|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: Povratak otpisanih ;)
3.11.2010 9:24:21   
cuba
IZVORNA PORUKA: CallamityJane

IZVORNA PORUKA: cuba

CJ ako možeš pričekaj do sutra ujutro, od sutra pa nadalje je sunčanouser posted image user posted image user posted image  i jeeeeedva čekam...
Sve mi se čini da ako pređem nogom preko praga da će pljusak na meneuser posted image

Je li to zasigurno user posted image
ajme samo da mi bi lijepog vremena, imam osjecaj kada izadjem vani da ce mi od sunca izrasti suncokret na sred glave od srece user posted image

Je sigurno jeuser posted image  do kraja tjedna sam gledala prognozu i neeeema kišeeeeuser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1251
3.11.2010 9:24:38   
pepeljuga
mariola opit cemo se iz ranog jutrauser posted image user posted image user posted image al neka neka imamo razlog za slavljeuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1252
3.11.2010 9:27:57   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: ZVRK

IZVORNA PORUKA: mariola

Tko to mene tračauser posted image

trebaš pitati    tko me NE TRAČAuser posted image

Mislim da takvi na raji trenutno nema user posted image

user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 1253
3.11.2010 9:28:46   
cuba
Pepe ove su neozbiljneuser posted image  dale nam jednu turu i kao gotovouser posted image
živila ti meniuser posted image
user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1254
3.11.2010 9:30:28   
pepeljuga
cuba zivila ti meniuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1255
3.11.2010 9:31:49   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: MILLA

user posted image  

Ja cu nazdraviti ovome, kako i dolikuje jednoj ozbiljnoj gospodji sa zdravim nazorima o ishrani user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 1256
3.11.2010 9:33:18   
ZVRK
user posted image   cj
ja prihvačam cubino za nazdraviti
ovoj user posted image  beilis ne smeta

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 1257
3.11.2010 9:34:51   
pepeljuga
cj ne s...user posted image user posted image user posted image user posted image a juce si pila votkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1258
3.11.2010 9:35:36   
CallamityJane

user posted image   cj

Pitati cu te kada ti izadje hik hikajuci iz stomaka i dohvati iz ginekolovog stola flasu cuge, je li joj smeta user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1259
3.11.2010 9:36:42   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

cj ne s...user posted image user posted image user posted image user posted image a juce si pila votkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tko????JAAAAA? Muaaaaaa!!!!!
ma daj, pomijesala si me sa nekim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
federi su te odbacile malo predaleko pa si umjesto mene vidjela neku alkosicu pa nas pomijesala user posted image

Neposredna veza do poruke: 1260
3.11.2010 9:37:59   
cuba

da,da misliš da nismo vidile tvoje i nellyice piz_da.... od noćasuser posted image user posted image  koliko ste vi toga popile a?? A sad nam prodaje priče o zdravom životuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1261
3.11.2010 9:38:03   
ZVRK

user posted image   cj

Pitati cu te kada ti izadje hik hikajuci iz stomaka i dohvati iz ginekolovog stola flasu cuge, je li joj smeta user posted image user posted image user posted image user posted image

barem neću morati nositi''bocu''doktoruuser posted image user posted image
to je ''moja''pijača i nije me nikada napilauser posted image    jošuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 1262
3.11.2010 9:38:34   
pepeljuga
federi srecom jos dobro skacuuser posted image user posted image user posted image user posted image al te ipak nisam zaminilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1263
3.11.2010 9:38:39   
anonno17
curke ja moram ići user posted image user posted image user posted image mali je gladan a i moram vani malo se s njim prošetati prije podnevnog spavanja pa se tipkamo kasnije.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

Neposredna veza do poruke: 1264
3.11.2010 9:38:44   
ZVRK
cuba sreća pa je ''znamo''

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1265
3.11.2010 9:39:26   
ZVRK
pozz ano ipak si uspila malo biti tu

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1266
3.11.2010 9:41:46   
pepeljuga
ja sam ipak vrijedna zena i idem se uhvatit nekog posla a ne tu lajat sa vamauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1267
3.11.2010 9:42:35   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: cuba

da,da misliš da nismo vidile tvoje i nellyice piz_da.... od noćasuser posted image user posted image  koliko ste vi toga popile a?? A sad nam prodaje priče o zdravom životuuser posted image

Moje i Nellycine sta?`user posted image
TO je bila samo uobicajena komunikacija izmedju nas, ko nas zna ,zna da je to samo vrh ledenog brijega ,da smo stvarno bile cugnute ni same ne bi znale gde bi nam kraj bio user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1268
3.11.2010 9:42:43   
pepeljuga
cuba naj gore od svega sto je ona pila u popodnevnim satimauser posted image user posted image user posted image user posted image i to je jedna majkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1269
3.11.2010 9:42:59   
cuba

ja sam ipak vrijedna zena i idem se uhvatit nekog posla a ne tu lajat sa vamauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1270
3.11.2010 9:43:49   
mariola
YASDCYX
cure moram i ja ići, kao što vidite iz gornjeg reda, T je preuzeo komp.user posted image
Idem na s srediti i u đir.user posted image
Eh da, da vam se pohvalim da sam torte napravila. Cijeli dan sam se juče igrala s njimauser posted image  I jedan kolačuser posted image
Danas pravim paštetu od tune i spremam kućuuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1271
3.11.2010 9:43:52   
CallamityJane

user posted image   cj

barem neću morati nositi''bocu''doktoruuser posted image user posted image
to je ''moja''pijača i nije me nikada napilauser posted image    jošuser posted image

budes li nastavila ovako lokati okolo bude, bude user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1272
3.11.2010 9:43:56   
ZVRK
pozz na kratko od mene
radnik bi mi trebao dobiti jestiuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1273
3.11.2010 9:46:22   
CallamityJane

cuba naj gore od svega sto je ona pila u popodnevnim satimauser posted image user posted image user posted image user posted image i to je jedna majkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pardoncek neka udje u zapisnik da ja nisam mogla popiti ni dec, zato sto je bilo prejako user posted image
i na kraju krajeva to je bilo da se zagrijem,user posted image
stvarno sam se smrzla juce, tacno me strah sada izaci vani da ne pokisnem opet user posted image

Neposredna veza do poruke: 1274
3.11.2010 9:48:02   
cuba
CJ ako ti zbilja nije danas tako hitno onda bolje ne....vani vidim svi su sa kišobranima i baš je dobro oblačno...mogla bi kiša svaki tren...

Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako bi reagirali ..
пеперутка16

.. da vaš muž ode na kavu s bivšom curom koju nije vidio godinama pa da se "popričaju"?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!