Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.10.2010 11:12:25
|
|
|
|
ninolina
|
ma slažem se patkice s tobom ali evo ja sam se već susrela s tobom...vidla sam tvoje postove...nemaš ih puno ali tu si...znači kad se prijaviš imaju cijeli mjesec da realiziraju neke stvari i vide nepravdu...meni to nije fer... bez obzira o kome se radilo...
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.10.2010 14:12:49
|
|
|
|
DarijaRR
|
Drage trudnice, Imamo dobitnice nagradne igre Ringeraja i partneri nagrađuju trudnice za rujan! Za mjesec rujan sretne dobitnice su: elinamama, inesica, ivana801 i troubled Sve četiri dobitnice dobivaju Glister – zubna krema, krema My silhouette-krema za mršavljenje, Sugar&milk masažni sapun, a elinamama dobiva još dekicu sa imenom svoje bebice, inesica dobiva sat sa slikom svoje bebice, ivana801 uz to dobiva slatki otisak, a troubled ogrlicu za zubiće. Čestitamo dobitnicama i molimo ih da nam pošalju potvrdu o rođenju svojih mališana putem e-maila u roku 10 radnih dana od današnjeg datuma, kako bismo im poslali osvojene nagrade. Hvala Vam svima na prijavama za nagradnu igru! Vaša Ringeraja.hr
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.10.2010 14:13:55
|
|
|
|
maja
|
čestitam cure
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.10.2010 14:16:28
|
|
|
|
troubled
|
jeeeeeeeeeeeee hvala, hvala ringeraja mogu li mailom poslati fotografiju rodnog lista? misli li se na to kao potvrdu?
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.10.2010 14:18:38
|
|
|
|
Imra
|
cestitam
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.10.2010 15:19:15
|
|
|
|
inesica
|
Hvala, bas sam imala osjecaj da cu dobiti nesto
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.10.2010 15:20:40
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.10.2010 16:03:25
|
|
|
|
DarijaRR
|
Možeš, pošalji na mail koj sam ti poslala u poruci. Hvala svima i čestitke još jednom sretnim mamicama!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2010 16:53:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.10.2010 10:55:53
|
|
|
|
Bablica
|
Bravo!!!
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.10.2010 11:02:23
|
|
|
|
Bablica
|
Pitanjce, mogu se ja prijavit za 10. mj? Kako se to napravi?! Ili samo tu napišem da se prijavljujem? Hvala!
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.10.2010 11:41:43
|
|
|
|
maja
|
na glavnoj stranici lijevo imaš RINGERAJA NADRAĐUJE TRUDNICE ZA LISTOPAD, to stisneš i mislim da ti tamo negdje piše prijava
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.10.2010 11:45:44
|
|
|
|
Bablica
|
Hvala Majo! IZVORNA PORUKA: maja na glavnoj stranici lijevo imaš RINGERAJA NADRAĐUJE TRUDNICE ZA LISTOPAD, to stisneš i mislim da ti tamo negdje piše prijava
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.10.2010 11:58:31
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Možete me sad osuđivati, istjerati s jaje i neznam šta ....ali meni ovo nije fer...ja čitam i ne vjerujem da naša nemammaste nije dobila nagradu za Petricu a netko ko se prijavio taj dan i ima samo dva posta dobi nagradu...meni je to bljak...recite kaj hoćete ali nije fer... ja znam kako bi se ja osječala, s vama svaku slobodnu minutu, moja druga obitelj...niste fer... nemammaste Mislim da bi sve rodilje trebale dobiti poklon, a ne da se izvlači na sreću.
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.10.2010 14:57:11
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Možete me sad osuđivati, istjerati s jaje i neznam šta ....ali meni ovo nije fer...ja čitam i ne vjerujem da naša nemammaste nije dobila nagradu za Petricu a netko ko se prijavio taj dan i ima samo dva posta dobi nagradu...meni je to bljak...recite kaj hoćete ali nije fer... ja znam kako bi se ja osječala, s vama svaku slobodnu minutu, moja druga obitelj...niste fer... nemammaste Joj draga, hvala što misliš na mene! Ja nisam previše ni očekivala poklon jer stvarno nikad nisam imala sreće s nikakvim izvlačenjima i nagradnim igrama.Zamisli,jednom su nam na faxu promovirali Nescaffe i imali su neku nagradnu igru.Ja sam kolegici komentirala onako u šali kao mene mogu jedino tražiti da dam lovu a nema šanse da ću dobiti nešto.Ona je dobila neku šalicu,svi su uglavnom dobili neke sitnice,a ja sam morala slati neke sms-ove,ne sjećam se više i na kraju nisam dobila ništa,bez veze potrošila kune na mobu...To ti je najbolji primjer moje "sreće" A jebaj ga,imam sreće u drugim stvarima! Bitno da je meni stigla moja Petrica
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 4.10.2010 11:43:38
|
|
|
|
Bablica
|
Još samo pitanjce ... termin mi 30.10. što ako rpdim u 11 mj? Onda nisam u igri za taj mjesec, jelda?! IZVORNA PORUKA: nemammaste Bitno da je meni stigla moja Petrica
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 4.10.2010 11:59:38
|
|
|
|
ninolina
|
onda se prijaviš za mjesec iza
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 4.10.2010 13:28:25
|
|
|
|
DarijaRR
|
Ako se bebica rodi u 11 mjesecu, prijaviš se slobodno za 11mj
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 4.10.2010 14:37:53
|
|
|
|
Bablica
|
Hvala IZVORNA PORUKA: DarijaRR Ako se bebica rodi u 11 mjesecu, prijaviš se slobodno za 11mj
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 12.10.2010 9:43:39
|
|
|
|
DarijaRR
|
Hvala svim budućim mamicama na prijavi za Ringeraja nagrađuje trudnice Listopad!!! Ima još vremena pa ako se niste prijavili čekamo i Vas.
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 20.10.2010 16:22:59
|
|
|
|
troubled
|
stigao nam paket!!!! hvala od
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 21.10.2010 9:54:05
|
|
|
|
DarijaRR
|
Mamice koje su dobile pakete molim da nam stave slikice poklona sa bebicama
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.10.2010 11:51:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 21.10.2010 14:25:51
|
|
|
|
ivana801
|
I mi smo prekjučer dobili paket Od srca hvala još jednom. Baš lijepo iznenađenje. Otisak stopala i ručica ćemo tek napraviti, a pokloni za mamu su predobri - sve je već u upotrebi... za 4 tjedna sam ko nova - tvigica
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 2.11.2010 12:26:08
|
|
|
|
patka
|
a tko su dobitnici za listopad
|
|
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!