|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: caffe "sunce 2"
28.5.2008 14:44:18   
Puli
uh,tako puno,mirna
prestrašnouser posted image
idem ti iza crkve na borongaju  frizerka mi živi tamo gdje su one lijepe obiteljske kuće s vrtovima
u mirovini je pa nas neke stare mušterije prima doma

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 676
28.5.2008 14:48:23   
koka
za nedostatak kadra i puno djece znam, ali nisam znala da te mogu odbiti. i kaj onda oni roditelji koji nemaju baka servis ili mogućnost platiti tetu čuvalicu?! joj, joj.. strašno
IZVORNA PORUKA: Iva Piva

[Tako ti je to kod nas sistem od user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 677
28.5.2008 14:48:31   
Puli
je ivkice strašno,
ali ako oba roditelja rade dužni su primiti dijete

božice i ja se slažem da je to čista glupost
osim toga mislim da bebica od 6mj. prvenstveno treba mamu
a oni umjesto da nam malo više novčića udijele donose neke gluposti na snagu

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 678
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 14:49:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Puli)
  Neposredna veza do poruke: 679
28.5.2008 14:51:07   
Puli
i onda kad pričaju o pedagoškom standardu pa kažu da imaju rok od 15 godina da ga provedu pa koga oni muljaju

ma trebat će im 100 s obzirom da vrtiće slabo grade a masa djece ostaje neupisana

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 680
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 14:52:11   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu božica)
  Neposredna veza do poruke: 681
28.5.2008 14:53:36   
koka
Ma šta će mi poslije porodiljni(neka mi ga daju , bez da mi oduzmu ovih 6mj). Pa sa 6mj beba još uvijek je ovisna isključivo o meni. Nemam di s njom, jaslice tu kod nas ne uzimaju tako malu. Privatne su mi preskupe. Znam da u nekim zemljama žene sa 6mj počinju radit, al ja nebiuser posted image . Počinje sijedit još uvijek mu je sisa glavni obrok, pa je počeo puzat, pa hodat.... Šta sve to bi propustilauser posted image .Več mi smanje doprinose još ako pošalju radit pa neka se frigaju. user posted image

Neposredna veza do poruke: 682
28.5.2008 14:57:11   
Florijan Jakov
oni i njihova pronatalitetn apolitika, seruser posted image im se na politiku sa 2500 primanja drugih 6 mj...puno je kad primaš 500,00 kn manje, a ne 2000 kn manje u odnosu na ono što si naviknuo....naravno, mora si Kosorica priskrbiti za svoju farbu za kosu svaki mj., uf......... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 683
28.5.2008 14:58:50   
koka
Iva , jesi li svijesna sada da bilo kojeg trenutka možeš roditi?Od 38 tjedna user posted image je skroz razvijena sada se dobiva samo na težini.  Mislim neka ona nama bude još 2tj s scojom mamicom. Uzbuđenauser posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 684
28.5.2008 14:59:06   
Puli
oni i njihova pronatalitetn apolitika, ser im se na politiku sa 2500 primanja drugih 6 mj...puno je kad primaš 500,00 kn manje, a ne 2000 kn manje u odnosu na ono što si naviknuo....naravno, mora si Kosorica priskrbiti za svoju farbu za kosu svaki mj., uf.........
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

svaka ti čast
ovo si izvrsno napisalauser posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 685
28.5.2008 14:59:42   
koka
FJ user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 686
28.5.2008 15:00:09   
maja
Bok cure, evo me malo! Pripremam sve za krstitke pa se ne stignem družiti sa vama, a kamoli sad sve ovo pročitati! Ovdje je pakleno vruće,a trebala bi i do grada!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 687
28.5.2008 15:01:09   
Puli
joj ivkice to mi je bio najdraži period
osluškivanje svoga tijela
i iščekivanje kad će to malo biće doći na ovaj svijetuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 688
28.5.2008 15:04:31   
Puli
bravo majouser posted image
želimo ti lijepo vrijeme u subotu,sunčano ali ne prevruće

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 689
28.5.2008 15:06:05   
maja
Ma samo da kiša ne pada, ostalo sve prihvaćam, a umorna sam ko user posted image , naradila sam se, a noćas nisam mogla spavati, ne znam zaštouser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 690
28.5.2008 15:08:35   
Florijan Jakov
Često komentira s mm, kako se mi (kao cjelokupan narod) stalno na nešto žalimo, i uglavnom je to s pravom (npr. rad nedjeljom, stalna poskupljenja, PREniski minimalci, extra skupo gorivo, niske porodiljne naknade) i onda dođe naš dr. Ivo i zamaže nam oči s nečim i kao sve je ok....ali nije ok i neće biti ok, dok se doslovno pola naroda ne digne i ne prosvjeduje/ štrajka ili što već. Kako se ZETovci znaju izboriti, neće voziti, p ati vidi, cijeli grad stoji zbog njih...kako je u svijetu, radnici se bore za svoja prava, a mi samo nekaj seruser posted image , kao žalimo se i za tjedan dana sve se zaboravi. Ma luda sam više od toga, uf user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 691
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 15:17:04   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 692
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 15:18:40   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Puli)
  Neposredna veza do poruke: 693
28.5.2008 15:20:33   
Puli
super ivkice
evo ja se sva rastopila pročitavši tvoju poruku
ko da ja trebam roditi
čak se i user posted image

Neposredna veza do poruke: 694
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 15:24:45   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Puli)
  Neposredna veza do poruke: 695
28.5.2008 15:25:08   
koka
Baš mi je drago Iva, i user posted image za tatu. Napokon neke lijepe vijestiuser posted image .MM ide po Roka pa se sad moram bacit na kuhanje.Hajde Ivo budi dobra i uživaj u ovim trenucima sreće. Sad čekamo Ružine vijesti.Pa-pa.

Neposredna veza do poruke: 696
28.5.2008 15:25:55   
mirna
bok curke..mi smo se napapali.. sad ćemo polako pakirati..

nije ni u drugim državama sve kul: u slo ako sta obadva roditelja zaposlena vrtić je sigurno oko 1500-1800 kuna, zavisi od primanja..ali tamo je barem 12 mjeseci puna plača nakon poroda. u njemačkoj punu plaču dobiju samo prva 3 mjeseca..a porodiljni mogu iskoristiti do 3.godine starosti djeteta..

user posted image za vidu!user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 28.5.2008 15:26:55 >

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 697
28.5.2008 15:27:51   
Puli
ma necem ivkice
samo sam malouser posted image
evo moje cudo
pojelo mrkvicu
i popilo cijeli caj
pa idemo kuhati novi

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 698
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 15:30:42   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 699
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 15:34:10   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Puli)
  Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!