Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 22:49:12
|
|
|
|
Ninaa
|
Sa bijelim umakom od piletine? ak jesu mi se svi davimo u tome
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 22:49:19
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: cuba Cure idem se prebaciti u krevet, seka me zove da idemo gledati CSI- onaj za ukoso glavom kako ga Cvrle zove Pa,reci,jel ne izgleda kao da su mu vrat slomili? izgleda kao da mu treba kozmodisk
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 22:49:42
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Sa bijelim umakom od piletine? ak jesu mi se svi davimo u tome netočno
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 22:52:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ninna nije ni cudo sto je ta tvoja smrsavila kad samo ruca,ja bi tako imala 20 kila a ne 70 Al ako sam trudna unistavat cu se ko prasica i bas ce me biti briga za kile
|
|
[Obrisani korisnik] 21.11.2010 22:52:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 22:53:31
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Al ako sam trudna unistavat cu se ko prasica i bas ce me biti briga za kile
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 22:53:46
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Izgleda kao da je sa nekim morskim beštijama brrrr netočno
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 22:54:54
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: novamama evo, ja ovo obožavam, imate pravo jednom pogađati sa čime su ovi njoki neću vas više mučiti to su tartufi i ja sam luda za njima i odmah bih išla đir do istre
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 22:56:05
|
|
|
|
Ninaa
|
Pepi a kaj si možda trudna, pa nisi se ni pohvalila? a moj mm je od 7 mjeseca do sad došao sa 75 kila na 83 pa nema šanse da veli da neznam kuhati i da mu nije dobro u braku . Njega podhitno treba na dijetu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 22:56:56
|
|
|
|
Ninaa
|
A NM nisu meni ti tartufi tak napeti ni fini, jeli smo ih u Istri nemrem reći da ne valjaju ali nisu mi ni ništa posebno koliko su skupi.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 22:57:48
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme ja ne volim tartufe Ninna mozda
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 22:58:11
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa A NM nisu meni ti tartufi tak napeti ni fini, jeli smo ih u Istri nemrem reći da ne valjaju ali nisu mi ni ništa posebno koliko su skupi. to je tako ili ih ne voliš ili si lud za njima
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 22:58:41
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ajme ja ne volim tartufe grozno ja to ne razumijem
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 23:00:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ajme ja ne volim tartufe grozno ja to ne razumijem ni mm ne razumije,on ih obozava
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 23:00:44
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ni mm ne razumije,on ih obozava mm ih isto baš ne voli hoćemo se čejnđat
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 23:01:10
|
|
|
|
Ninaa
|
A pepi super volila bi da si trudna i ja ozbiljno razmišljam (ali samo razmišljam o tome).
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 23:02:04
|
|
|
|
Ninaa
|
Kakva sad zamjena cure pa di to ima nismo na mjenjam ženu? a tribine kaj vi samo promatrate?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 23:02:26
|
|
|
|
novamama
|
uh, a vidi ove fuže s tartufima neće mi zalijepit tu sliku, to je pepi nešto izčarobirala a gdje nam je CJ večeras?
< Poruku je uredio novamama -- 21.11.2010 23:03:46 >
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 23:03:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
A vidim da tvoj zna radit zensku dicu,moze na par dana Nina hvala ti,nadam se,mozda sutra napravim test A ti nemoj puno razmisljat
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 23:04:25
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga A vidim da tvoj zna radit zensku dicu,moze na par dana dogovoreno
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 23:04:54
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Kakva sad zamjena cure pa di to ima nismo na mjenjam ženu? a tribine kaj vi samo promatrate? pa demokracija je, dogovaramo se
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 23:05:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: novamama a gdje nam je CJ večeras? a ona se vjerojatno igra sa malom novamama ako ovaj put nije upalilo zovem te pod hitno da obavimo razmjenu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 23:06:11
|
|
|
|
Ninaa
|
A to mi svi govore a nekak mi je sad super ovako, ona je već dosta velika da možemo super komunicirati, mi smo ko par došli opet na staro jel imamo više vremena za sebe i nekak mi se neda sve ispočetka, a opet ak ću tako razmišljati kaj dalje sve gore. Onak još par mjeseci da na poslu posložim svari na mjesto i napišem diplomski pa onda u akciju(nadam se da ćemo se malo više potruditi ovaj put )
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 23:07:30
|
|
|
|
novamama
|
ninna sretno
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 21.11.2010 23:07:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma znam ninna lipo ti sredi diplomski i sve drugo i onda polako u akciju S obzirom da sam ja kucanica ja nemam sto cekati
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!