Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 17:32:05
|
|
|
|
Dora04
|
Bok koka nisam baš u toku, što je Rokiću?
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 17:42:31
|
|
|
|
koka
|
Ima neku cistu na vratu od rođenja, punktirali smo i rekli da je dobročudna cista, al u 8. mj mu se upalila i sad nikako da prođe pa nam je kirurg rekao da se to mora odstraniti al nemožemo dok se barem malo ta upala ne smanji...ništa strašno, al ipak je to zahvat i nije mi svejedno. Evo Mila zove idem ju podojit cura je ogladnila
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 17:47:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Daj Bože da sve prođe u redu s Rokićem! Evo me na tren, danas sam baš u nekom speedu! Zavirim tu i tamo, štogod napišem, ali ne mogu biti tu i pratiti... bit će ... ima dana... cijeli dan perem veš i sušim, nadam se da mi neće crć mašina od tolikog pogona. Kuhala sam, cure su mi cendrave... joooj... Ali evo nam vikenda pa će bit bolje...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 17:57:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Človek, pa kaj tu nikuga nema?!?!?! Kaj je ove? Heeej, cuuureee!!! Hm kme kme kme mic mic, možda vam ovo zamiriši...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 18:37:01
|
|
|
|
ninolina
|
hej Mariachi kako ste vi
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 18:48:52
|
|
|
|
Anoniman
|
hej, ninolina!!! Mi smo dobro, cure OPET roštaju po hodniku, OPET prevrću cipele, a ja još malo zujim, muža mi nema, a preko vikenda neću moći, jer je on doma. Ne voli kad sam na PC-u kraj djece... šta ćeš, ovisna mama...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 18:52:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Moram ići!!!
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 18:54:13
|
|
|
|
Dora04
|
Evo me natrag, ma koka mislim da je to rutinski zahvat, ali znam da ti nije svejedno. Danas valjda sve imamo krcato posla, kod nas se danas konačno razvedrilo, pa je bilo pranja podova, proziora i robe, ipak sam našla vremena za otić se isfenirat.
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 19:06:50
|
|
|
|
Puli
|
curke mi u điru danas cijeli dan bili ujutro do vrtića klinci oduševljeni cvijetom curke vele joj teta baš mi je slatka stavi mi ju na krilo teta jedva čekamo da se vratiš došli doma ručali i odmorili otišli do none i cura na povratku u nosiljci zaspala idem ju srediti za krevet pa se bacam na spremanje stana
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 20:36:54
|
|
|
|
lelo
|
Cure bok, stigla i ja.Leon napokon spava.Jučer smo se cijepili i cijelo vrijeme je divljao do 23 sata.Čak je gledao kučanice samnom. danas se digao u 10 tak da nije spavao popodne i sad je okupan i čori ko top. Baš ste mi nedostajale jučer. Bravo za Cvijetu(ko ju nebi volio tako slatku) Koka držim fige da bu sve uredu sa Rokom.
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 20:45:55
|
|
|
|
njanja
|
eto i mene..ali mislim da će biti stvarno kratko danas kad je jan spavao sam pčela čitati novu knjigu pa se zainteresirala.... bok lelo, šta smo solo u bircu?
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 20:50:46
|
|
|
|
lelo
|
Bok njanja, izgleda da soliramo. Koju knjigu čitaš?
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 20:52:15
|
|
|
|
tonkica
|
Ja navratila na brzinu vas pozdravit. Mia samo što ne spava, ja ću s mm pogledat Pirate, Deep mi je zakon u ovom filmu!
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 20:53:03
|
|
|
|
mirna
|
vecer cure! sto ima novog na RR? ja jos uvijek ne mogu dugo gledati u monitor jer me glava boli.. danas su nam odpeljali auto na servis.. za dva tjedna bi trebao biti gotov...
|
|
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 20:53:37
|
|
|
|
njanja
|
od d. baldaccia-jedini preživjeli...čitala sam još 2 njegove i odličan je...onaj neograničena moć koji je kansije ekraniziran sa gene hackmanom i clint estwodom...znaš?
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 20:55:36
|
|
|
|
lelo
|
Bok Tonkica, ljubi mi Miu od mene i naravno Leona. Uživaj u Deepu i meni je fora u piratima al gledala sam ih sto puta.
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 20:58:03
|
|
|
|
lelo
|
Gledala sam film al knjigu nisam čitala. Ja ti čitam trenutno "kako povečati iq svoga djeteta" i baš je fora puno za naučiti oko igara za djecu od 0-15 godina.
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 21:02:01
|
|
|
|
njanja
|
fora.....šta kažu za djecu od 0-12 mj?ja baš nisam ništa čitala na tu temu, a ravnam se po intuiciji...pjevam mu, plešemo, škakljemo se....
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 21:02:53
|
|
|
|
lelo
|
Bok Mirna, nadam se da buš dobro.Uzimaš nešto za glavobolju?
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 21:06:13
|
|
|
|
Puli
|
cura zaspala pred 10 min razbudila se dok sam joj mjenjala pelenu i onda bila mazilica i pjevalica moram se pokrenuti a ne da mi se
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 21:07:08
|
|
|
|
Puli
|
mirna kissi od nas valjda bu sutra glava bolje
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 21:07:10
|
|
|
|
lelo
|
Ima toliko toga da nemožeš vjerovati.Od didaktičkih igračaka do igra iz kućne radinosti.Pa posebno sortirano za dečke,pa za cure.Konkretno za male od 0-12 preporučuju lopte,lutke,kocke,plišane životinje(upoznavanje nježnosti)....Onda pišu kako prati i njegovati igračke itd..
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 21:07:40
|
|
|
|
njanja
|
cure, ja odoh...nego, čula sam se s ivom i kaže da nije sigurna da li će doći sutra jer joj frend još osposobljava laptop....A da sutra tko se prvi probidi na raji otvori birc "U IŠČEKIVANJU IVE PIVE" ??? pa kad god se pojavi, super? što mislite???
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 21:08:27
|
|
|
|
Puli
|
budeš mi posudila knjigicu kad završiš lelo baš me zanima
|
|
RE: caffe bar U ČAST MLADENCIMA 14.11.2008 21:08:57
|
|
|
|
lelo
|
Može njanja. A ti se lijepo odmori i uživaj u knjizi.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!