Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:10:28
|
|
|
|
MaTana
|
upravo sam napisala kilometarski post pa me izbacilo... Sažetak je - loše sam raspoložena zasnjih par dana pa me zato nije bilo u bircu...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:11:35
|
|
|
|
Ninaa
|
Ajme koja gužva u bircu, kak ste komadi?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:11:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa na jednom 5, a na drugom 6. A možda je koja i ispala pa ih ima SAMO 9. Vidjet ću kad dođe pa vam sutra javim.
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:13:42
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MaTana upravo sam napisala kilometarski post pa me izbacilo... Sažetak je - loše sam raspoložena zasnjih par dana pa me zato nije bilo u bircu... Zao mi je Andjo Nadam se da je samo do vremena a ne do necega ozbiljnijeg Kako bubica?
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:14:50
|
|
|
|
mariola
|
Večer matana,kako malena? Ajme kejt, 11 naušnica. jesi ti ti dobro prebrojila
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:15:39
|
|
|
|
Ninaa
|
Meni je jako drago da se CJ vratila k nama jel mi je bilo jako ružno kad je nije bilo,a matana draga nadam se da će proći. Mariola bravo za delicije i još jednom toniju čestike za roćkas. Kak se osjećaš ko trudnica?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:16:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nemam NI JEDNU! Probušili su mi uši kad sam krenula u 1. razred jer sam plakala da svi u školi imaju, a ja nemam. Kratko je trajalo to nošenje naušnica. Drugo bušenje - prije tri godine za vjenčanje. Izdržala taj dan i skinula i gotovooooo! Ja neću nosit naušnice! Imra, siđi s tribina! Ša ima u Sa??
< Poruku je uredio Kejt -- 4.11.2010 23:18:21 >
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:18:33
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: MaTana upravo sam napisala kilometarski post pa me izbacilo... Sažetak je - loše sam raspoložena zasnjih par dana pa me zato nije bilo u bircu... Zao mi je Andjo Nadam se da je samo do vremena a ne do necega ozbiljnijeg Kako bubica? Do vremena je draga... Inače ne volim jesen... (a ni zimu - ja sam ljetni tip) baš nemam volje - već danima planiram generalku sobe - ne da mi se, jedino što sam sredila je kuhinja i već par dana sam preuzela kuhanje da malo rasteretim sveki - jadnica se i nakuhala i načuvala djeteta ovo ljeto - sada neka uziva u igri ako joj se da, ako ne nemora - vjerujem da i njoj treba malo odmora...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:22:04
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Meni je jako drago da se CJ vratila k nama jel mi je bilo jako ružno kad je nije bilo,a matana draga nadam se da će proći. Mariola bravo za delicije i još jednom toniju čestike za roćkas. Kak se osjećaš ko trudnica? Ajme Ninaa bas me raznjezi sa ovim Saljem ti veliki Stvarno je lijepo osjetiti da nekome falis, vi meni jeste, da mi se neke stvari ovamo nisu poslozile pa sam mogla ponovo doci ne znam kako bih bez vas duze izdrzala cure
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:22:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
isla osusit kosu,i sredit se za ginica pocela sam se vise za njega sređivat nego za mm matana sad ce brzo tm pa ces ti odma biti bolje volje ninna vece
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:22:38
|
|
|
|
MaTana
|
Mariola ,Ninaa vas dugo nisam srela - ili mi se čini? Još jedno čestitke za rođendan malenome dječaku! Par dana ne čitam temeljito teme i odjednom sve trudne Baš sam se iznenadila ovim baby boom-om... Neka malih bebica... Moja buba je dobro - vratio se apetit, nema više nikakvih znakova viroze... Ljuti me strašno - ništa ne sluša i ništa ne pomaže... Tješim se da je faza
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:24:02
|
|
|
|
Imra
|
vecer gledala zabranjeni forum, sreca pa se zavrsi
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:25:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Kakav zabranjeni forum, jadna ne bila?
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:25:34
|
|
|
|
CallamityJane
|
Shvatam te MaTana i ja sam ljetni tip, kako danas usija sunce, odmah sam i ja procvjetala, od silne srece da sto prije izadjem toboze da platim racune mi racuni ostali na stolu Kejt i ja isto nemam ni jedne, mati mi je kao bebi probusila usi i to su mi visoko probusili i svaki put kada stavim bilo kakve nausnice jako ruzno to izgleda a i alergicna sam na sve pa mi jos usi oteknu ako imam samo pola sata na sebi nekakav nakit.... Zadnji put sam na vjencanju imala prekrasne dijamantske nausnice i takvu ogrlicu i samo se uspjela slikati i vec sam sva otekla i plikice dobila po dekolteu i vratu Bas sam neke govnjave srece, a volim nakit strasno
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:25:57
|
|
|
|
mariola
|
Cj jedino ja ne znem da si ti bila otišla i zašto i zašto Cj ime? Ništa ne znam, pod hitno mi treba malo više vremena da vas sve pohvatam? Ninna kako vi? kako u jaslicama? cj kako tvoja ljepotica?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:26:05
|
|
|
|
Ninaa
|
CJ pa bez tebe je ovdje pusto,mislim da se i drugi s tim slažu. Joj ja ću poluditi još nismo utvrdili jesam trudna ili ne.Menge nema, pa ću sutra nekako pregrmiti ući u lokalnu apoteku i kupiti test samo ak nebude nikoga unutra. Mariola koliko je tebi kasnila. Matana draga drži se ja isto nisam baš najbolje ova jesen me ubi, mi smo uz Kupu magla se digne tek oko podne i padne već oko 5 navečer baš neko sivilo i bezveze.
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:26:24
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: Imra vecer gledala zabranjeni forum, sreca pa se zavrsi Koja je tema bila?
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:26:58
|
|
|
|
Anoniman
|
A jadna ti, CJ. Ma meni je glupo stavit dvije kad on ima toliko. Mislim ono... šta su moje dvije naspram njegovih 9 ili 11! Bzvz!
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:28:29
|
|
|
|
Ninaa
|
Pa na poslu mi je ispala neka frka, kolegica će otići tak da ak sam sad trudna šef će me ubiti ili otpustiti. Katarina super u jaslicama ispočetka je bilo koma ali sad baš voli i sviđa joj se. TEta ju je danas toliko ishvalila da sam baš bila ponosna, lijepo jede tamo i spava bez problema. Ja sam umorno i umorno.
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:28:50
|
|
|
|
Imra
|
IZVORNA PORUKA: Kejt Kakav zabranjeni forum, jadna ne bila? najbolje je zabranjeno
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:29:20
|
|
|
|
Imra
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: Imra vecer gledala zabranjeni forum, sreca pa se zavrsi Koja je tema bila? alternativna ili klasicna medicina
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:35:09
|
|
|
|
Imra
|
kako je samo usporeno kod mene, uzas jedan, bas nervira
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:36:41
|
|
|
|
mariola
|
Ajme ninaa šta si i ti možda trudna? Juče sam radila test, nakon 7 dana kašnjenja. Al znala sam ja odmah da se beba br. 2 uvatila iz prve
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:37:22
|
|
|
|
Ninaa
|
Mene stalno izbaciva i sporo je užasno već me živcira
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 4.11.2010 23:37:26
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cure ja vas napustam,vec me pet puta izbacilo javis se ujutro prije ginica,nadam se da nije nista bas lipo sto ste mi zazelile laku noc
< Poruku je uredio pepeljuga -- 4.11.2010 23:47:54 >
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!