Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 23:22:03
|
|
|
|
ejmama
|
LN i od mene, moram sutra raditi, a bojim se da će sve biti zaleđeno, mrziiiim snijeeeeeg
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 23:26:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ln svima..
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 26.11.2010 23:36:27
|
|
|
|
Ninaa
|
Laku noć svima, ejmama čuvaj se i kod nas je sve zapalo, do ponedjelja se ne mičem iz kuće. Meni je snijeg super kad ga mogu malo gledati za Božić kroz prozor. Inače ne, a ovo mi bu i prva zima da ću morati sama voziti na posao i u vrtić. Tam je problem s parkingom svaki dan, neznam samo kaj bude sad kad bude snijeg. Mm radi u komunalnom i sad su ga povukli na zimsku službu tak da bu i on cijelu zimu odlazil u neko bijesno doba noći i vraćao se,a ja osuđena sama na voznju po snijegu, sve se bojim kak bu završilo. Idem i ja u krevet, čeka me naporan vikend, sutra kumovi u 12 na ručku,a u nedjelju obiteljski ručak s 20 osoba, ajme jedva čekam da to sve prođe. Ovaj tjedan mi je baš naporan. Laku noć cure i lijepo spavajte!
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 7:04:01
|
|
|
|
danery
|
jutro brrrrrrrrrrr,ziiiimaaaaaaa,hladnoooo...i još subota sreća pa danas idemo na put ali prvo evo jutarnje
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 7:56:31
|
|
|
|
cuba
|
Jutro i od mene Di putujete Danery?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 7:58:32
|
|
|
|
danery
|
oj cuba libre kod mojih,blizu slavonskog broda...pa onda kod frendice da se malo podružimo... kak si ti,ima li pospanih? nama bejb evo još hrče od pola 11 sinoć...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 7:59:33
|
|
|
|
novamama
|
dobar jutar koga je to zameo snijeg ? mi evo budni, osim mm koji je sinoć malo bio vani rozica mi ima krmeljave okice ful, kamilica ha?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:01:02
|
|
|
|
danery
|
jutro nm kod nas nix snijega okice se zakrmeljile? da,onda ili toplom vodicom briši ili kamilica...kapi i proći će valjda uskoro kako je inače?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:13:30
|
|
|
|
novamama
|
toplom vodom ide, jutros sam probala malo kamilice, ja bi da joj to stane u biti kamilica nije da joj stane, jel'da, to je samo za lakše čišćenje ma... ali, imamo vijest jutros joj je izbio drugi zubić - desna jedinica mamino oli je dvaput jutros piškio u tutu, treći put me zvao, ali kasno - već je bio mokar kada krećete na put, uskoro? lijepo se provedite za vikend
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:14:01
|
|
|
|
novamama
|
e da, kakve kapi? nemam ništa doma za okice
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:15:41
|
|
|
|
cuba
|
Evo me natrag. Išla sam dati R doručak. Uvela sam mu kravlje mlijeko i odlično ga je prihvatio, nema nikakve reakcije još da vidim kakicu i sve pet Danery, lipo mi se zabavite i izguštajte neka bejb spava, uživaj malo i za mene naravno da sam pospana... nm jutro i tebi Kod nas danas nakon 5 dana kiše napokon sunceeee
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:19:00
|
|
|
|
novamama
|
ej, cuba i kod nas je sunce, ali je cijelu noć svako mala padala krupa sad bih ti održala predavanje o kravljem ali ne brini, neću ugl, ako se učestale upale uha, izbaci ga...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:19:19
|
|
|
|
danery
|
tobrex,al mislim da ti to samo na recept ide... cuba,naravno da ću se izguštati veselim se odvesti bejb mome didu...nikad ju nije vidio...sad će sav uz onog Parkinsona treperiti sve u 16 od veselja
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:19:33
|
|
|
|
mama mery
|
jutro dame kako sta danas kako klinci
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:22:10
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: novamama toplom vodom ide, jutros sam probala malo kamilice, ja bi da joj to stane u biti kamilica nije da joj stane, jel'da, to je samo za lakše čišćenje ma... ali, imamo vijest jutros joj je izbio drugi zubić - desna jedinica mamino oli je dvaput jutros piškio u tutu, treći put me zvao, ali kasno - već je bio mokar kada krećete na put, uskoro? lijepo se provedite za vikend ma proći će ali mislim da su ti kapi najbolje...samo čisti više puta i bit će ok...e sad,ti još dojiš ili? ako da,kapni joj svoga mlijeka,to isto pomogne... a na put krećemo kad se madmoiselle probudi konačno i da... i za olija i za roka i za zubić rozin
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:22:25
|
|
|
|
novamama
|
hej mmery, dobro jutro, hvala na kavici
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:23:45
|
|
|
|
novamama
|
hvala dan nažalost, ne dojim više - stalo! bila bi joj odmah kapnula, ali nemam šta madmazel kažeš spava? pusti lava dok spava
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:24:21
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: danery veselim se odvesti bejb mome didu...nikad ju nije vidio...sad će sav uz onog Parkinsona treperiti sve u 16 od veselja nm zašto ne kravlje? koje da mu dam? sojino?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:25:13
|
|
|
|
cuba
|
mama mery jutro i btw odličan ti je novi avatar
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:26:53
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: danery veselim se odvesti bejb mome didu...nikad ju nije vidio...sad će sav uz onog Parkinsona treperiti sve u 16 od veselja nm zašto ne kravlje? koje da mu dam? sojino? mislim da se na moje letanije protiv kravljeg mlijeka za djecu već nekima diže kosa na glavi, pa ne pretjerujem ja oliveru dajem zobeno mlijeko iz dm-a..voli ga ujutro sa zobenim pahuljicama od čokolade sojino je fuj ali dajem mu jogurte bez beda....
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:29:44
|
|
|
|
danery
|
se probudio idem cure pusa do kasnije
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:33:44
|
|
|
|
cuba
|
danery ćao i ljubi bejb nm neki dan sam malo švrljala po temama i vidim da si ti bila prva koja mi je poželila dobrodošlicu
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:36:00
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: cuba danery ćao i ljubi bejb nm neki dan sam malo švrljala po temama i vidim da si ti bila prva koja mi je poželila dobrodošlicu jooj srce si to samo potvrđuje moj status inventaruše
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:36:18
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: danery se probudio idem cure pusa do kasnije uživajte
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 8:37:38
|
|
|
|
novamama
|
idem i ja sad... idem se igrati
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!