKA: Bebys bog... vjerovala il ne gledam u ovu sliku i sladja mi je ova s vecom guzom NEGO ONAJ STAP U ogledalu... ne vrijedjaj stapove
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:24:20
|
|
|
|
Bebys
|
vjeruj mi da mi je ljepsa...ova ispred ogledala..ali to je STVAR UKUSA...ja stapove ni od muskih ni zensih bas ne smakam... ne vrijedjam
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:24:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
žimra kanta je spas za sve
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:25:38
|
|
|
|
SexyMuzjak
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ma samo takav neki dan,previse sam se ulinila pa razmisljam o pizdarijama To za moral nije dobro, nikako! Moja zena na te dane se uhvati krpe i metle, mozda i Vama mladjahno gospo to pomogne, posle ju izvedem u kazaliste i na laganu veceru! Mozda pomogne ista terapija???? Ili ovaj dio sa krpama i metlama da izbacimo
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:25:47
|
|
|
|
Imra
|
I tako je pocela svadja... Zena mi je pomogla da joj odaberem rodjendanski poklon. Rekla je da zeli "nesto crveno, sto od 0 do 130 dostize za 3 sekunde." Kupio sam joj vagu.
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:26:37
|
|
|
|
Imra
|
IZVORNA PORUKA: Bebys vjeruj mi da mi je ljepsa...ova ispred ogledala..ali to je STVAR UKUSA...ja stapove ni od muskih ni zensih bas ne smakam... ne vrijedjam znam d ne vrijedjas, samo sam se salila
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:26:55
|
|
|
|
Bebys
|
žimra pepe sta ce ti ovo z...
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:27:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: SexyMuzjak IZVORNA PORUKA: pepeljuga ma samo takav neki dan,previse sam se ulinila pa razmisljam o pizdarijama To za moral nije dobro, nikako! Moja zena na te dane se uhvati krpe i metle, mozda i Vama mladjahno gospo to pomogne, posle ju izvedem u kazaliste i na laganu veceru! Mozda pomogne ista terapija???? Ili ovaj dio sa krpama i metlama da izbacimo samo nemam pojma tko cemi cuvat dicu ili da i njih vodim....s krpom i metlom sam se druzila jutros
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:27:34
|
|
|
|
SexyMuzjak
|
IZVORNA PORUKA: Bebys vjeruj mi da mi je ljepsa...ova ispred ogledala..ali to je STVAR UKUSA...ja stapove ni od muskih ni zensih bas ne smakam... ne vrijedjam Da to je zaista stvar ukusa! Neko ga ima a neko ne!
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:27:54
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:27:56
|
|
|
|
Imra
|
I tako je pocela svadja... Pitao sam svoju zenu u supermarketu da kupimo gajbu piva za 15 €. Rekla je da ne moze i onda je, bez da me je pitala, kupila dnevnu kremu za 65 €. Rekao sam joj da bi joj gajba piva vise pomogla da se oseća lepom.
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:29:01
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: SexyMuzjak IZVORNA PORUKA: Bebys vjeruj mi da mi je ljepsa...ova ispred ogledala..ali to je STVAR UKUSA...ja stapove ni od muskih ni zensih bas ne smakam... ne vrijedjam Da to je zaista stvar ukusa! Neko ga ima a neko ne! ti si vjerovatno ZENA UMIJESTO MUSKO..jer svaki muskarac...VOLI DOBRU GUZU a ova zena ima super dupe odlicno...onaj stapic..nema nist sam kosti.. ocito nemas ukusa...stapovi nisu u modi vise...to je bolest...
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:29:08
|
|
|
|
Imra
|
I tako je pocela svadja... Pre par dana sam pitao zenu gde bi volela da idemo za godisnjicu braka. Rekla je: "Negde gde davno nisam bila." Predlozio sam joj kuhinju.
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:29:51
|
|
|
|
SexyMuzjak
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: SexyMuzjak IZVORNA PORUKA: pepeljuga ma samo takav neki dan,previse sam se ulinila pa razmisljam o pizdarijama To za moral nije dobro, nikako! Moja zena na te dane se uhvati krpe i metle, mozda i Vama mladjahno gospo to pomogne, posle ju izvedem u kazaliste i na laganu veceru! Mozda pomogne ista terapija???? Ili ovaj dio sa krpama i metlama da izbacimo samo nemam pojma tko cemi cuvat dicu ili da i njih vodim....s krpom i metlom sam se druzila jutros Zar nemas provjerenu agenciju? To je danas za ljude sa djecom zaista apsolutni must have
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:29:59
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Bebys
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:32:13
|
|
|
|
SexyMuzjak
|
IZVORNA PORUKA: Imra I tako je pocela svadja... Pitao sam svoju zenu u supermarketu da kupimo gajbu piva za 15 €. Rekla je da ne moze i onda je, bez da me je pitala, kupila dnevnu kremu za 65 €. Rekao sam joj da bi joj gajba piva vise pomogla da se oseća lepom. Ovo je apsolutna istina, ja se osjecam kao kralj svijeta sa gajbom piva pored sebe, o ljepoti necu ni da pricam.Mislim pa pogledajte me
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:32:25
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:32:52
|
|
|
|
Bebys
|
vidim ja da se tu NE CASTI..pa se najedite...bogic...
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:33:20
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:33:56
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:34:46
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:35:17
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:41:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Hello tete. Vidim skupilo se tu dosta čudnih slika.
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 1.11.2010 14:42:13
|
|
|
|
Imra
|
eh dosta od mene za ovaj put, idemo rucati, pa se tipkamo
|
|
|
Anketa
ili..ili..malatajnaŠto mislite o ovim imenima?Klara (
36%)
Katja (
31%)
Marta (
33%)
Broj svih glasova: 229Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!