|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: Povratak otpisanih ;)
4.11.2010 16:13:35   
pikachu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj mrzim to... Ne znaš da li se miješati ili se pokriti ušima...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1751
4.11.2010 16:14:51   
CallamityJane
A kada smo kod brojeva nikada ih ne pamtim, ni datume, recimo uopste ne znam datum kada smo ja i mm krenuli user posted image  a on zna i kada smo krenuli i kada se poljubili ma sve, Ja znam svoj rodjendan i komandirkin i muzev a godisnjicu vjencanja vidim na prstenu kada znam da se priblizava user posted image user posted image user posted image
Niti imena pamtim, nazive, nista, vidis kada bolje razmislim ja nista ne pamtim hahahahaha
Ali me zato pitaj sta je jos prosle godine bilo u kolekciji od St.Olivera sve cu da ti nabrojim i cijene i modele i ma sve user posted image

Neposredna veza do poruke: 1752
4.11.2010 16:16:56   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: pikachu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj mrzim to... Ne znaš da li se miješati ili se pokriti ušima...user posted image

Ma za trenutak bas gadno bi, cujem plac i viku i lupu nekakvu...evo sad na stubistu su nastavili izgleda user posted image
Samo da mi malu ne uplase, sinoc su je probudili, neko je plakao user posted image
Ma iskreno boli me briga, neka rade sta hoce, samo mogli su bolju izolaciju napraviti a ne ovako sve se cuje! Sva sreca ja se nemam sa kime svadjati pa mene nemaju sta cuti user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1753
4.11.2010 16:26:15   
pikachu
I što je bilo u prošlogodišnjoj kolekciji St.Olivera?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 1754
4.11.2010 16:30:36   
CallamityJane
PItas za djeciju kolekciju ili za velike, posto sam se presaltala na baby odjele. Znas da uopste vise i ne idem na zenske odjele user posted image
Sada pravac gledam sta ima novo za komandirku mi, kao da se neki klik u glavi mi desio? Da mi je neko pricao ne bi mu vjerovala user posted image
Evo probudili su je, mogla sam si i misliti user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1755
4.11.2010 16:55:37   
CallamityJane
Idem ja, mica je budna ,napolju je mrak skoro potpuno pao pa dok jedemo idemo vani da jos malo guze izluftamo user posted image
Tipkamo se veceras big eye user posted image

Neposredna veza do poruke: 1756
4.11.2010 19:34:50   
Fever
Kuuuku di steeee, amo dicu na spavanje i u birttiju na cuguuuu!

Neposredna veza do poruke: 1757
4.11.2010 20:21:21   
cuba
Večer cureuser posted image
Ajmeeee šta je raaaaaja spooooraaaauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 1758
4.11.2010 20:24:56   
dami
aloha !
Da spora, ja poludila. Išla na albume pa sam odustala. Nema smisla otvarati slike po 10 min. Znači nije samo "moja " raja spora. user posted image  user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1759
4.11.2010 20:36:35   
pepeljuga
Vece cure,sto se radiuser posted image

cuba sto je bilo na razgovoruuser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 4.11.2010 20:39:38 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 1760
4.11.2010 20:40:26   
cuba
Ola dami i pepeuser posted image
Evo upravo sam prebacila slike sa digitalnog na laptop i šaljem ih mm-uuser posted image
Da sve riješim prije Kućanicauser posted image

Šta ima kod vas?

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1761
4.11.2010 20:42:11   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

cuba sto je bilo na razgovoruuser posted image

Ah...svi poslodavci isti...odma pitanje jel planiram na drugu bebuuser posted image  i sl...strašno...ugl dobila sam godišnji, doduše ne dva tjedna već 10 dana jer ova cura što me mijenja 15.12 ide na neko putovanje a ja se moram vratiti ranije da povatam sve šta sam propustila i da naučim raditi na novom programu...al dobro bolje išta nego ništa...

Neposredna veza do poruke: 1762
4.11.2010 20:46:09   
pepeljuga
a svi su poslodavci istiuser posted image osim meneuser posted image user posted image user posted image

Meni R spava,bila sa T kod okuliste i nalaz super,ne triba nosit naocale i kontrola za sest miseciuser posted image user posted image user posted image
Al uganio je izgleda nogu user posted image dosla sam po njega u vrtic i vidim da sepa,teta kaze da je skuzila kad se probudio al da misli da se zalezao malo,posli je meni rekao da je pao kad su bili vaniuser posted image user posted image user posted image ,uglavnom dosta šepa,stavila sam mu leda na zglob i usput se posvađala sa mm jer je on tio ici kod dr a ja ne jer mislim da nije bas nesto puno strasno...a sad kad vidim da ne prolazi razmisljam da sam ipak tribala oticiuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1763
4.11.2010 20:54:19   
cuba
A mišić mali...jel mu otečeno, modro u kakvom je stanju? Ne virujem da je ništa slomljeno jer bi ga dosta bolilo, ako imaš stavi mu elastični zavoj, on dosta dobro drži i neka utopli nogicu....ako ga ujutro bude bolilo onda otiđi do pediceuser posted image user posted image  al mislin da će ti i ona reći isto što i ja...imala san tih uganuća zgloba milijon puta (dok san plesala folklor) i magistrirala na njima...

A virujen ti da nećeš za svaku stvar trčati u doktorice a opet nisi ni sam pametan koja je granica za otići... držim fige da mu do ujutro bude boljeuser posted image user posted image user posted image
I neka pazi ujutro kad se digne da pomalo na tu nogu jer mu može utrniti priko noći pa da ne padne..

Neposredna veza do poruke: 1764
4.11.2010 20:59:17   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: dami

aloha !
Da spora, ja poludila. Išla na albume pa sam odustala. Nema smisla otvarati slike po 10 min. Znači nije samo "moja " raja spora. user posted image  user posted image

e i moja je vec par dana..ja mislila da mi je do interneta nesto ....

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 1765
4.11.2010 21:00:34   
pepeljuga
ma malo mu je oteceno i cini mi se da ja plavkasto oko zgloba i vanjski rub,a vidit cu ujutrouser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1766
4.11.2010 21:02:14   
cuba
Večer mala pčeliceuser posted image
Kako tvoja mala pčelicauser posted image

Pepe user posted image user posted image user posted image  za T što je vid super, nek je sve u reduuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1767
4.11.2010 21:04:39   
CallamityJane
Vece cure user posted image
Sta je sa T pepe?
Kakva mu je sada noga, ako otok ne prolazi doktoru idi, nemoj cekati, nazovi hitnu pa pitaj sta da radis?user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1768
4.11.2010 21:09:17   
pepeljuga
vece pcelice i CJuser posted image

Ma iso je spavati,vidi cu ujutro,a dosta sepauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1769
4.11.2010 21:09:47   
cuba
Večer CJuser posted image  Jesi uspila poplaćati sve rahuneke?? Kako K? Čekaj nisi mi se pohvalila da ti stiže tmuser posted image user posted image user posted image  kadaaaaa??? Joj kako mi je dragooooouser posted image

Neposredna veza do poruke: 1770
4.11.2010 21:12:52   
CallamityJane
Muza mi ne spominji uopste user posted image
Racune isla platiti i dosla u postu i vidim ostali na stolu kuci, ali sam bar poslala za kalendar, srecoh pa bar nesto, poslije gospojica spavala dok ustade vec i mrak pao, mrzim zimu i mrak u 4h user posted image

Pepe ako moze sepati nije to nista, samo se jace natukao....
Ako otok ne bude spadao odvedi ga svakako....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1771
4.11.2010 21:15:32   
pepeljuga
ajme i ja mrzim mrak u 4

CJ pa ti te racune placas vec tri danauser posted image user posted image user posted image user posted image

Cure poslala danas jos jednu molbu za posao,je da je u Ivanic Gradu al cini mi se da i nije bas daleko od ZG,pise da ima 38 km

Neposredna veza do poruke: 1772
4.11.2010 21:19:23   
pikachu
Majke mi, nismo se dogovarale, sada sam uspavala buhtlicu i vidim da je opet ova napast tu kad i ja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Večer, curke!!!!user posted image

Pepe, super za vid, buuuu za nogu, ali i ja mislim da si dobro napravila, oblozi, neka malo miruje pa ujutro vidi... Brate, dežurni ste u Klaićevoj...user posted image

Ćuba, ajd' neka bar 10 dana... Ovo za drugu trudnoću user posted image user posted image : 'Ne, mislila sam podvezati jajnike ako Vama to odgovara!' user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 1773
4.11.2010 21:20:21   
CallamityJane
Ma ne spominji mi ih user posted image
A valjda nije predaleko pepe, zasto ne otvoris nekakav fitnes klub ili nesto slicno? ha??? usput i sama se dovedes u vrhunsku kondiciju i uzmes lovu?

Neposredna veza do poruke: 1774
4.11.2010 21:21:20   
pikachu
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ajme i ja mrzim mrak u 4

CJ pa ti te racune placas vec tri danauser posted image user posted image user posted image user posted image

Cure poslala danas jos jednu molbu za posao,je da je u Ivanic Gradu al cini mi se da i nije bas daleko od ZG,pise da ima 38 km

To se zezaš ili...?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa 38km nije baš da pljuneš, ali ako dobro plate i isplati ti se, why not?user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!