Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 13:21:44
|
|
|
|
Zvonki
|
Evo mene na jednu kratku
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 13:25:48
|
|
|
|
ema55
|
sutra će dobiti onu guralicu, pa ćemo viditi oće li je to zanimati. fali joj ravnoteža. pritežu guze, krupnija je beba i visočija dosta.tvoja može prije prohodat, moja je za sada zadovoljna puzanjem. a preslatki su kad su mali .
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 13:32:24
|
|
|
|
pakić
|
Mamika, hvala na pitanju, moji dečki su super, zdravi su, dobri su, ne smijem se žaliti. I mm pomogne, pa guramo nemojte se brinuti, pa prohodati će cure sad za koji dan, moj Kiki je prohodao sa 11 mjeseci, lovimo ga na sve strane. A najdraža mu je peć u kuhinji, ne znam više kako da mu objasnim da je peć- pec
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 13:32:35
|
|
|
|
ciba
|
moja L je prohodala s 14 mjeseci,bez forsiranja ikakvog,za rukicu se drzala i prije al kad bi ju ja pustila ko da se zabetonirala ,sad je ne mogu polovit ,a guralica je 2 mjeseca stajala na mjestu i sad je prije kojih 3-4 mjeseca krenula u akciju i kad se zaspura na njoj samo gledam kad ce se zabit u nekaj ali ima L senzore u glavi koji joj javljaju da mora stat na vrijeme
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 13:36:58
|
|
|
|
pakić
|
Ma nego, i mi smo imali hodalicu- je li to isto šta i guralica??? Ali stariji bi se upakirao u nju i glumio malu bebu, tako da kiki nije ni bio u njoj.
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 13:46:47
|
|
|
|
pakić
|
Zvonki kako ste vi? Kako se curka drži?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 13:48:28
|
|
|
|
ema55
|
a teška je negdi oko 11.5 kg,u četvrtak idemo na kontrolu pa ćemo znat točno.
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 13:52:08
|
|
|
|
ema55
|
bila sam bez posla i kad mi je imala 6 mj. sam se zaposlila, tako da sam sritna šta sve jede, ali stvarno sve, zdravo se hrani, uobročena je ,ali količinski pojede. sve šta joj dam pojede, povrće , ribu, meso, sve... poludila bi da moram još oko hrane skakati., malo smo buce ali nema veze
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 13:56:16
|
|
|
|
pakić
|
Ma niste, i moji su tako negdje bili, sad kad počne hodati malo po malo će se sve unormaliti. Samo neka su zdravi
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 13:56:33
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: pakić Zvonki kako ste vi? Kako se curka drži? Pakić, osim naše cure, svi smo manje više OK. Mi roditelji smo već polako na izmaku snaga i jedva čekamo da završi sva ta agonija Kako su tvoji dečki?
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 14:13:47
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: mamika i mi imamo oko 11 kg. isto sve jede. ja velim nema toga kaj njoj nije fino i nema tog vremena kad ona nebi nekaj papala, non stop nekaj mljacka. Potpisujem od A do Ž. Kad smo u apoteci ili pekari sramoti me jer pokazuje prstom na kašice ili fotnete i ako nismo odmah na redu to je vriska samo kao da nikad nije jeo
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 14:15:08
|
|
|
|
pikachu
|
Evo me nazad... Bila na puš pauzi pa uletilo poooooooooooosla... 'Ko je tu? Moja V je isto u vašoj kategoriji... Po mojoj slobodnoj procjeni ima bar 12 kila... Ruke su mi do poda...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 14:16:38
|
|
|
|
mariola
|
Ups, zaboravila sam pozdraviti Bok drage moje, kako ste? Vidim curke se bore s ravnotežom Zvone drži se, i to će jednom biti iza vas
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 14:16:40
|
|
|
|
pikachu
|
Hej mariola i Zvonki... Što se radi? Vita po svim dućanima i pekarama viče NJAM-NJAM... Svugdi je znaju...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 14:20:18
|
|
|
|
mariola
|
Hej pika Jesi vidila šta sam juče napisala za mob? Sorry, potopio se u soku od mrkve pa mi s njim i pola brojeva otišlo a nikako provjerit tko mi sve fali. Tako da nisam znala da si ti zvala Aj pošalji mi broj na pp da ga memoriram
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 14:24:38
|
|
|
|
pikachu
|
Nisam vidila... Što baš mu se nije svidio sok od mrkve? Šaljem pp...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 14:25:39
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: mamika ma to su naši mali medeki.dok su zdravi nek papaju koliko žele... da Mariola muče nas teške guze ... MA sve je to ok. Moj je pola godine puzao, već sam se mislila oće se dignut na noge A tko ga god vidi ne može vjerovat kojom brzinom puže Sad već juri na dvi noge
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 14:29:16
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Nisam vidila... Što baš mu se nije svidio sok od mrkve? Šaljem pp... A ne baš Imala sam u planu promijeniti ga al mi je baš krivo zbog brojeva. A ni Toniju nije više zanimljiv kad ne može slušat Beyonce
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 14:30:22
|
|
|
|
Anoniman
|
ojla žene! jel sve imamo neke bucke i buckane? Moj G. je s godinu dana imao 12.3 kg. Prhodao je 5 dana prije rođendana i sad ga ne mogu uhvatit. Svaki dan kad dođem u jaslice teta veli: Ajme, što on lijepo jede, sve pojede i špinat i poriluk, nekad traži i još. Ne znam jel bi bila ponosna ili bi me bilo sram. Ali nek jede, ne ograničavam mu ništa osim slatkiša. Njih baš i ne voli pretjerano pa taman dobro.
|
|
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 14:35:36
|
|
|
|
pikachu
|
Da, Supermanice, svi imamo Pere-ždere... Moja cili uboga dan može nešto žvakati i non-stop kada vidi da ne'ko jede viče njam-njam... Sa godinu dana je imala 10.5 kila, a sada je opet u 'shar pei' fazi ... Ne znam koliko, ali je teška...
|
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 15:37:32
|
|
|
|
mama mery
|
jel ima koga za kavicu
|
RE: CB: Povratak otpisanih ;) 8.11.2010 15:39:05
|
|
|
|
mama mery
|
Anketa
ime za deckanimlapomozite u dilemi :)Luka (
63%)
Marko (
37%)
Broj svih glasova: 99Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!