|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "kišni dani"
14.11.2010 12:57:04   
pikachu
Dan, curke... Kako ste? Ja u redakciji... Ima ne'ko za kavicu?user posted image

user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 576
14.11.2010 13:00:51   
anonno17
svi otišli odo i ja 

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 577
14.11.2010 13:01:25   
pikachu
Pozdrav svima... Ja ću još malo biti tu...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 578
14.11.2010 13:02:08   
pikachu
CJ, vidim te!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa di je moja popišanka? Raja je štekala pa me nije bilo...

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 579
14.11.2010 13:04:30   
pincirotvajler
anonno spava bolje da,uživajteuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 580
14.11.2010 13:09:52   
cuba
Eto još jednog člana inventarauser posted image
Bili smo u šetnji i na kavi, vani je tako toplo, za kratke rukave. Ne pamtim kad je 11 misec bia ovako lip (ako izuzmemo kišu).
R njupnia voće, sad puni pelenuuser posted image , ručak se kuha, sobu sam sredila još imam suđe i ja za danas gotova- ako ne računamo himalaju koja mi se smješkauser posted image

Kako ste mi vi?
Di su vaši klinci?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 581
14.11.2010 13:17:04   
pikachu
Pa danas mi je Raja bolja, pljuc, pljuc, pljuc, da mi sada ne srušio se sve...user posted image user posted image user posted image  Ja na poslu, V je sa tatom, danas nije tako lip dan k'o jučer jer puše i poluoblačno je, ali je svakako iznadprosječno toplo... Pinči, što je bilo sa spavanjem?user posted image  

Popišanka nas ignorira...user posted image

Ma zamislite jučer mala mudrica je bila sa tetom prvi put cijelu smjenu i dočeka me u 17 sati, a da oka teti nije sklopila... Koji karakter, beba od 15 mjeseci nije spavala od 7 i po do 17...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 582
14.11.2010 13:21:09   
cuba
CJ ajde ne čiri, spusti se u birtijuuser posted image

Pika, znači haharica mala oka nije sklopilauser posted image  a koliko ti inače tako preko dana odspava?

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 583
14.11.2010 13:23:06   
pikachu
Ma uz pusto natezanje dva sata.. Otprilike od 1-1 i po do 3-3 i po... Onda zaspe pa se za 40-tak minuta probudi pa moram ja kraj nje jer joj to nije dovoljno i tako se natežemo po cile dane sa njenim spavanjem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 584
14.11.2010 13:31:08   
cuba
Nešto slično ti je i meni po noćiuser posted image  On zaspe u roku od 5min u 8h navečer. I onda ti je svako uru (ako san te sriće) buđenje. Popije dva gutljaja čaja, dam mu dudicu i odma zaspe. Al to je svako po ure, uru i tako ciiiiiilu noć zadnjih 6miseciuser posted image
A po danu zaspe ujutro uru vrimena i popodne uru i po do dvi ajde bar nešto. Jedva čekam da mu izrastu svi zubići da počne normalno spavat. Znači još godinu dana ne spavanjauser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 585
14.11.2010 13:31:29   
pepeljuga
Evo i mene opetuser posted image
Rucali ima po ure,decki spavaju a ja sidim i odmaramuser posted image

Pika kako je bilo juce Viti i tetiuser posted image sad sam procitala da si napisala gori,plavusauser posted image user posted image user posted image

Cuba kad krenu u skolu zaboravis sveuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 14.11.2010 13:34:13 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 586
14.11.2010 13:34:24   
pikachu
Slomila je tetu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Uopće joj nije spavala dok nisam ja došla u 5... Pitam ja jutros tetu da li se oporavila, a ona se smije i kaže: Jedva!

Jesi našla telefon? T opet nije imao mira?user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 587
14.11.2010 13:37:54   
pepeljuga
Od telefona ni tuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A T je jutros bio stvarno katastrofa,ne pamtim da je bas bio takav odavno,sve je bilo necu,nije htio skinut piđamu nego je u njoj htio ici vaniuser posted image user posted image user posted image user posted image urlikao jedno uru bez prestanka a za kaznu je ostao doma i onda je brzo skuzio sto je napraviouser posted image user posted image user posted image
Poslala ga u kut a R za njim a ovaj mu vice Joko,Joko ti si dobar pa ne moras biti u kutu,drugi put cu ja biti dobaj a ti ne pa ces onda ti,makni se sad ovo je moj kutuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 588
14.11.2010 13:44:15   
ejmama
Dobar dan! evo i ja ulovila malo vremena, pozdrav dječici koja zezaju mame

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 589
14.11.2010 13:45:14   
pepeljuga
Ejmama pozdrav i tebi,kako curke,nadam se da su bolje nego ova moja dvauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 590
14.11.2010 13:48:37   
pikachu
Hej, ejmama... Ti sa moba ili sa kompa?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 591
14.11.2010 13:49:02   
pikachu
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ejmama pozdrav i tebi,kako curke,nadam se da su bolje nego ova moja dvauser posted image user posted image user posted image

pa Joko je dobaj jutros...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 592
14.11.2010 13:51:36   
cuba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Poslala ga u kut a R za njim a ovaj mu vice Joko,Joko ti si dobar pa ne moras biti u kutu,drugi put cu ja biti dobaj a ti ne pa ces onda ti,makni se sad ovo je moj kutuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ajme već ga vidinuser posted image

Ejmama ćaouser posted image

Neposredna veza do poruke: 593
14.11.2010 13:54:41   
pepeljuga
Ja sam skoro umrla od smiha al sam morala glumit da sam ljutauser posted image user posted image user posted image user posted image
Da,da po ure je dobar Joko a po ure Toni i tako se vrtimo cili dan u kruguser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 14.11.2010 13:55:01 >

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 594
14.11.2010 13:56:37   
ejmama
Pika s kompa, šta se ne vidi?
Ena spava, a Hana jede gulaš i njoke i pjeva i čita knjigu.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 595
14.11.2010 13:58:04   
pepeljuga
Hana je svestrana,jede,pjeva i citauser posted image
A sto ti ona ne spava vise popodne ili...

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 596
14.11.2010 13:59:25   
pikachu
Ja tvoj avatar ne vidim već ohoho vremena, ejmama...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Znači cure su dobre za razliku od naših hahara...

Pepi, poznati mi vrtenje u krug...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 597
14.11.2010 13:59:50   
ejmama
Spava samo u vrtiću,a ovako kad smo doma za vikend ne baš.

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 598
14.11.2010 14:01:53   
ejmama
vrijeme je tako grozno pa nije uopće čudno kako se djeca ponašaju. Hana je dobila upalu uha, od sutra ide u vrtić, valjda će biti dobro da možemo u Zg.

H 07 E 09

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 599
14.11.2010 14:03:11   
pepeljuga
Rekla mi je pika da dolazite u ZG,to je drugi vikend iliuser posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!