Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Samo da te pitam???? 22.11.2010 9:33:25
|
|
|
|
Ivana1982
|
Ja nisam nigdje u Djakovu nasla tu lutku za kupiti. Izadje na isto i dodje mi kući. Ne gubim vrijeme i gorivo da odlazim u druge gradove da tražim da ga kupim tako da je ova mogućnost da za 200 kn s postarinom bez muke dobijem sto zelim. Ovo je savrseno.Koliko sam skuzila svagdje 200 kn.Tako mi je svejedno gdje kupiti a ja nemam izbora pa sam narucila.
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 23.11.2010 15:04:40
|
|
|
|
Ivana1982
|
Samo da javim.Bumba je stigao za 2 dana.Naručila sam u nedjelju naveče a stigao u utorak ujutro. Super je jedva cekam da vidim kako ce cura reagirati.
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 24.11.2010 19:50:40
|
|
|
|
nemirna mama
|
nisam htjela otvarati novu temu pa evo pronašla sam ovu "samo da te pitam" ovako imam mali problemčić i trebam vašu pomoć.......kao što znate živimo na selu i ovdje kod nas nema velikih trgovina kao npr. konzum, kaufland i sl. i tu je moj tako reći problem....našla sam preko interneta savršen poklon, tj.poklone za svoje mališane za božić ali problem je u tome što je trgovina u zagrebu, osjeku i čini i se splitu točnije emmezeta i kod njih se ne može naručivati online, e sad koja bi od vas bila tako dobra da mi izađe u susret da može otići tamo i kupiti mi to i poslati mi poštom, šaljem novce za igračke i za poštarinu.....ako je koja zainteresirana neka mi se javi na pp da se dogovorimo......najbolje ako ima koja iz okolice zagreba.....hvala unaprijed
|
|
RE: Samo da te pitam???? 25.11.2010 11:31:16
|
|
|
|
CallamityJane
|
Nemirna mama rado bih ti pomogla, ali za nekoga ko nije vozac Emmezeta je poprilicno daleko , ako mozes da se strpis do pred sami Bozic tada bih mogla nesto iskemijati ali je onda pitanje bi li pokloni stigli na vrijeme ? Nadam se da se budu javile i ostale cure a ako ne, onda cemo to odraditi preko City expresa i ima da stigne sve na vrijeme
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 25.11.2010 11:33:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
CJ aj sekund na chat na face
|
|
RE: Samo da te pitam???? 25.11.2010 11:34:49
|
|
|
|
CallamityJane
|
ne'am ja vremena za takve gluposti
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 25.11.2010 11:37:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
a onda ti necu reci sto imam
|
|
RE: Samo da te pitam???? 25.11.2010 11:48:08
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga a onda ti necu reci sto imam hajde reci meni, sta ces njoj govoriti
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 25.11.2010 11:48:22
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga a onda ti necu reci sto imam Jao sto mi krivo
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 25.11.2010 14:28:52
|
|
|
|
Marta j
|
Splicanke jesu pocela kakva snizenje u jokera,city one centra? Imam kupiti dosta poklona za Bozic pa da znam jer nebi htjela bankrotirati a ni kupovati u zadnji tren.Jos ovako neodlucna.
< Poruku je uredio Marta j -- 25.11.2010 14:29:12 >
|
|
RE: Samo da te pitam???? 27.11.2010 21:02:18
|
|
|
|
CallamityJane
|
Marta ne znam ti nista za snizenja, nismo makli iz kvarta i ne pamtim zbog ove kisurine Pinci tebe zelim pitati za te maramice za zubice??? Kako se tacno zovu i gdje ih kupujes? Ja trazila jos davno i nisam uspjela naci? Jesu li to one gdje se na mjestima gdje nije oprano dobro poprimi drugacija boja, nesto na taj fazon?
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 27.11.2010 21:12:35
|
|
|
|
pincirotvajler
|
call idem pogledati u sobu uzimam u ljekarni zeleno pakiranje oko 50kn evo spiffies, nemjenjaju boju okus jabuke su i pređeš njima preko desni i zubića i jezika
< Poruku je uredio pincirotvajler -- 27.11.2010 21:14:13 >
|
|
RE: Samo da te pitam???? 27.11.2010 21:14:40
|
|
|
|
leilany
|
i ja imam te maramice.....okus jabuke....mama i kcer to cuclaju
|
|
RE: Samo da te pitam???? 27.11.2010 21:18:56
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma majku mu ga, ja trazila pa nisam uspjela naci A ko je onda pricao o nekima gdje se tacno moze vidjeti koji dio nije dobro ociscen???
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 27.11.2010 21:24:05
|
|
|
|
pincirotvajler
|
neznam to stvarno
|
|
RE: Samo da te pitam???? 27.11.2010 22:00:59
|
|
|
|
BUMBI
|
Vijdla sam ih u emezetti i baumax ih imaju
|
|
RE: Samo da te pitam???? 27.11.2010 22:02:23
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ja sam znala uzimati u Kauflanda, obicno u onim rafama sve za 8 kuna, bilo je raznih
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 2.12.2010 8:14:16
|
|
|
|
MKata
|
Imam ja jedno pitanjce Svakih koliko postova se dobije zvjezdica?
|
|
RE: Samo da te pitam???? 2.12.2010 8:19:48
|
|
|
|
pincirotvajler
|
neznam baš ali više nebudeš dobila
|
|
RE: Samo da te pitam???? 6.12.2010 17:13:45
|
|
|
|
pincirotvajler
|
jel zna ko kolko su pampersice (5ica active baby)u billi?
|
|
RE: Samo da te pitam???? 8.12.2010 18:34:14
|
|
|
|
danery
|
zna netko adresu od zvrk,pliz pošaljite mi na pp,ja izbrisalaaaaaa...
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.12.2010 10:52:51
|
|
|
|
CallamityJane
|
Danery jesi nasla adresu, ako nisi da ti posaljem?????
|
|
|
|
RE: Samo da te pitam???? 9.12.2010 10:55:50
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane Danery jesi nasla adresu, ako nisi da ti posaljem????? imam i ja adresu,al ne mogu ti prva poslati pp
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!