Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 15:18:14
|
|
|
|
ninolina
|
3curke i ja bi ju. Ja sam ostala trudna sa 18, moji su bili oduševljeni i stvarno su mi bili podrška. Muž i ja smo odma osamostalili, i danas čekamo 4 bebu. Pa nebi slušala mamu joj, ja odmah poludim na takve. . Žena očito ne shvača rizik toga svega pa trudna je 13 tjedana. Ma koma ja se nadam da će biti pametna i mamu i tatu spustiti na zemlju
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 15:25:03
|
|
|
|
Anoniman
|
znaš, ja imam slučaj u široj obitelji, da je tako jedna majka prisilila kćer na abortus u skoro 6. mjesecu i ova je skoro umrla! Poslije je u inat staroj rodila još jedno dijete i taj mladić je babi nosio jesti kad je onemoćala, a ona mu nije dala da se rodi! Život piše strašne priče! Ja ne znam kako se takve osobe Boga ne boje!!!
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 15:30:51
|
|
|
|
Thea
|
Pozz curke evo imene! Kao što sam rekla već i ja sam sa 16 ostala trudna i evo sad nakon 12 godina braka čekam treće i nikad nisam požalila niti ću ikad.Nadam se da će mala cakina dobro odlučiti i zadržati dijete.
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 15:38:19
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja se nadam, uopće ne želim vjerovati u suprotno! Pa 13 tjedana je ipak previše! Makar sam ja apsolutni protivnik pobačaja uopće. Ali s 13 tjedana može se i s njom zakomplicirati! Izlaza ima, to je sigurno! BOže, pomozi!!!
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 16:06:36
|
|
|
|
ninolina
|
Ja uvijek kažem da imam i ja žensko dijete u kući ali uz puno razgovora i strpljenja nebi došlo do nekih stvari. Ja sam uvijek bila zrela za svoje godine i htjela bebub sa 15 da sam mogla al ne mogu shvatiti mamu koja to traži od svoje kćeri ja bi je se odrekla. Neznam šta me čeka al bit ću mama sa razumjevanjem, nadam se
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 16:08:48
|
|
|
|
Elena
|
evo mene i tako su me zbunili ovi promjene na jaje joj pa sam zaboravila da pozelim dobar dan i tak sam se nesto zbunila
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 16:09:46
|
|
|
|
ninolina
|
elena, dobar dan i tebi
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 16:17:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Ja uvijek kažem da imam i ja žensko dijete u kući ali uz puno razgovora i strpljenja nebi došlo do nekih stvari. Ja sam uvijek bila zrela za svoje godine i htjela bebub sa 15 da sam mogla al ne mogu shvatiti mamu koja to traži od svoje kćeri ja bi je se odrekla. Neznam šta me čeka al bit ću mama sa razumjevanjem, nadam se ja imam 3 ženska djeteta i namjeravam im biti maximalna podrška u životu, pogotovo po tom pitanju! Ne kažem sad da ću ih usmjeravati da sa 15 ostanu trudne, ali ako se dogodi, itekako ću čuvati dijete i pomoći da se snađu...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 16:18:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Elena, bok, kao si, kako je Martinica?
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 16:23:57
|
|
|
|
ninolina
|
ja imam 3 ženska djeteta i namjeravam im biti maximalna podrška u životu, pogotovo po tom pitanju! Ne kažem sad da ću ih usmjeravati da sa 15 ostanu trudne, ali ako se dogodi, itekako ću čuvati dijete i pomoći da se snađu... ima nas ne nas ima ih svakakvih
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 16:31:20
|
|
|
|
Elena
|
ja se jos uvjek privikavam a sto se tice zivota nikad ne reci nikad,jer bas to stize,slazem se i s 3curke i s ninolinom,ali opet kazem nikad ne reci nikad,u zivotu sve dolazi i prolazi ali najbitnija je ljubav i podrska koja se treba davati djetetu i kad uradi nesto dobro ali i kad u
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 16:32:44
|
|
|
|
Anoniman
|
cure, ja se odjavljujem, mm mi dolazi završavam ručak a i Kata je nešto plačljiva! Bye do sutra!
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 16:33:10
|
|
|
|
Elena
|
inace cure hvala na pitanje,ma dobro sam samo sto mi fali nasa jaja,jer imama zabranu na kom od Martinu,sad spava pa koristim moje 5 min strasna je i od dan na dan samo nesto izmoslja i izmislja
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 16:34:08
|
|
|
|
ninolina
|
3curke ćao
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 16:34:51
|
|
|
|
Elena
|
bok 3 curke i ja neznam u koi tren mogu se odjaviti jer samo cu se iskljuciti da ne bi doslo to tuce ako me vidi moj indijanac kako pisem na kom
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 17:19:30
|
|
|
|
ninolina
|
Svi spavate
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 17:41:05
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Bok svima ! evo stigoh i ja konačno u birc , danas imala turbo zeznut dan . Od 10 do 11 na predavanju u firmi , odnjela robu kljenticama uzela nove narudžbe . Došla dova oko 13.30 . jan-renato je sapvao . Napravila juhicu za ručak i podgrijala od jučer. Sada jan renato protestira jer mu se ne da vježbati ali mora . Ja sma umorna kao pas a još ima hrpu posla / jedan poveći prijevod / . Sve u svemu danas mi je i akao naporan ali lijep dan što mogu zahvaliti janovom krsnom kumu kao i svaki dan . eto za sad toliko od mene javljam se kad mali ode spavati
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 19:56:11
|
|
|
|
Puli
|
mi se naskitali danas obilazili dućkase i polako u glavama slagali poklone za božić i ročkase od djećice šetali po trgu vozali se tramvajem curka se našetala i umorila zaspala u 19.15 ja ću sad riješiti suđe pa na tv-gledati milića i ludu kuću poslije svratim
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 20:01:04
|
|
|
|
Anoniman
|
bravo za Cvijetu mi smo se napapali ko tuke, sad mi Kata spava na ruci i ne mogu pisati... samo čitam... torta bila odlična!
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 20:06:07
|
|
|
|
tonkica
|
Stigla i ja! Večer svima. Kaj sam propustila danas???
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 20:10:54
|
|
|
|
tiha
|
bok...sta ima novoga stvarno nemam vremena.....ovih dana uf uf uf
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 20:13:49
|
|
|
|
mirna
|
Bok curke.. ja danas neću biti s vama jer ne mogu biti dugo ispred kompjutera.. MM i ja smo cijeli dan koma, boli nas glava i nemamo energije za niš osim za horizontalu.. izgleda da imam i ja blagi potres mozga. na vladimiru nema razlike, on je jedini fit..maxi cosi tobi pozitivno je to da ima MM do kraja tjedna bolovanje, ali u nedjelju ide opet za berlin.. Štetu na auto će nam procijeniti sutra ili prekosutra..
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 20:16:31
|
|
|
|
tiha
|
jao mirnic pa sto se to dogodilo
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 20:20:36
|
|
|
|
mamavlatkica
|
bok svima ! Evo javljam se kao što i rekoh , moje zlato Jan-Renato spava nakon kupanja novom kupkom od borovnica . Ja malo gledam BB malo tu sa vama . Drage moje moram vam reći da me sve živo boli i da bi mi dobro došla jedna fina masažica ali nemam doma kandidata da me masira Toliko za većeras kidam gledat BB jest i na spavanas u 22.00 . Do sutra
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 12.11.2008 20:23:34
|
|
|
|
tonkica
|
Joj Mirna sreća da je Vladek OK. Ti i TM odmarajte i čuvajte se. Tiha bokić i tebi.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!