Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 21:55:34
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: CallamityJane Osobno odmah da si isla na face na chat, imam te nesto jakoooo vaznoooo pitati Vece Bockalo jos uvijek ju nisi uspjela ispitat??? ajmeeeee Eto vidis od kada ju jurim samo nije za ono, sada je za nesto drugo, ono sam i zaboravila sta je bilo
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:00:01
|
|
|
|
pikachu
|
Bonsoir, mesdames... Prijavak: kišni dan je predug...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:00:48
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ma pocela sam cvrle citati ali brate predugo ono nesto
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:29:32
|
|
|
|
novamama
|
helouuuuuuuuuuu danas sam radila momcima pohane landice kruha i vratila se 30 godina natrag, kada ih je meni baka pravila...baš sam se rastopila sva jel'' volite to?
|
|
[Obrisani korisnik] 28.11.2010 22:30:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:31:09
|
|
|
|
novamama
|
sa marmeladom od šipka..mmmmm.... (nisam ni okusila, ja sam na dijeti!)
|
|
[Obrisani korisnik] 28.11.2010 22:32:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:33:30
|
|
|
|
CallamityJane
|
Kako to radis novamama? Ja redovno nam pravim przenice, moja ih obozava ali ne volim te kombinacije slatko-slano u jednom Ja kada jedem slano, hocu da osjetim slano a ne nekakav mix...
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:38:29
|
|
|
|
pikachu
|
NM, meni ovo izgleda k'o friganice ili...?
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:40:00
|
|
|
|
novamama
|
stari kruh umočiš u razmućeno jaje (sa malo mlijeka) i pržiš na ulju... ovdje je sa šećerom, ja to baš ne volim, al jako volim sa marmeladom od šipka... ne znam kad sam to zadnji put jela, nažalost, kao fol da se ne podebljam može se jesti sa nutellom (razmažene jedne ), linoladom , šunkom, sirom....a i same!
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:43:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pikachu NM, meni ovo izgleda k'o friganice ili...? pa je przenice, znaci slano, bas slano, ne znam ko bi to jeo sa marmeladom ili linoladom
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:45:43
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: pikachu NM, meni ovo izgleda k'o friganice ili...? pa je przenice, znaci slano, bas slano, ne znam ko bi to jeo sa marmeladom ili linoladom ma šta slano ide kruh, jaja i mlijeko
|
|
[Obrisani korisnik] 28.11.2010 22:46:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:48:53
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: pikachu NM, meni ovo izgleda k'o friganice ili...? pa je przenice, znaci slano, bas slano, ne znam ko bi to jeo sa marmeladom ili linoladom iii i ja kažem. Mi to zovemo kruh u jajima. Ili pohani kruh,ali to je slano vi ste pukle skroz nijeeeee slanooooooooo
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:50:07
|
|
|
|
pikachu
|
Ooooooooobooooooooožavam friganice i jedem ih sa slatkim... To je isto k'o da kruh ne jedete sa slatkim... Ne kužim, pa neutralno je... Kod mene mogu proći i samo sa cukrom...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:50:10
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: pikachu NM, meni ovo izgleda k'o friganice ili...? pa je przenice, znaci slano, bas slano, ne znam ko bi to jeo sa marmeladom ili linoladom ma šta slano ide kruh, jaja i mlijeko Znaci slano Sorry ali ja sam konzerva po pitanju jela, nemoj meni mijesati slatko-kiselo, ljuto slatko, zna se sta je glavno jelo a sta je desert
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:53:04
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Ooooooooobooooooooožavam friganice i jedem ih sa slatkim... To je isto k'o da kruh ne jedete sa slatkim... Ne kužim, pa neutralno je... Kod mene mogu proći i samo sa cukrom... aj fala bogu netko normalan
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:53:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: pikachu Ooooooooobooooooooožavam friganice i jedem ih sa slatkim... To je isto k'o da kruh ne jedete sa slatkim... Ne kužim, pa neutralno je... Kod mene mogu proći i samo sa cukrom... aj fala bogu netko normalan Eh ta tvrdnja je vec za diskusije
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:54:01
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: pikachu NM, meni ovo izgleda k'o friganice ili...? pa je przenice, znaci slano, bas slano, ne znam ko bi to jeo sa marmeladom ili linoladom ma šta slano ide kruh, jaja i mlijeko Znaci slano Sorry ali ja sam konzerva po pitanju jela, nemoj meni mijesati slatko-kiselo, ljuto slatko, zna se sta je glavno jelo a sta je desert ubijaš me ni trunke soli se ne stavljaaaaaaaaaaa
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:54:45
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: pikachu Ooooooooobooooooooožavam friganice i jedem ih sa slatkim... To je isto k'o da kruh ne jedete sa slatkim... Ne kužim, pa neutralno je... Kod mene mogu proći i samo sa cukrom... aj fala bogu netko normalan To mi dugo ni'ko nije rekao... Gibam, cure, kasna je ura, a sutra valja otić' i na posal... LN, my ladies...
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:55:50
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: pikachu Ooooooooobooooooooožavam friganice i jedem ih sa slatkim... To je isto k'o da kruh ne jedete sa slatkim... Ne kužim, pa neutralno je... Kod mene mogu proći i samo sa cukrom... aj fala bogu netko normalan Eh ta tvrdnja je vec za diskusije Vidiš da sam i ja to konstatirala... Bingo!
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 22:57:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ko prizna kazu da mu se pola prasta, u tvom slucaju jos doda laku noc pika, ljubi krofnicu malu
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 23:00:43
|
|
|
|
novamama
|
i ne dirajte mi u moje pohane landice, upropastit ćete mi večer nisuuu slaneee
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 23:01:43
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: novamama i ne dirajte mi u moje pohane landice, upropastit ćete mi večer nisuuu slaneee Pa nisu sada kada si dodala kilogram cukra na njih, gdje bi bile
|
|
|
|
RE: C.B." Popis inventaruša" 28.11.2010 23:04:04
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane IZVORNA PORUKA: novamama i ne dirajte mi u moje pohane landice, upropastit ćete mi večer nisuuu slaneee Pa nisu sada kada si dodala kilogram cukra na njih, gdje bi bile mani se mojih pohanih landica
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!