Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 20:51:52
|
|
|
|
pepeljuga
|
Danas nema temp al je lud sto je doma i tako jos 6 dana cili dan gledam teletabise i pepu pig,izlaze mi na usi a tjedan je tek poceo Sto radi disney
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 20:52:11
|
|
|
|
mama mery
|
evo za pocetak sad ce i konobar samo da odem po njega
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 20:52:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ma kao grom, cijeli danas smo skitali po polju i trosili solde na gluposti Ona sada kaki pa idemo na spavanjac, nisam joj dala da spava nikako danas Je li ROkic bolje? Je li muz napokon stize?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 20:53:03
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: cuba mama mery za Tonija, jel pojeo šta danas? je malo juhice s rizom i voce
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 20:54:48
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mama mery IZVORNA PORUKA: cuba mama mery za Tonija, jel pojeo šta danas? je malo juhice s rizom i voce cek' sta je sa Tonijem tvojim sad? AJoj jeste i nasle imena djeci, dajte pogledajte samo koja su vam imena djeca...Pepi ima T i R, cuba ima R, mery isto ima T, ok to mu je nadimak ali svi ga znamo tako ... pa i pametan bi ovde postao lud,a tek ako si malo svisnut sam od sebe
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 20:55:50
|
|
|
|
pepeljuga
|
Onda je trpaj u krevet,sad je vec premorena
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 20:56:17
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Je li ROkic bolje? Je li muz napokon stize? Rokić je danas odlično, puni pelene uredno . Spava sada. A muž puž će izgleda pužjim korakom iz Afrike nemam pojma kad stiže.... Jel tvoj još tu?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 20:56:18
|
|
|
|
mama mery
|
] evo dosli o oni na prozivku
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 20:57:32
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: CallamityJane Je li ROkic bolje? Je li muz napokon stize? Rokić je danas odlično, puni pelene uredno . Spava sada. A muž puž će izgleda pužjim korakom iz Afrike nemam pojma kad stiže.... Jel tvoj još tu? E super, stvarno mi je drago sto je napokon bolje Moj vec sedmicu dana nije tu, stvarno nisi u toku, ali i za razumiti je
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 20:58:08
|
|
|
|
mama mery
|
cj moj T je jucer i sinoc povracao ali sad je ok
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 20:58:16
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme mmery di ove nađe Cuba sto jos nista ne zna
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 20:58:36
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Onda je trpaj u krevet,sad je vec premorena Cekam da prvo izbaci iz sebe sve sto je danas natrpala, ali uredno sam je trazila da piski i kaki
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:00:44
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Moj vec sedmicu dana nije tu, stvarno nisi u toku, ali i za razumiti je Joj, oprosti ali prošli tjedan mi se toliko toga izdogađalo da zbilja nisam u toku...ajde popit ćemo kavicu pa ćemo se isčakulati
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:00:55
|
|
|
|
mama mery
|
idem ja dođem poslje
< Poruku je uredio mama mery -- 22.11.2010 21:02:15 >
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:02:05
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cuba sto jos nista ne zna Ma kakvi, danas im je slao mail i dobio odgovor da nisu oni krivi što je Angolska ambasada napravila pogrešku pri izdavanju vize pa sad moraju raditi novu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:02:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
A di nam je bumbi cili dan
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:02:42
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: pepeljuga Cuba sto jos nista ne zna Ma kakvi, danas im je slao mail i dobio odgovor da nisu oni krivi što je Angolska ambasada napravila pogrešku pri izdavanju vize pa sad moraju raditi novu uzas
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:02:59
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mama mery cj moj T je jucer i sinoc povracao ali sad je ok ajoj i vas uhvatila crijevna viroza cure idemo mi oprati zubice i pricu procitati, pa se ja brzo vracam, nemojte mi sve pobjeci
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:06:14
|
|
|
|
BUMBI
|
Jel me netko tražio????
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:06:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Jel me netko tražio???? pa di si ti cili dan
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:10:01
|
|
|
|
BUMBI
|
A evo,imala veliko spremanje,pa nisam stigla...ali evo sad ću nadoknaditi Kako je R,jel bolje? Cuba pa šta je to čitam,da neznaš kad će tm doći
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:10:47
|
|
|
|
pepeljuga
|
je,je R je bolje Kako je D,jel bio u vrticu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:12:03
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Cuba pa šta je to čitam,da neznaš kad će tm doći Ej draga Ma da, nebi uopće bio toliki problem da ima fiksni datum do kad će ta viza biti gotova a ovako može idući tjedan a može i za misec dana ovo lito je isto zbog te vize produžio 3tjedna... Nego, kako mi je zet?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:12:40
|
|
|
|
cuba
|
Idem se otuširati pa se vraćam
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 22.11.2010 21:13:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja idem spremit t pa stizem
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!