Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 10.11.2010 15:36:25
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: Fever Zvrki!!! Taman san tila komentirat....u nas patronažna iza poroda dođe....valjda....jel da Gianna?! Tako je bilo do sada... Mada se ja baš pretjerano i ne sijećam jesam li se ja morala javiti njoj ili se ona javi nama po dolasku doma... Ma nemam pojma, stvrano je sve to bilo davnooooooooo .... Zvrk sretno tebi i ... Meni je to upoznavanje sa patronažnom odlična stvar, jer i tebi i njoj je lakše, nekako ste obje u tijeku sa događanjima ..
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 10.11.2010 22:58:15
|
|
|
|
lilia
|
Meni je bila prvi put negdje u 20-om tjednu i još jednom 2 ili 3 tjedna prije termina. Pošalje je dom zdravlja u kojem se vodi trudnoća, patronažna nazove na kućni telefon i dogovori termin posjeta. Meni je bila super oba puta, svašta sam je pitala. I rekla mi je da stiže jutro nakon što dođem doma iz rodilišta. Valjda im rodilište dojavi. Sve u svemu dobra komunikacija- dom zdravlja- rodilište-patronažna.
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 11.11.2010 9:04:16
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: lilia Valjda im rodilište dojavi. Sve u svemu dobra komunikacija- dom zdravlja- rodilište-patronažna. netoćno draga. ti kada dođeš doma nazoveš patronažnu pa ona dođe. a ovo--- Pošalje je dom zdravlja u kojem se vodi trudnoća---je točno ako vodiš u mjestu stanovanja a ja vodim u drugom mjestu pa se moram sama prijaviti patronažnoj
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 11.11.2010 9:15:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
Kod nas u Zd rodilistu dođe jedna patronazna zadnji dan u bolnicu i uzima podatke od svih koji taj dan idu doma i onda se drugi dan javi tvoja patronazna i dođe,ne moramo mi nista zvati Mozda je teko i u Ri
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 11.11.2010 9:25:37
|
|
|
|
ZVRK
|
možda
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 16.11.2010 7:58:04
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK dala mi je da napravim još jednu kontrolu urina(detaljnu)da budem 100%sigurna da je sve ok pred porod nalaz je sterilaaaaaan
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 16.11.2010 8:09:10
|
|
|
|
danery
|
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 16.11.2010 8:21:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 16.11.2010 8:24:05
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: ZVRK dala mi je da napravim još jednu kontrolu urina(detaljnu)da budem 100%sigurna da je sve ok pred porod nalaz je sterilaaaaaan
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 16.11.2010 8:34:17
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: ZVRK dala mi je da napravim još jednu kontrolu urina(detaljnu)da budem 100%sigurna da je sve ok pred porod nalaz je sterilaaaaaan super, sad si mirna
|
|
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 16.11.2010 8:39:51
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: ZVRK dala mi je da napravim još jednu kontrolu urina(detaljnu)da budem 100%sigurna da je sve ok pred porod nalaz je sterilaaaaaan super, sad si mirna
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 16.11.2010 8:42:43
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 16.11.2010 8:44:41
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama super, sad si mirna daaaaaaaaaaaa
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 17.11.2010 8:30:54
|
|
|
|
ZVRK
|
imam jedno pitanjce imam osječaj da me svako malo(zadnjih par dana)u preponi ''''stegne''''nešto (tipa tetiva)i onda nemogu napraviti korak od boli prestane odmah ali imam osjećak ko da mi netko''''otkine''''nogu na trenutak. jučer sam se preforsirala pa je bilo malo jače ali onda se više nije ponovilo kada sam pitala jednom dr ona mi rekla da mi se bebač pomakne i stisne onda možda neki živac pa zato se slažete i da li je nekoj tako bilo????
< Poruku je uredio ZVRK -- 17.11.2010 8:33:17 >
|
|
[Obrisani korisnik] 17.11.2010 8:33:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 17.11.2010 8:37:45
|
|
|
|
lidac0605
|
Jooj,Zvrk meni ti je u 2.trudnoći tako desna prepona,takva bol i probadanje da sam šepala i to od 7.mj tr.do kraja...Dr.mi je isto reko da mi je vj.pritisnut neki živac...
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 17.11.2010 8:41:19
|
|
|
|
ZVRK
|
pa kako si izdržala tako dugo meni je na rijetko pa me''smeta'' znači sve je to ok ti je br.2 bila veća ili ''normalna''? da LI TO UTJEČE JER JE MOJA VEĆA
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 17.11.2010 8:47:49
|
|
|
|
lidac0605
|
Da,ja sam ti 2 mj šepesala tako...ko da me ko pital od dr.kak mi je-on je sve prepipo izvana i iznutra,nije našo niš,reko da je to živac i to ti je to.Snađi se kak znaš... B.je bil "normalna"beba,al po nekoj logici-naravno da ima veze ak je beba veća..ima manje mjesta i jače pritišće
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 17.11.2010 8:49:30
|
|
|
|
ZVRK
|
procjena je do sada bila 2tj u plusu kod mene
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 17.11.2010 10:05:27
|
|
|
|
mlada mama
|
Zvrk to se i meni dešava već par dana, jučer sam se nahodala pa me naveće baš stezalo. Jednostavno izgubila bih ravnotežu kad uhvati i nekontrolirano bih jauknula. Zaista neugodan osječaj. E sada ne znam jel to ima veze s veličinom bebe. Meni je do sada uvijek na svakom pregledu beba bila za 2 tjedna veća, a na zadnjem je rekao da i nije tako velika, da odgovara tjednima.. . To vjerojatno i dr. ne izmjeri svaki put isto. Vidjet ćemo u petak što kaže.
|
|
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 17.11.2010 10:12:28
|
|
|
|
Fever
|
Zvrki sllažem se sa curama, a moja cura je jučer bila u akciji većoj nego ikad i sve me živo bolilo, ali ima 2 dana da me desno rebro ili jetra probada i to junački, dok je reka da su joj tu nogice i da su se možda povećali jetreni enzimi kako stomak raste, ali tako je je i jutros...jel kome bilo išta slično?
|
|
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 17.11.2010 10:17:21
|
|
|
|
cuba
|
Fever meni je moj R skoro slomio rebra od pustog udaranja zadnja 2mj me toliko bubao, kako nema više toliko mjesta za plivanje onda sam apsolutno svaki pokret itekako osjetila
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 28.11.2010 18:59:12
|
|
|
|
ZVRK
|
eto i moja kontrola se približila. sztra ulazim u 36tjedan i imam kontrolu pa da vidimo da li se šta pomaklo prema izlazu. mm govori da je stomak u fazi spuštanja a kazaljka na vagi u fazi dizanja(rasta)
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 28.11.2010 18:59:26
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: zvrkićevo odbrojavanje 28.11.2010 19:10:11
|
|
|
|
ribica1
|
Javi nam se nakon pregleda!!!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!