|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: Povratak otpisanih ;)
1.11.2010 15:01:55   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

kaj budu onda išli ranije navečer spat,,ili budu nervozni do  kraja?user posted image

ne budu oni nervozni nego jauser posted image user posted image user posted image user posted image
a veselim se sto ce do 8 biti u krevetuuser posted image

neliceuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 426
1.11.2010 15:02:00   
Anoniman
Moracu je pitati zna li ona tebe, nesto mi te nije spominjala user posted image posebno ne u tom graskastom obliku i dizajnu user posted image

Ma otkud ti to da se nas dvije ne znamo? Pa neki dan smo kavu zajedno pile..

(Odgovor članu SexyMuzjak)
  Neposredna veza do poruke: 427
1.11.2010 15:03:22   
SexyMuzjak
IZVORNA PORUKA: Nellyca

Cao devojkeee kako ste mi danas? user posted image
Moram da pozdravim i pridoslicu, osvezenje je videti i nekog muskarca u ovom kokosinjcu user posted image jel se snalazis?

Pa svakom kokosinju je potrebno...... stoo????
Zna li ko?user posted image user posted image user posted image
Ovo je misljeno iskljucivo kao dobra dosjetka pa molim da se kakve feministicke duse ne nadju uvrijedjene ako takvih ima ovde!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 428
1.11.2010 15:03:58   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

kaj budu onda išli ranije navečer spat,,ili budu nervozni do  kraja?user posted image

ne budu oni nervozni nego jauser posted image user posted image user posted image user posted image
a veselim se sto ce do 8 biti u krevetuuser posted image

neliceuser posted image user posted image

pepi draga user posted image
vidim kod tebe veselo user posted image
moja spava snom pravednika, samo je jutros u 8 ustala umesto u pola 10-10 user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
  Neposredna veza do poruke: 429
1.11.2010 15:06:19   
leilany
IZVORNA PORUKA: SexyMuzjak

Moram da pozdravim i pridoslicu, osvezenje je videti i nekog muskarca u ovom kokosinjcu user posted image jel se snalazis?

Ovo je misljeno iskljucivo kao dobra dosjetka pa molim da se kakve feministicke duse ne nadju uvrijedjene ako takvih ima ovde!

za jednog pravog roostera...al ti mi vise licis na nekog noja sa losom afrikankomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 430
1.11.2010 15:06:37   
SexyMuzjak

IZVORNA PORUKA: Bebys

pazi muzjak...nasa pincirotv....je OPASNA.....ODAMAH NA PRVU PA PITA..VIS TI NJU

Da bi protumacio sadrzaj ove poruke sa obzirom na nestasicu interpunkcijskih znakova trebace mi gatara, pa cu se uzdrzati od odgovora user posted image user posted image user posted image

Ziv se covek na sve navikne, pa ces i ti na Bebysine poruke user posted image

Onda cu unajmiti kakvu gataru za stalnog pomocnika pri desifriranju user posted image
Gospodjo Bebys samo bih molio da malo pripazite na pravopis i gramatiku, inace ce mi otici mesecna placa na raznorazne desifratore a zaista su mi Vasi postovi vise nego interesantni i zanimljivi i uzitak mi ih je citati!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 431
1.11.2010 15:09:13   
Bebys
ja nisam isla u skolu..pa pisem sve malo i brzo..nisu me naucili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 432
1.11.2010 15:09:42   
SexyMuzjak
IZVORNA PORUKA: leilany

za jednog pravog roostera...al ti mi vise licis na nekog noja sa losom afrikankomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da se to moze u slobodnom prevodu gledati kao veliki rooster, a kao sto sam primetio neke clanice vole velike obline pa cu smatrati da sam pozeljan user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 433
1.11.2010 15:09:50   
pepeljuga
a muzjace i ostale cure ja vas moram napustit,zove me peglauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 434
1.11.2010 15:10:23   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 435
1.11.2010 15:12:37   
pincirotvajler
velike muške oblineuser posted image
ajme sexy,budi pristojanuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 436
1.11.2010 15:12:50   
SexyMuzjak

Mladjahno gospo nadam se da ce to tmurno raspolozenje da vas prodje i da do veceri budete friski i punom pogonu da usrecite supruga ! Ugodan vam zelim!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 437
1.11.2010 15:13:05   
Anoniman
Idemo i nas dvije u šetnju..dok je još dan! Pozz

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 438
1.11.2010 15:15:55   
SexyMuzjak

velike muške oblineuser posted image
ajme sexy,budi pristojanuser posted image

To muske ste Vi dodali ali cu reci da sam se nasao u tome, nadam se da ta upadica nije bila previse slobodna, samo sam pratio tok teme!
Ali shvatam ako je prisutna mala doza inkomodacije zbog mog spola i pripazicu na to ubuduce user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 439
1.11.2010 15:17:27   
leilany

Mladjahno gospo nadam se da ce to tmurno raspolozenje da vas prodje i da do veceri budete friski i punom pogonu da usrecite supruga ! Ugodan vam zelim!

i ja se pridruzujem cestitki naseg roosterauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 440
1.11.2010 15:19:16   
Zvonki
Evo me nakratko.user posted image Hoopla! tata Mužjak je još ovdje. Počet ću sumnjati u tvoj spol muško jer nije nijedan tata izdržao više od par sati s nama. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 441
1.11.2010 15:19:24   
Bebys
pincirot....
FALA TI ZA INFO...JOS JEDNOM za MIRENU...jako mi to puno znaci..jer nisam imala pojma...mogla me prevariti tu..JOJ NISTA NEVALJAJU...JOJ UZASNI SU TU..ZDRAVSTVO..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 442
1.11.2010 15:21:07   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: Bebys

pincirot....
FALA TI ZA INFO...JOS JEDNOM za MIRENU...jako mi to puno znaci..jer nisam imala pojma...mogla me prevariti tu..JOJ NISTA NEVALJAJU...JOJ UZASNI SU TU..ZDRAVSTVO..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj si se toga sjetila sad bebys?

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 443
1.11.2010 15:21:47   
cuba
Evo i mene još malo. Cijeli dan smo u kući, vani je oblačno i dosta puše...čekamo društvo da nam stigne na kavicu da nam podigne atmosferuuser posted image
Šta ima cure?
Zvonki do kad je curka kući?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 444
1.11.2010 15:22:28   
pikachu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hej, komadi svih spolova... Veselo u britiji... Vidi se što je falilo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 445
1.11.2010 15:23:21   
Imra
Vidi se što je falilo...user posted image user posted image

cak i u virtualnom svijetu

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 446
1.11.2010 15:23:38   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: cuba

Zvonki do kad je curka kući?

Dobili smo dozvolu do sutra u 8 ujutro. Najvjerojatnije ćemo je tako i dovesti. Ali će muž morati malo kasniti na posao. Što da radim kad mi tako znači još ta jednna noć? Već mi je žao što mora opet otići user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 447
1.11.2010 15:23:52   
pincirotvajler
cure user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 448
1.11.2010 15:24:09   
SexyMuzjak
Dobar dan ljupka damo, i ja sam netom dosao. Moram priznati da me te sumnje u moju muskost vrijedjaju!
A da svojoj dragoj zeni nisam obecao da cu imati minimum 2 000 postova do njenog povratka  priznajem davno bih pobjegao glavom bez obzira. Ali ovako sutim i trpim i nije mi previse neugodno dok ne krenem zavirivati po kakvih kutcima foruma gdje se spominju menstrualne tegobe user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 449
1.11.2010 15:26:00   
leilany
ejla zvonki,pika,cubauser posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

prijateljstvo
bunika

Vjerujete li u prijateljstvo nakon prekida veze?

da (37%)

ne (63%)

Broj svih glasova: 315

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!