Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 10:48:21
|
|
|
|
cuba
|
uj0mjhjrj432kklooooočććfrrćč-ft 56.čdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddde jyxyxkr°nc°},. evo vas roko pozdravlja
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 10:50:05
|
|
|
|
zaba
|
dobar dan cure,stiže jedna usamljena i tužna žaba nisam još popila kavu pa ću zbrisati na balkon i vraćam se,iako imam posla,nemam volje za ništa kaj vi radite?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 10:53:54
|
|
|
|
novamama
|
žabice, ne budi tužna kako te mogu oraspoložiti?
|
|
[Obrisani korisnik] 28.11.2010 11:39:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 11:47:00
|
|
|
|
CallamityJane
|
Hej curke Evo i ja napokon sjela, cijelo jutro nesto preslazem, vjesam ves, pecem palacinke, i ostavljam stvari na stranu za smece Cure sta radite sa igrackama koje nisu potrgane i nisu za baciti ali nemate mjesta za njih u stanu i nemate ih kome dati?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 11:56:12
|
|
|
|
pticica
|
pozz cure taj problem sa igrackama imam i ja, tacno ne znam kud s njima, nemam vise prostora za normalan hod, ormari mi puni, ispod kreveta, u ostavi, u garazi, nema gdje nema vreca sa igrackama
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 11:59:33
|
|
|
|
novamama
|
najbolje dati u karitas...ili poslati onoj udruzi u karlovcu....
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 11:59:42
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ma ne znam vise sta da radim, ali cu ih morati baciti a tacno mi nekako zao Mislim Disney nece ni primjetiti da ih nema, jer se nikada nije ni igrala sa njima ali sve je to novo
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 12:02:11
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: novamama najbolje dati u karitas...ili poslati onoj udruzi u karlovcu.... Ma cula sam da su ti iz tih humanitarnih udruga jako oholi i ako nema etikete da te samo pogledaju i nasmiju ti se.... Nisu to sad neke igracke, par mekanih zvekana, plisanci zeke, mede, slone, lopte i slicno ali nekako zao baciti.... Vec sam bacila jednu punu vrecu ali tim igrackama je ili falila noga ili ruka, ili je dugme otpalo ili se baterije istrosile i sl. a ovo su bas sve nove
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 12:02:39
|
|
|
|
pticica
|
i meni je zao baciti, zato sve ostavljam jer je sve novo, par puta sam nosila u dom za ostavljenu djecu,al se oni obraduju vise kad im se donese roba, nemaju sta djeci oblaciti, a blijedo te gledaju kad se pojavis sa igrackama
< Poruku je uredio pticica -- 28.11.2010 12:05:33 >
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 12:07:05
|
|
|
|
danery
|
dobar dan svima..... mi se probudile tek u 10 pa smo fulale jutarnju kavicu cj...ja sve igračke koje ne trebam a u dobrom su stanju odnesem u vrtić...tete se jako obraduju popunjavanju fonda,a djeca su isto hepi...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 12:08:34
|
|
|
|
pticica
|
danery nije ni to losa ideja, vrtic mi nkada nije pao na pamet
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 12:09:03
|
|
|
|
CallamityJane
|
ALi ne znam ni jednu tetu iz vrtica, zar nece biti malo glupo da se odjednom pojavim sa igrackama na vratima nikada me vidjeli nisu
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 12:16:54
|
|
|
|
danery
|
hah...pa probaj nazvati vrtić pa ponuditi,ili još bolje ako imaš koju poznanicu da vodi djecu u vrtić,neka pita trebaju li igračaka... nama su roditelji znali donijeti pa bi stavili pomalo naizmjence nove igračke... kako ste inače? kakvo je vrijeme? kod nas zimaaaaaaaaaa
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 12:21:27
|
|
|
|
CallamityJane
|
I ovde je strasno hladno, Disney pajki ustala je u malo prije osam napokon, i vec je postala kmezava oko 12h pa sam ju poslala na pajkenje Kako beast? Kako prstic, je li gos'n tata dobio osjecaj u njemu?
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 12:24:55
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo i mene opet D zaspao,pa kad se probudi idemo kod mojih na ručak
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 12:29:21
|
|
|
|
CallamityJane
|
Znaci vecina rajine djece sada pajki Ja necu praviti nikakav rucak, ima od sinosnje vecere djuveca pa cemo to, a za desert ima palacinki i od mene dosta
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 12:29:58
|
|
|
|
cuba
|
Evo i mene nazad bili smo do dućana, slavljenik danas uživa u smokićima CJ igračke daš ili u Caritas ili u dječji vrtić. Ovo lito sam nosila bar 4 vreće robe u Caritas i bili su jako zahvalni. A prije par godina je mama sekine sobu preuređivala i onda su sve igračke odnile u vrtić u koji je ona išla iako njene tete tamo više ne rade.
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 12:30:38
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde super Da,da spavaju... Ja sad s njim bila ležala i sad mi je zima
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 12:31:36
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cuba,jel kod vas zima? Neka uživa slavljenik
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 12:32:06
|
|
|
|
CallamityJane
|
Kako je maleni danas cuba? Jesi pravila ista cisto da se zna da je rockas ili ipak cekate tatu za grande proslavu? Ma glupo mi samo tako se pojaviti na vratima vrtica
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 12:33:26
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane I ovde je strasno hladno, Disney pajki ustala je u malo prije osam napokon, i vec je postala kmezava oko 12h pa sam ju poslala na pajkenje Kako beast? Kako prstic, je li gos'n tata dobio osjecaj u njemu? beštijica aja tata napikava prstom,ali još je ukočeno sve to...mora na fizikalnu,ali prvo pregled,pa kod svog dr,pa onda rehab...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 12:34:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
Dan cure evo i mene malo,rucak se pece i cekam brata da dođe sa svoje dvi cure
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 12:34:39
|
|
|
|
danery
|
pa zato nazovi ili pitaj onak kak sam ti napisala koju frendicu...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 12:34:39
|
|
|
|
CallamityJane
|
Sto ti njemu danery ne das da istrazuje sta se to tebi spustilo u matericu, brzo bi mu se vratio osjet i prepolovili bi troskove fizikalne
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!