Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 16:13:35
|
|
|
|
pikachu
|
Joj mrzim to... Ne znaš da li se miješati ili se pokriti ušima...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 16:14:51
|
|
|
|
CallamityJane
|
A kada smo kod brojeva nikada ih ne pamtim, ni datume, recimo uopste ne znam datum kada smo ja i mm krenuli a on zna i kada smo krenuli i kada se poljubili ma sve, Ja znam svoj rodjendan i komandirkin i muzev a godisnjicu vjencanja vidim na prstenu kada znam da se priblizava Niti imena pamtim, nazive, nista, vidis kada bolje razmislim ja nista ne pamtim hahahahaha Ali me zato pitaj sta je jos prosle godine bilo u kolekciji od St.Olivera sve cu da ti nabrojim i cijene i modele i ma sve
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 16:16:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Joj mrzim to... Ne znaš da li se miješati ili se pokriti ušima... Ma za trenutak bas gadno bi, cujem plac i viku i lupu nekakvu...evo sad na stubistu su nastavili izgleda Samo da mi malu ne uplase, sinoc su je probudili, neko je plakao Ma iskreno boli me briga, neka rade sta hoce, samo mogli su bolju izolaciju napraviti a ne ovako sve se cuje! Sva sreca ja se nemam sa kime svadjati pa mene nemaju sta cuti
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 16:26:15
|
|
|
|
pikachu
|
I što je bilo u prošlogodišnjoj kolekciji St.Olivera?????
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 16:30:36
|
|
|
|
CallamityJane
|
PItas za djeciju kolekciju ili za velike, posto sam se presaltala na baby odjele. Znas da uopste vise i ne idem na zenske odjele Sada pravac gledam sta ima novo za komandirku mi, kao da se neki klik u glavi mi desio? Da mi je neko pricao ne bi mu vjerovala Evo probudili su je, mogla sam si i misliti
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 16:55:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
Idem ja, mica je budna ,napolju je mrak skoro potpuno pao pa dok jedemo idemo vani da jos malo guze izluftamo Tipkamo se veceras big eye
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 19:34:50
|
|
|
|
Fever
|
Kuuuku di steeee, amo dicu na spavanje i u birttiju na cuguuuu!
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 20:21:21
|
|
|
|
cuba
|
Večer cure Ajmeeee šta je raaaaaja spooooraaaa
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 20:24:56
|
|
|
|
dami
|
aloha ! Da spora, ja poludila. Išla na albume pa sam odustala. Nema smisla otvarati slike po 10 min. Znači nije samo "moja " raja spora.
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 20:36:35
|
|
|
|
pepeljuga
|
Vece cure,sto se radi cuba sto je bilo na razgovoru
< Poruku je uredio pepeljuga -- 4.11.2010 20:39:38 >
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 20:40:26
|
|
|
|
cuba
|
Ola dami i pepe Evo upravo sam prebacila slike sa digitalnog na laptop i šaljem ih mm-u Da sve riješim prije Kućanica Šta ima kod vas?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 20:42:11
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga cuba sto je bilo na razgovoru Ah...svi poslodavci isti...odma pitanje jel planiram na drugu bebu i sl...strašno...ugl dobila sam godišnji, doduše ne dva tjedna već 10 dana jer ova cura što me mijenja 15.12 ide na neko putovanje a ja se moram vratiti ranije da povatam sve šta sam propustila i da naučim raditi na novom programu...al dobro bolje išta nego ništa...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 20:46:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
a svi su poslodavci isti osim mene Meni R spava,bila sa T kod okuliste i nalaz super,ne triba nosit naocale i kontrola za sest miseci Al uganio je izgleda nogu dosla sam po njega u vrtic i vidim da sepa,teta kaze da je skuzila kad se probudio al da misli da se zalezao malo,posli je meni rekao da je pao kad su bili vani ,uglavnom dosta šepa,stavila sam mu leda na zglob i usput se posvađala sa mm jer je on tio ici kod dr a ja ne jer mislim da nije bas nesto puno strasno...a sad kad vidim da ne prolazi razmisljam da sam ipak tribala otici
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 20:54:19
|
|
|
|
cuba
|
A mišić mali...jel mu otečeno, modro u kakvom je stanju? Ne virujem da je ništa slomljeno jer bi ga dosta bolilo, ako imaš stavi mu elastični zavoj, on dosta dobro drži i neka utopli nogicu....ako ga ujutro bude bolilo onda otiđi do pedice al mislin da će ti i ona reći isto što i ja...imala san tih uganuća zgloba milijon puta (dok san plesala folklor) i magistrirala na njima... A virujen ti da nećeš za svaku stvar trčati u doktorice a opet nisi ni sam pametan koja je granica za otići... držim fige da mu do ujutro bude bolje I neka pazi ujutro kad se digne da pomalo na tu nogu jer mu može utrniti priko noći pa da ne padne..
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 20:59:17
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: dami aloha ! Da spora, ja poludila. Išla na albume pa sam odustala. Nema smisla otvarati slike po 10 min. Znači nije samo "moja " raja spora. e i moja je vec par dana..ja mislila da mi je do interneta nesto ....
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 21:00:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma malo mu je oteceno i cini mi se da ja plavkasto oko zgloba i vanjski rub,a vidit cu ujutro
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 21:02:14
|
|
|
|
cuba
|
Večer mala pčelice Kako tvoja mala pčelica Pepe za T što je vid super, nek je sve u redu
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 21:04:39
|
|
|
|
CallamityJane
|
Vece cure Sta je sa T pepe? Kakva mu je sada noga, ako otok ne prolazi doktoru idi, nemoj cekati, nazovi hitnu pa pitaj sta da radis?
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 21:09:17
|
|
|
|
pepeljuga
|
vece pcelice i CJ Ma iso je spavati,vidi cu ujutro,a dosta sepa
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 21:09:47
|
|
|
|
cuba
|
Večer CJ Jesi uspila poplaćati sve rahuneke?? Kako K? Čekaj nisi mi se pohvalila da ti stiže tm kadaaaaa??? Joj kako mi je dragooooo
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 21:12:52
|
|
|
|
CallamityJane
|
Muza mi ne spominji uopste Racune isla platiti i dosla u postu i vidim ostali na stolu kuci, ali sam bar poslala za kalendar, srecoh pa bar nesto, poslije gospojica spavala dok ustade vec i mrak pao, mrzim zimu i mrak u 4h Pepe ako moze sepati nije to nista, samo se jace natukao.... Ako otok ne bude spadao odvedi ga svakako....
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 21:15:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
ajme i ja mrzim mrak u 4 CJ pa ti te racune placas vec tri dana Cure poslala danas jos jednu molbu za posao,je da je u Ivanic Gradu al cini mi se da i nije bas daleko od ZG,pise da ima 38 km
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 21:19:23
|
|
|
|
pikachu
|
Majke mi, nismo se dogovarale, sada sam uspavala buhtlicu i vidim da je opet ova napast tu kad i ja... Večer, curke!!!! Pepe, super za vid, buuuu za nogu, ali i ja mislim da si dobro napravila, oblozi, neka malo miruje pa ujutro vidi... Brate, dežurni ste u Klaićevoj... Ćuba, ajd' neka bar 10 dana... Ovo za drugu trudnoću : 'Ne, mislila sam podvezati jajnike ako Vama to odgovara!'
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 21:20:21
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ma ne spominji mi ih A valjda nije predaleko pepe, zasto ne otvoris nekakav fitnes klub ili nesto slicno? ha??? usput i sama se dovedes u vrhunsku kondiciju i uzmes lovu?
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 21:21:20
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ajme i ja mrzim mrak u 4 CJ pa ti te racune placas vec tri dana Cure poslala danas jos jednu molbu za posao,je da je u Ivanic Gradu al cini mi se da i nije bas daleko od ZG,pise da ima 38 km To se zezaš ili...? Pa 38km nije baš da pljuneš, ali ako dobro plate i isplati ti se, why not?
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!