Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 2.12.2010 22:36:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
aaa mamice pun mi je box pp, ali ti mi nisi ovih dana u kondiciji, kasnis i po deset minuta
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 2.12.2010 22:38:44
|
|
|
|
buduća mamica
|
Zato što mi šteka rr
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 2.12.2010 22:40:48
|
|
|
|
buduća mamica
|
kasnis i po deset minuta user posted image Jesam stvarno zakasnila ili me zekaš?
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 2.12.2010 22:44:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica kasnis i po deset minuta user posted image Jesam stvarno zakasnila ili me zekaš? AKo hoces posaljem ti prepis poruka pa da vidis da debelo kasnis Moraces na trening da izvjezbas brzinu
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 2.12.2010 22:49:30
|
|
|
|
buduća mamica
|
onda dobro, kad sam spora više se neću ni truditi natjecati se
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2010 9:00:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2010 9:00:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 3.12.2010 9:00:00
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Maja ravno 11cm tnx CJ, neka uzme netko drugi, bit će nam male za ljeto
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 3.12.2010 10:26:58
|
|
|
|
mamacita
|
Drage cure, ajde ako koja ima decka izmedju 15 mjeseci i 2 godine, javi mi na pp pod mojim imenom (klikni na ime) jer imam uistinu dosta robice (duge hlace i duge majice) koja bi super dosla nekome upravo za ovo vrijeme, i sve je u dobrom i nosivom stanju.
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 3.12.2010 10:42:45
|
|
|
|
skorodolazi beba
|
poklanjam 3 DVD FIFI I CVIJETNO DRUSTVO!
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 3.12.2010 11:58:07
|
|
|
|
skorodolazi beba
|
dvd-i otisli brzinom munje...
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 3.12.2010 12:19:33
|
|
|
|
buduća mamica
|
IZVORNA PORUKA: buduća mamica Ja imam paketić robice za curicu 6-9 mj. Paket sadrži rozi kompletić, plišanu zelenu maju,rozu deblju maju, šareno odjelce bez rukava, pletene debele čarapice ljubičaste boje i roze šlapice, mekane i tople za ove hladne jesenske dane. Dodajem bodić i hulahopkice.
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 3.12.2010 12:28:20
|
|
|
|
Ninaa
|
Mamika imaš kaj od starijih crtića tipa bipsići, Leteći medvjedi, Snješko i tak neki za moju dušu, curka voli samo bumba i to imamo par dvd-a?
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2010 13:19:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 3.12.2010 13:20:14
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 3.12.2010 13:26:07
|
|
|
|
skorodolazi beba
|
mi imamo sve moguce crtice,filmove i serije (imamo dobar izvor) a one koje nemam mogu nabaviti samo sto je problem sto mi DVD przilica steka...:-(
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2010 8:04:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 4.12.2010 21:53:25
|
|
|
|
mamacita
|
I moja ponuda vise ne stoji... na putu je k primaocu.
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 4.12.2010 22:15:52
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: mamika evo draga od STARIJIH našla Evoksi Pčelica MAja Sport Bili Štrumpfovi Eustahije Brzić a novijih ima tona. rađe recite koga kaj zanima pa ću reći ak ima.. jer bogme ići pisat cijeli spisak,trebao bi mi cijeli dan.. he he a mamika, pa šta se nisi prije javila...Pčelicu čekam već godinu i nešto od naše lili, ali valjda se izgubila u pošti i evokse ne pamtim kad sam gledala zadnji put, i bipsiće ako imaš i sport bilija
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 4.12.2010 22:19:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
mamika i ja bi štrumfove,sport bilija i eustahija
|
|
RE: Vrijeme darivanja na RR-u 4.12.2010 22:38:27
|
|
|
|
CallamityJane
|
Joj mamika i ja bi strumpfove Evoksije mi je Nellyca odnijela i nije sprzila, eto to za mene ako nije problem Samo ako ikako moze prije 14
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!