Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 11:04:43
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ajde bravo za sefa,ipak nije ispao govno do kraja Jel dolazi tm u cetvrtak I ja kažem Neznam još ali čisto sumnjam obično dobije detalje leta tjedan prije dolaska tako da mu u tih tjedan dana dođe smjena, on preda posao, spakira se i ide. A danas je već ponediljak i nikakvih novosti nema....
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 11:07:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
A stvarno se tm to nesto oduzilo ovaj put nadam se da ce brzo doci Gibam,idem zavrsit rucak i onda sam opet nazad
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 11:08:11
|
|
|
|
pincirotvajler
|
cuba kaj to znači da nebu za roćkas sinov tu?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 11:09:56
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler cuba kaj to znači da nebu za roćkas sinov tu? Ma najvjerojatnije ne ... a tako san se veselila da ćemo u nedilju svi zajedno imati lipu zabavu za roćkas A to tako valjda mora biti u životu...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 11:11:26
|
|
|
|
pincirotvajler
|
baš bed
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 11:43:56
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: mama mery dat ces mi tu prehranu da idem i ja mmery, to ti je knjiga: Michel Montignac - Montignacova dijeta - Jedite s tekom i zauvijek ostanite vitki evo link, dođe oko 150 kn u svijetu knjige... http://www.profil.hr/knjiga/montignacova-dijeta/4392/
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 11:45:38
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: tina0310 jutro evo mi taman sa pregleda došli,imamo 8620kg i rekla nam je pedica da papimo sad malo mese dobra je ta kilaža
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 11:52:44
|
|
|
|
mama mery
|
hvala nm
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 11:54:45
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: mama mery hvala nm nema frke, ja sam već dugo na tome pa ako budeš imala pitanja, samo javi
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 11:58:03
|
|
|
|
mama mery
|
a kakva je to prehrana jel to ono kad moras jesti 5 put dnevno po mali ili...
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 12:00:48
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: mama mery a kakva je to prehrana jel to ono kad moras jesti 5 put dnevno po mali ili... ne... bazira se na glikemijskom indeksu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 12:02:53
|
|
|
|
novamama
|
ne boj se, jasno je objašnjeno i ne mora se vagati, mjeruckati niti ništa slično... uglavnom je sve cjelovito/integralno, a ima i finih kolača
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 12:07:36
|
|
|
|
Fever
|
benti ko će pofatat ta nova otvaranja birca...neokrenem se kad ono već 10 stranica , ko reže te crvene vrpce pri otvaranju da i ja jednom dođem na domjenak otvorenja Kako ste cure?! ja totalno bezveze i tmurno....ka i vrime kod nas, danas me muče pusta razočarenje od strane familije, moje pogotovo , zato preskačem kafu, dajte mi jednu duplu gorku
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 12:13:53
|
|
|
|
novamama
|
evo, kreni redom
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 12:23:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
Aaaaaa sad sam se tako lipo najela da sam sad s gustom zapusila NM ja sam mami kupila jednu njegovu knjigu al nije ta sto to imas Fever i ovdi tmurno
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 12:27:10
|
|
|
|
Fever
|
nova mama svaka čast, izgleda ka da je medica, ja prve dvi a ostale poklanjam Pepe i ja bi zapušila jednu s guštom, a ebate prošlo 3 godine otkad ne pušim i drago mi je, šta radi zdravlja, šta radi budžeta, ali ipak mi zamiriše uf
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 12:29:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
I ja nisam pusila tri godine i onda pred ovo lito opet pocela,bas su mi pocele mirisati
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 12:59:36
|
|
|
|
Fever
|
ma ja se suzdržavan jerbo bi bilo šteta da počnem, al mislin da bi mm poludija , šta se kuvalo za ručak, meni ostalo mesnih okruglica jučer pa ću samo manistru skuvat i domaće cikle i voila!
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 13:05:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja juhu od pomidora i povrce i meso na meksicki
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 13:14:29
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej mamika mariola je bila jutros u bircu,ide tek popodne u 16.30 na pregled
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 13:14:59
|
|
|
|
Fever
|
Pepe njami sve šta ja volin, u bit šta ja nevolin osin tripica e a kako radiš juhu od pomidori? moze riceta?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 13:17:16
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga NM ja sam mami kupila jednu njegovu knjigu al nije ta sto to imas imam ih ja sve
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 13:18:02
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja juhu od pomidora i povrce i meso na meksicki mogla bi mi dat taj recept za meso na meksički...danas sam na juhi, jer sam napravila salsu sa paštom
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!