Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 10:17:16
|
|
|
|
pticica
|
kupila ja sebi onaj sumeci C vitamin,al bez D ne mogu popiti, njoj se nesto pravo svidjelo tako da popije pola case, nisam sigurna da li ona to ikako smije piti zna li neko?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 10:23:43
|
|
|
|
pticica
|
i kod nas je suncano,al dosta hladno
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 10:25:00
|
|
|
|
novamama
|
pa jel piše šta u uputstvima? vjerojatno može, ali manje...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 10:27:04
|
|
|
|
pticica
|
ne pise nista, to su one sumece sto ih ima svugdje za kupiti
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 10:33:20
|
|
|
|
novamama
|
znam da mogu, ali ne znam u kojoj količini sad moram gibat, pa-pa
|
|
[Obrisani korisnik] 27.11.2010 10:36:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 27.11.2010 10:36:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 10:38:45
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: pticica ti bar nekada mozes, a ja bas nikad nisam ni mogla, znas kako me to nervira Poslala sam ti,jesi li dobila? nisam
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 10:39:53
|
|
|
|
pticica
|
D je inace takva da sve sto joj kazes da nije za nju ona hoce i mora dobiti, a da sam kojim slucajem kupila nesto sto ona treba piti, nastao bi problem
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 27.11.2010 10:41:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 10:44:30
|
|
|
|
pticica
|
nema nikakvog uputstva, ma mogu joj rastopiti pola tabletice u casi vode i zdravo kad ostavim da popijem navecer onda i ja zaboravim jer mi je u navici sve te dodatke popiti ujutro hajde salji opet, mozda bude srece
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 10:45:18
|
|
|
|
pticica
|
kod mene stoji nema privatnih poruka, a jest ovo zakocilo na sve strane
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 10:46:25
|
|
|
|
pticica
|
nemoj pisati č, obicno c jer je nick sa č bio zauzet
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 10:48:24
|
|
|
|
pticica
|
znas li ti koji je fazon da ja imam 5 zvijezdica sa samo 111 objava???
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 27.11.2010 10:48:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 10:53:04
|
|
|
|
pticica
|
imam recept samo jedne srce torte, al ide sok jedne narandze pa ne znam da li ti pomaze
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 10:57:16
|
|
|
|
pticica
|
Cokoladna bomba Sastojci Tamna krema: 300 g mliječne čokolade* 300 g vrhnja za šlag 50 g mekanog maslaca 2 žlice ruma Svijetla krema: 150 g bijele čokolade 150 g vrhnja za šlag 50 g mekanog maslaca Biskvit: 100 g mekanog maslaca 100 g šećera 1 vanilin šećer 2 jaja 75 g glatkog brašna 2 ravne žlice kakaa u prahu 1 ravna žlica praška za pecivo 50 g naribane tamne čokolade Za ukrašavanje: po 75 g bijele, mliječne i tamne čokolade Priprema Za tamnu kremu razlomite čokoladu na komade. U lončiću zakuhajte vrhnje za šlag, skinite s vatre i umiješajte čokoladu da se rastopi. Potom umiješajte maslac i rum. Prelijte u zdjelu i stavite u hladnjak da se dobro ohladi.Svijetlu kremu pripremite na isti način kao i tamnu.Za biskvit dobro izradite maslac uz postupno dodavanje šećera i vanilin šećera. Umiješajte jedno po jedno jaje. Prosijte brašno, prašak za pecivo i kakao te postepeno dodajite uz stalno miksanje. Na kraju dodajte naribanu čokoladu. Namastite kalup promjera 26 cm, ulijte smjesu, poravnajte i pecite na 180 stupnjeva (u zagrijanoj pećnici) oko 20 minuta.Biskvit odvojite od kalupa i ostavite da se ohladi na rešetki za kolače. Zatim ga stavite na pladanj za toru i oko njega stavite oprani prsten kalupa.
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 10:57:50
|
|
|
|
pticica
|
Mikserom istucite svijetlu kremu te njome napunite štrcaljku s okruglim otvorom (promjera oko 12 mm). Kremu naštrcajte na tijesto u 3 kruga s razmacima od 1,5 cm.Istucite i tamnu kremu te opet napunite štrcaljku (za ovo će vam trebati oko polovice tamne kreme). Napunite krugove između bijele kreme. Tortu stavite nakratko u hladnjak da se kreme stisnu.Preostalu tamnu kremu pažljivo premažite po površini torte pazeći da prekrijete bijele krugove. Stavite par sati na hlađenje i tek onda odvojite prsten.Za ukrašavanje svaku čokoladu posebno otopite na pari. Jednu pored druge ih tanko razmažite po foliji ili masnom papiru. Možete ih i malo pomiješati da dobijete šare. Ostavite ih da se ohlade pa širokom lopaticom napravite čokoladne strugotine. Pomoću vilice (da se čokolada ne tapi među prstima) stavljajte ih na tortu. Tamnim strugotinama ukrasite rub torte
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 10:58:29
|
|
|
|
pticica
|
ova nije sa narandzom, al je super, pravila je ja prije par dana
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 10:58:57
|
|
|
|
Fever
|
dobar dan cure!!! Eo u nas nakon 2 tjedna izašlo sunce iako ima oblaka sunce je sunce odma san se digla i oprala prvu turu robice za moju zvrkulju, sva se nekako raznježih!! e da, naravski pije se kafa na suncu!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 27.11.2010 11:05:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 11:06:25
|
|
|
|
pticica
|
skroz je jednostavno, cini ti se, napravi se za nekih 20 min, bez pecenja i hladjenja u frizideru
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 12:38:50
|
|
|
|
BUMBI
|
Ima li koga?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 12:40:51
|
|
|
|
pincirotvajler
|
here i am mali zaspao pa mir imam vi kaj radite?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 27.11.2010 12:42:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej..i D spava,a ja gledam po recptima šta ima,pravila bi popodne neki kolač
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!