Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:25:45
|
|
|
|
mariola
|
Pepi luda si Nije mi se još desilo da zaboravim kavu, eventualno vodu Nm hvala na detaljnom izvještaju oliverove nužde Moj kad kaka ode u kuhinju i čučne ispod njegove hranilice i obavi posao
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:25:55
|
|
|
|
pepeljuga
|
Novamama bravo za O a za tm Ma sve mi se cini da lagano pucam
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:26:30
|
|
|
|
mama mery
|
jutro cure, nisam se nista naspavala, ja i toni smo spavali u dnevnom na krevetu bolje ja jutros sinoc je jos malo bio povracao ali smo vodu i bila mu je temp pocela rasti ali s i odmah spustila kakos te vi danas
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:27:08
|
|
|
|
cuba
|
Pepe za R, nm za O!! R upravo puni pelenu (koju sam taman presvukla ) al nema veze samo nek je kvalitetno napuni .
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:28:13
|
|
|
|
ZVRK
|
dobro jutro svima. još jedan inventar se prijavljuju opet ružno vrijeme kod mene ali se nadam ljepšim danima u ovoj sedmici kako stemi vi proveli vikend??? ja sam bila kod mm barbe na fešti i bilo mi je ok
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:28:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
Mmery bitno da vise ne povraca,a misic mali meni je isto nesto muka NM ubi me sa ovom dijetom
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:29:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Mmery bitno da vise ne povraca,a misic mali meni je isto nesto muka NM ubi me sa ovom dijetom Jutro Zvrk,kako ti i zvrkica
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:29:48
|
|
|
|
novamama
|
mariola, je li on to u pelenu, ili se već uči na tutu? pepi, pucketa nešto, pucketa cuba, samo neka bude kompaktno mmery, super da nema temp, a povraćanje će valjda stati...ne zaboravi mu dati piti pomalo i nešto slankasto tipa štapića....
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:30:40
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme pocela sam sama sebe i citirati umisto da smo dopisem
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:30:51
|
|
|
|
mama mery
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:31:24
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga meni je isto nesto muka NM ubi me sa ovom dijetom ma što je to tebi još par dana jutros sam opet stala na vagu i najgore mi je kad očekujem da će bit 2-3 kile manje, a ono 300 g za pop...zato se izbjegavam vagati, ali vrag mi ne da mira...ali sad obećajem da ase neću vagati bar tjedan dana!!!
< Poruku je uredio novamama -- 22.11.2010 8:32:12 >
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:32:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: novamama pepi, pucketa nešto, pucketa onda mos mislit kako se kod mene cuje
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:32:50
|
|
|
|
mama mery
|
hvala cure i ja se nadm da ce biti bolje jadice od jucer samo stapice i jede jedino od njih nije povracao neznam sta bi mu danas dala da jede
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:33:54
|
|
|
|
mama mery
|
nm zgog tih rezultata ja se vagam svakih 10 dana onda se ugodno iznenedim
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:35:18
|
|
|
|
mama mery
|
evo dorucak za nas koje smo na dijeti
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:36:09
|
|
|
|
cuba
|
mama mery, mora mu se želudac smiriti....rižu sa naribanom mrkvicom, neka pije puno tekućine, štapiće...ugl ništa slatko ni masno... neće mu biti ništa ni ako jedan dan ništa ne pojede.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:36:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme mm mery pa di jaja,vec mi je muka od njih daj malo pršuta
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:38:09
|
|
|
|
mariola
|
Nm u pelenu. Nismo još nabavili tutu Pitao me sinoć mm oće se on odučit ovo ljeto od pelena,. A ti muški stvarno svašta znaju izvalit mmery, šaljemu pusice imenjaku Na kojoj ste vas dvi dijeti?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:38:23
|
|
|
|
mama mery
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:40:25
|
|
|
|
ZVRK
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rr zezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:41:33
|
|
|
|
pincirotvajler
|
jutro svima kaj se jede danas za doručak,nešto masno nadam se
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:41:34
|
|
|
|
mama mery
|
ipak nista bez jaja
< Poruku je uredio mama mery -- 22.11.2010 8:42:32 >
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:41:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme mariola ja bi bas sa vama sutra I mene opet izbacilo
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:42:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
MMery dosta bi bilo za jutros Pinci jutro,sto ima kod vas,kako D
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 8:43:39
|
|
|
|
novamama
|
mariola, mi smo na dijeti bez uglhikohidrata mmery, na kojoj si ti? i nemoj molim te stavljati jaja, slabo mi dolazi više od njih ja bi sad ovo za doručak:
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!