|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "kišni dani"
12.11.2010 21:11:57   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

cubauser posted image
I njegovi su u Zd.

Ja imam jos jednu masinu za opeglati i pun k___ kosulja al mislim da ce cekt bolje daneuser posted image

Joj i ja mrzin košulje peglat a kad je mm doma, samo njih nosi i liti i zimiuser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 351
12.11.2010 21:14:37   
lee
IZVORNA PORUKA: cuba

Idem se baciti pod tuš pa se vraćamuser posted image

idem i ja.ipak sutra idemo do merkatora moram biti lijepauser posted image  pepe biče bolje.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 352
12.11.2010 21:15:03   
Anoniman
Ostalo mi je 5 njegovih košulja i 3 moje. G. sam riješila. Jedna mašina se suši, a jedna se pere. Toliko o mom peglanju. Nikad kraja!
Što se tiče čuvanja - mi isto nemamo nikoga, ali idemo svugdje i uvijek ga teglimo sa sobom. Doduše... ne idemo navečer, ali zato mali zna sve šoping centre napamet!

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 353
12.11.2010 21:15:08   
pepeljuga
Ajme cuba ovaj moj radi u kosuljama,prije je i zimi i liti minjao svaki dan a sad sam mu rekla da bar po zimi jednu moze nosit dva putauser posted image user posted image user posted image

Lani ih je sam peglao jer je jednom nesto srackao da ih ne peglam kao njegova mama,onda sam par miseci protestiralauser posted image user posted image user posted image user posted image al posli je skuzio sto je rekao pa se ispricavaouser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 354
12.11.2010 21:15:16   
BUMBI
Opet reklameuser posted image user posted image
Pepe baš mi je žaouser posted image ..i ja bi poludila,mrzim to,zašto je onda uopće šta i obećavala?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 355
12.11.2010 21:19:48   
pepeljuga
Kejt i mi nase vodimo svugi sa sobom,al ovo je drugi put da sam je pitala i lipo me otkantala,ma nema veze,zao mi je sto zove pet min prije nego je tribala doci,to me naj vise razljutilo.

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 356
12.11.2010 21:21:04   
BUMBI
Joj,draga užas..nemogu ni zamisliti kako ti je
Nemoj ju više nikada ništa pitatiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 357
12.11.2010 21:25:46   
pepeljuga
Ma i necu je pitat,cuvala ih je u pon popodne jer sam ja imala roditeljsi a mm je isao kod dr a prije toga za godisnjicu braka,al ovo je bilo zadnje da sam ja pitala....user posted image
Ma ona doslovno zivi 10 min od nas sto je za Zg ful blizu a nekd zna proci i misec dana da ih ne vidi,meni to bas nije okuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 358
12.11.2010 21:27:13   
Anoniman

Kejt i mi nase vodimo svugi sa sobom,al ovo je drugi put da sam je pitala i lipo me otkantala,ma nema veze,zao mi je sto zove pet min prije nego je tribala doci,to me naj vise razljutilo.

E to je stvarno bezobrazno.  Ma bit će prilike za šoping, nemoj se zbog nje živcirati. Nije toga vrijedna. Ja sutra moram u potragu za čizmama. Trebaju mi neke ravne koje lijepo izgledaju na suknju, a ništa mi se ne sviđa. Sve su ko neke gondole. Dugačke i velike i nezgrapne i nikako da si nađem što mi odgovara.

Neposredna veza do poruke: 359
12.11.2010 21:27:50   
BUMBI
Bilo bi joj onda previše ako ih je već čuvala ovaj tjedan...strašno

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 360
12.11.2010 21:28:33   
pikachu
Večer, cure... Kako ste?user posted image  V se onesvijestila, ali vjerovatno ne zadugo...

@Pepi: pa što nisi rekla, mogla sam ja ostati sa njih troje... Eeeeeeee, to bi bio tulum...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 361
12.11.2010 21:30:39   
BUMBI
Pika večer i tebiuser posted image
O,pa vas dvije ste se družile danasuser posted image jesu dječica bila dobra?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 362
12.11.2010 21:31:00   
cuba
Evo mene nazad, 2 dana se natiravam oprati kosu ko da sam vila raviola pa da imam šta pratiuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 363
12.11.2010 21:32:29   
pepeljuga
Ma ovo mi je školauser posted image

Pika hvala na pokloncicuuser posted image ja tek posli vidila da ima nesto i za meneuser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 364
12.11.2010 21:34:15   
BUMBI
joj,ko će dočekati ponedjeljak za Šeherezaduuser posted image ,napeto je
Cuba brza siuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 365
12.11.2010 21:38:40   
pepeljuga
Sad me izbacilo 3 puta u 3 minuteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bumbi bili su samo R i V i bili su super al da je jos bio i T to bi bio lomuser posted image user posted image

Umrla sam od smiha sa T kad se vratio sa plivanja,pitam ga kako je bilo a on mene dobro i zdravouser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 366
12.11.2010 21:39:15   
pikachu

Ma ovo mi je školauser posted image

Pika hvala na pokloncicuuser posted image ja tek posli vidila da ima nesto i za meneuser posted image

user posted image

Da li ima naznaka da će se više 'popraviti' raja jer ja stvaaaaaaarno više nemam živaca za ovo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 367
12.11.2010 21:42:03   
BUMBI
Joj,poludit ću od ovoga izbacivanjauser posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 368
12.11.2010 21:43:19   
cuba
Večer Pikauser posted image
Znači palo je druženje danasuser posted image user posted image user posted image   cure
Ja opet večeras u suside popila kavu pa neću zaspat prije ponoćiuser posted image

Maloprije mi mm poslao sms da su mu javili iz firme danas da ništa od iskrcaja idući tjedan tek tamo onaj idućiuser posted image user posted image  ako i tada...a jesan sriće a golub me danas po_sra 2 puta mamicu mu njegovu

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 369
12.11.2010 21:43:35   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Joj,poludit ću od ovoga izbacivanjauser posted image user posted image user posted image

i ja ,veceras mi je najgore,posli svakog posta me izbaciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 370
12.11.2010 21:44:55   
BUMBI
Maloprije mi mm poslao sms da su mu javili iz firme danas da ništa od iskrcaja idući tjedan tek tamo onaj idućiuser posted image user posted image ako i tada...a jesan sriće a golub me danas po_sra 2 puta mamicu mu njegovu

Baš mi je žao Cubauser posted image user posted image

Meni na trenutke otvara brzo,a onda toliko sporo da poludim

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 371
12.11.2010 21:45:03   
pepeljuga
Ajme cuba bas mi je zao,a i na kakvog si ti to goluba naletila kad ti nije donio sricu,nisu ni golubovi kao sto su nekad biliuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 372
12.11.2010 21:46:05   
cuba

Ajme cuba bas mi je zao,a i na kakvog si ti to goluba naletila kad ti nije donio sricu,nisu ni golubovi kao sto su nekad biliuser posted image user posted image

Jel dauser posted image user posted image  i to po meni i po kolicimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 373
12.11.2010 21:47:02   
BUMBI
Cuba  a jesu ti gotova ona kolica što si nosila u Tintilinić?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 374
12.11.2010 21:47:30   
pepeljuga
Nadam se da ce stici do rođendanauser posted image

Znaci vi ste danas bili dobro usraniuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!