|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Božićni kolači
2.12.2010 10:32:38   
mamino zlateko
Neznam ako takva tema tu postoji,nisam je našla....jel imate kakve zanimljive a nekomplicirane recepte za božićne kolače??

< Poruku je uredio Ninaa -- 3.12.2010 12:23:37 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: božićni kolaći
2.12.2010 10:37:19   
katy mama
ja cu uzeti one podravkine kekse,smjesu koja kosta cijelih 9 kn user posted image user posted image user posted image user posted image  

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 2
2.12.2010 10:39:20   
mamino zlateko
a ja bi nesto napravila,ipak nisam za tu opciju...domace je domace

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 3
2.12.2010 10:51:08   
katy mama
ja cu pravit kokos rolat,bajaderu,neki kremasti kolac,a ti keksici su mi razonoda za zaovine djevojcice(nadam se da ce doci),pa da zajedno oblikujemo keksice,a nisam mogla naci neki jednostavan recept

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 4
2.12.2010 11:33:58   
MaTana
Baš sam prije par dan počela praviti listu kolača i keksića...
Za sada sigurno pravim: šubarice, londonere, keksiće na tjestomat, slatku salamu, božićni kruh, ušečerene bademe, cantuccine... Još nisam dovršila listuuser posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 5
2.12.2010 11:48:07   
mlada mama
mamino zlateko imat ćeš ti dobru zanimaciju oko Božića,pa mislim da nećeš baš moći puno peći kolaća.user posted image
ja se spremam pravit za sv. Nikolu,ako budem u komadu-čupavce, šubarice, kocke s orasima, čokoladni neki i neku tortu vidjet ću još što će dr. sutra reći,ako kaže da nema naznaka za porod jurim po namirnice. Obožavam peći kolaće.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 6
2.12.2010 11:50:19   
pticica
IZVORNA PORUKA: MaTana

Za sada sigurno pravim: šubarice, londonere, keksiće na tjestomat, slatku salamu, božićni kruh, ušečerene bademe, cantuccine... Još nisam dovršila listuuser posted image

kad budes nasla vremena please posalji mi recepte

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 7
2.12.2010 11:55:33   
mamino zlateko
ma mene danas nešto puklo,nešt bi isprobavala,osjecam se jako dobro,baš sam si danas super user posted image user posted image ...i ocu nešto slaaatkooooo...idem potrazim neki dobar recept pa da se bacim na isprobavanje

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 8
3.12.2010 13:34:37   
MaTana
IZVORNA PORUKA: pticica

IZVORNA PORUKA: MaTana

kad budes nasla vremena please posalji mi recepte

Evo počela sam... recept za božični kruh (vočni kruh) je objavljen

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 9
4.12.2010 22:37:31   
suzy3
ja sam nasla recept za ferro roche  i rafaelo kuglice od pudinga i to ču definitivno pravit na spisku mi je kinder bueno,princes krofne,kekse i šaum rolne

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 10
5.12.2010 20:32:59   
pticica
IZVORNA PORUKA: suzy3

ja sam nasla recept za ferro roche  i rafaelo kuglice od pudinga i to ču definitivno pravit na spisku mi je kinder bueno,princes krofne,kekse i šaum rolne

user posted image user posted image user posted image user posted image svaka cast, moram svratiti na degustaciju

(Odgovor članu suzy3)
Neposredna veza do poruke: 11
5.12.2010 20:36:13   
Gogule
IZVORNA PORUKA: katy mama

ja cu uzeti one podravkine kekse,smjesu koja kosta cijelih 9 kn user posted image user posted image user posted image user posted image  
    user posted image user posted image user posted image user posted image  ja kupila jučer jednu kutiju za probu. i da znaš da su 9,99kn

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 12
5.12.2010 21:28:37   
katy mama
IZVORNA PORUKA: Gogule

user posted image user posted image user posted image user posted image  ja kupila jučer jednu kutiju za probu. i da znaš da su 9,99kn

jesi pravila?kakvi su?
kod nas ih u BiH jos nema,ali u utorak sam u ST pa cu se opskrbiti user posted image user posted image user posted image user posted image

jedne godine mi trebali kod zaove u Holandiju i kao napravit cu ja vanilin kiflice i ponjet!trazila ja recepte po netu,nijedan mi nije dovoljno dobar,sve mi muka sta ako ne uspjednu dobro,tek prolazim u trgovini kad gotova smjesa od 1 eurauser posted image user posted image user posted image user posted image (mi smo tad bili u Njemackoj) ,gleda u mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dodala margarin i napravila odlicne vanilin kiflice!svi se odusevili trazili recept,a ja se pravila da ga imam negdje ali kuci!ovo ni mm nikad nije saznao user posted image user posted image user posted image user posted image

tako cu i sad user posted image user posted image

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 13
5.12.2010 21:38:40   
Gogule
prava si:) Vidim da će i ove godine kod tebe mirisati na domaće kolačićeuser posted image evo čitam i u ovu smjesu treba dodati 1 jaje i 200g margarina. Još piše da se može po želji dodati narančinu ili limunovu koricu, med, cimet,klinčić ili kakao.al piše na kutiji da ih je u BIH uvela Podravka, Safeta Zajke 269, 71000 Sarajevo.   Unutra dobijš i jednu modlicu. Ja sam otvarala kutije jer sa htjela srce i zvijezdu, a nisam htjela dok ne probam kupiti još dvije kutije s oblikom bora i zvona.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 14
5.12.2010 21:45:47   
katy mama
ma to bi trebalo biti superuser posted image user posted image user posted image user posted image ,jos sam ja neki dan uzela modlice slucajno kod neke zene,i bas ima zvjezdica,jelkica cini mi se,mjesec,a i ove ce biti dobrodosle

ja trazila kod nas u bas velikom konzumu,ali za sad nemauser posted image

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 15
5.12.2010 21:47:31   
suzy3
ja sam te modlice u obliku bora.srca,zvjezde,zec i jos neke u kauflandu platila 11 kn i dobila mali keug i malo srce kad se pravi oni keksiči sa pekmezom da moze rupica napravit a i sa tim kalupičima sam radila ukrase od tice mase

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 16
5.12.2010 21:49:21   
katy mama
ja sam sad malo virnula na podravkinu stranicu,ja cu pravit zvjezdice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,one sa marmeladom od ove smjese,joj jedva cekam user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu suzy3)
Neposredna veza do poruke: 17
5.12.2010 21:49:48   
pticica

IZVORNA PORUKA: Gogule

jesi pravila?kakvi su?
kod nas ih u BiH jos nema,ali u utorak sam u ST pa cu se opskrbiti user posted image user posted image user posted image user posted image

jedne godine mi trebali kod zaove u Holandiju i kao napravit cu ja vanilin kiflice i ponjet!trazila ja recepte po netu,nijedan mi nije dovoljno dobar,sve mi muka sta ako ne uspjednu dobro,tek prolazim u trgovini kad gotova smjesa od 1 eurauser posted image user posted image user posted image user posted image (mi smo tad bili u Njemackoj) ,gleda u mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dodala margarin i napravila odlicne vanilin kiflice!svi se odusevili trazili recept,a ja se pravila da ga imam negdje ali kuci!ovo ni mm nikad nije saznao user posted image user posted image user posted image user posted image

tako cu i sad user posted image user posted image

ima i kod nas, ja kupila u Robotu, cijena 2,90KM

Neposredna veza do poruke: 18
5.12.2010 21:50:30   
katy mama
IZVORNA PORUKA: suzy3

ja sam te modlice u obliku bora.srca,zvjezde,zec i jos neke u kauflandu platila 11 kn i dobila mali keug i malo srce kad se pravi oni keksiči sa pekmezom da moze rupica napravit a i sa tim kalupičima sam radila ukrase od tice mase

e kod mene u modlicama nema ovih malih,bas se mislim cime cu napravit tu malu rupicu u sredini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu suzy3)
Neposredna veza do poruke: 19
5.12.2010 21:54:14   
Gogule
kath, ja baš kupila u velikom Konzumu. A što se rupic tiče, imaš raznih pomagala za to,.... npr. slamka, ako su malo veće, probaj s naprstnjakom (kad šivaš iglom ono što čuva prst-ako neznaš no ja s tim neznam rukovati) ili u najgorem slučaju s vjenčanim prstenomuser posted image user posted image user posted image    eto to ti je nabrzaka od mene

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 20
5.12.2010 21:56:21   
katy mama
hvala moj vjencani prsten bi mogo posluzit,od mm bas i ne user posted image user posted image user posted image user posted image

bas sam mislila hodat po kuci i vidjet cime bi mogla,kod mame sam jednom busila sa poklopcem od neke debele kemijske(parola snadji se)user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 21
5.12.2010 22:02:13   
Gogule
ako se ima mašte sve je moguće.     Laku noć, odo ja, dizanje je u 4,30

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 22
5.12.2010 22:28:52   
BruMa
Tu rupicu na keksu možeš napraviti sa drvenom kuhačom,onom što ima okruglu dršku,ak me kužiš.user posted image prije pečenja samo napraviš rupicu,to sam sad nedavno negdje pročitala

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 23
5.12.2010 22:37:40   
katy mama
IZVORNA PORUKA: BruMa

Tu rupicu na keksu možeš napraviti sa drvenom kuhačom,onom što ima okruglu dršku,ak me kužiš.user posted image prije pečenja samo napraviš rupicu,to sam sad nedavno negdje pročitala

jos jedna super ideja user posted image user posted image user posted image user posted image hvala user posted image

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 24
16.12.2010 15:20:07   
noa1
Ma bas sam danas cula za tu smjesu pa sam se mislila da isprobam. Bas mi je drago cujem da je dobra user posted image user posted image user posted image  ... sutra cu odmah u nabavku user posted image

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!