|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "kišni dani"
19.11.2010 22:34:15   
MaTana
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: MaTana

Pepe neces vjerovati sto mi je mm donio... Baileys chocolate mint!!!!

A sasuvaj jednu casicu za svoju internet prijuuser posted image user posted image user posted image

Malo sam razocarana - ne osjetim taj mint previse... voljela bi da je izraženiji... iako volim baileys pa mi nije zao...
Cuvam, samo pozuri i ja i sveki ga volimo (i nešto nas je krenulo...)user posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2026
19.11.2010 22:37:20   
novamama
IZVORNA PORUKA: pikachu

BTW i mene ignoriraš jer nisi uopće reagirala na moju konstataciju da ti ne mogu gledati albume...user posted image user posted image user posted image  Neću ni je pitati, Cvrči...user posted image user posted image user posted image  I uostalom, vidila sam na FB-u O i R....user posted image user posted image user posted image

kako leiuser posted image
kad si to navela, ja sam mislila da ne možeš gledati ove slike što lijepim, ove kolačeuser posted image user posted image user posted image
čekaj, poslat ću ti ponovno album...

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 2027
   [Obrisani korisnik]
19.11.2010 22:39:09   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pikachu)
  Neposredna veza do poruke: 2028
19.11.2010 22:40:20   
novamama
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ajme ja blebećem na drugu stranu i skužim da mi se svi redom beljiteuser posted image user posted image
krasne ste vi drugariceuser posted image

kakav recept?

alelujauser posted image user posted image

talijanska torta sa lješnjacimauser posted image , ona što si ju nekidan pekla u ponoćuser posted image , bez brašnauser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2029
   [Obrisani korisnik]
19.11.2010 22:41:26   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu pepeljuga)
  Neposredna veza do poruke: 2030
19.11.2010 22:45:08   
novamama

Nije mi objavilo porukuuser posted image
napisala sam da blebećem na drugu stranu i da se ostala paf kada sam skužila da se svi redom beljite cvrčkuuser posted image user posted image

Koji recept? Stiže.ček samo sekund

Ipak je objavilouser posted image user posted image user posted image
a ne pijem ništa,majke miuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2031
19.11.2010 22:45:15   
MaTana
Ja pijuckam baileys... Mm već molio za izlazak... Ja kao dobra supruga odobrila (sljedeći vikend ja idem vani sa prijom koja slavi rođ.) Jes da je drugi dan kako je došao, ali 2 najbolja prijatelja mu idu sljedeći tjedan na brod i ko zna kad će se opet skupiti zajedno (možda dogodine) pa kako da mu to odbijem...

Neposredna veza do poruke: 2032
19.11.2010 22:45:54   
pikachu
Ja se beljim NM, a ne tebi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A ti, blento, među aktivnim korisnicima mi stavi kvačicu kraj nicka pa ću moći gledati tvoje albume... Ne trebaš mi ništa slati...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I sada stvaaaaaaaaaaaaarnooooooooooo odlazim...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 2033
19.11.2010 22:46:33   
pikachu

Nije mi objavilo porukuuser posted image
napisala sam da blebećem na drugu stranu i da se ostala paf kada sam skužila da se svi redom beljite cvrčkuuser posted image user posted image

Koji recept? Stiže.ček samo sekund

Ipak je objavilouser posted image user posted image user posted image
a ne pijem ništa,majke miuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Cugaš garant... Daj i nama malo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 2034
19.11.2010 22:47:57   
novamama

Ja se beljim NM, a ne tebi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A ti, blento, među aktivnim korisnicima mi stavi kvačicu kraj nicka pa ću moći gledati tvoje albume... Ne trebaš mi ništa slati...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I sada stvaaaaaaaaaaaaarnooooooooooo odlazim...user posted image user posted image user posted image user posted image

totalno sam se opila od ovog čaja i limunade, ja mislila da mit o lei piše, od svih tih beljeva, valjdauser posted image user posted image user posted image

ček, stižeuser posted image user posted image user posted image

lei, sorry na ppuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 2035
19.11.2010 22:50:35   
pikachu
IZVORNA PORUKA: novamama

totalno sam se opila od ovog čaja i limunade, ja mislila da mit o lei piše, od svih tih beljeva, valjdauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vi sve cugate, majke mi... I ja bi istoooooooooo to što vi konzumirate...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A daj, što si joj napisala???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2036
19.11.2010 22:51:01   
CallamityJane
Ajme sto ste se razbrbrljale user posted image
Neka si ti njega MaTana pustila odmah i ti nama mozes uskociti user posted image
Kako je ekipa u kuci???? Je li Buba sretna?

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2037
19.11.2010 22:51:19   
tina0310
ode cure,noć...malo još na fejsu i to je touser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2038
19.11.2010 22:52:19   
novamama

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vi sve cugate, majke mi... I ja bi istoooooooooo to što vi konzumirate...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A daj, što si joj napisala???????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poslala sam joj album opetuser posted image user posted image user posted image

pika, tebe nisam imala kao aktivnog jer te nikad nemauser posted image user posted image user posted image
a i ja V vidim samo na FBuser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 2039
   [Obrisani korisnik]
19.11.2010 22:52:44   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 2040
19.11.2010 22:53:44   
MaTana
IZVORNA PORUKA: CallamityJane

Neka si ti njega MaTana pustila odmah i ti nama mozes uskociti user posted image

Presretna je... Samo tatače (koja divna promjena nakon silnog mamakanja) Sad je malkice odmaram - što znači da npr. mogu popiti kavu da ona ne visi na mojo ruci, kičmi, koljenima ili oko noge ako stojim...
Večeras je malo plakala kad je vidjela da on ne ide s nama leći...

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2041
19.11.2010 22:54:21   
novamama
ooo božanstveni naravno, hvalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2042
19.11.2010 22:56:43   
pikachu

poslala sam joj album opetuser posted image user posted image user posted image

pika, tebe nisam imala kao aktivnog jer te nikad nemauser posted image user posted image user posted image
a i ja V vidim samo na FBuser posted image

Lažeš, sada sam provjerila, imam te za 'frenda'...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Idem, cure, jedva gledam, mislim da ću se i tuširati ujutro jer nemam snage... LN definitivno...user posted image

Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2043
19.11.2010 22:59:35   
novamama
Lažeš, sada sam provjerila, imam te za 'frenda'...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

pa sad sam te stavila i poslala albumuser posted image , ćoro, bolje gledaj te ppuser posted image i LN

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 2044
19.11.2010 23:03:15   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: MaTana

Presretna je... Samo tatače (koja divna promjena nakon silnog mamakanja) Sad je malkice odmaram - što znači da npr. mogu popiti kavu da ona ne visi na mojo ruci, kičmi, koljenima ili oko noge ako stojim...
Večeras je malo plakala kad je vidjela da on ne ide s nama leći...

ajme kako vam zavidim, moja i kada je tata tu i dalje mamace samo sto sada svi moramo ici skupa, nece sa tatom bez mame a ni sa mamom bez tate pa je to cirkus user posted image

Kako da ja dodjem do tog google talk-a ????user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2045
19.11.2010 23:07:14   
novamama

moraš imati google mail

Neposredna veza do poruke: 2046
19.11.2010 23:08:37   
CallamityJane

moraš imati google mail

Sad cu ja to nesto iscarobirati user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 2047
   [Obrisani korisnik]
19.11.2010 23:12:48   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 2048
   [Obrisani korisnik]
19.11.2010 23:14:28   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 2049
19.11.2010 23:15:45   
mala pcelica
ln cure user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!