|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: caffe "sunce 2"
28.5.2008 15:36:48   
Puli
ali tamo je barem 12 mjeseci puna plača nakon poroda.IZVORNA PORUKA: mirna

da je bar kod nas takouser posted image
pa imala bi ih bar peterouser posted image

< Poruku je uredio Puli -- 28.5.2008 15:44:40 >

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 701
28.5.2008 15:53:47   
tina1602
imala je već dve ture, začudo. inače mi spava samo dva puta...oko jedanaest i oko četiri. kako tvoje curke..

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 702
28.5.2008 16:06:00   
tina1602
evo sada je opet  zaspala

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 703
28.5.2008 16:06:36   
Puli
bok tinice
moja u akciji na  svom ručniku
i nema naznake da bi mogla na treću turu spavanja uskoro
budna i u akciji

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 704
28.5.2008 16:09:09   
tina1602
pa ovo joj je četvrti put... ali ne po dugo, pola sata i gotovo... dsanas navečer u šetnju idemoi obući ću joj suknjicu i sandalice. user posted image user posted image kupila sam joj jučer šeširiće, mišek moj mali

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 705
28.5.2008 16:10:32   
Puli
super tino
samo neka pava

evo i ja moju stavila pa ćemo vidjeti
malo se pobunila(dvije sek)
i već se namješta za spavanje

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 706
28.5.2008 16:13:49   
tina1602
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za naše curice user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 707
28.5.2008 16:13:58   
Puli
super
ali joj ostavi bose nogice ako bude vruće
baš gledam na mojoj kako se ta mala slatka stopala znoje
i mi imamo hrpetinu cipelica ali ju sad puštam da uživa bosa kad je ovako vruće

moja ujuro oko devet i sad oko četiri ospava pola sata a između jedanaest i dva osdpava od dva do tri sata kako kad

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 708
28.5.2008 16:17:12   
tina1602
nisam joj ni mislila obući čarapice. i mojoj se strašno znoje noge, po cijele dane samo bodić ima na sebi onaj bez rukava..
user posted image user posted image user posted image

jel pava Cvjetić

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 709
28.5.2008 16:19:32   
Puli
ma kakvi čuva spavanje za tatu
a mene šarmira viri iz košare i smije se

ja u 5 idem frizeru
a tata preuzima kormilo
rekao ja da mamica može uživati dokad želi
da samo papicu ostavim

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 710
28.5.2008 16:20:22   
Puli
FJ jel posao pri kraju za danas
vidim da si još s namauser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 711
28.5.2008 16:23:08   
tina1602
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za taticu

moj opet u 6 ide raditi i vratit će se kao i jučer oko 11...
tako da smo same do tada....

joj trebala bi ja isto ići kod frizerke....
a neda mi se baš.... po ovoj vrućini

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 712
28.5.2008 16:28:02   
Florijan Jakov
da, još brojim par minuta i doma, pripremiti ručak/ večeru, malo se prošetati sa FJom i na peglanje (ne, nisam zaboravila na to user posted image )...morat ću i ja do frizerke, samo da mi poravna dužinu, baš sam se poželila duge kose!

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 713
28.5.2008 16:31:52   
Elena
cure bok,pa jas sam puno toga propustila i jedva procitala sta ste sve radile jucer i danas.Kod nas je pekolna vrucina i mislim da cu umrjeti a mozda mi je i toplo jer od 8 sat ujutro cistim i konacno sam sela da uzmem zdivuser posted image user posted image user posted image Kako izdrzavate vrucina,jao ima da se varimo letosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 714
28.5.2008 16:33:26   
Elena
ha hauser posted image user posted image a vidim da smo se ljepo drustvo sakupilouser posted image ajde ko je za kafica i punjena palacinka(slana)

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 715
28.5.2008 16:36:03   
Puli
ja sam zauser posted image

tu sam u zamračenom stanu

curka je zaspala
ja čekam MM da dojde
pa se psihički spremam za izlazak na ovu vrućinu

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 716
28.5.2008 16:36:09   
maja
Pozdrav Elenčica! Ja imam preko noći sve otvoreno, pa ujutro spustim rolete da mi ne ulazi sunce, još uvijek možemo izdržati bez klime, ali je i meni danas vruće jer sam se primila čiščenja! Kako je Martina, jel ozdravila?

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 717
28.5.2008 16:38:28   
Puli
i mi isto to napravimo majo
po noći sve prozračimo pa ujutro zatvorimo prozore i spustimo roletne pa bude ok

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 718
28.5.2008 16:39:14   
maja
Ja sam se nedavno šišala i pofarbala i nisam zadovoljna ni s jednim ni sa drugim,a i ja moram do grada po neke sitnice i tati mi je rođendan pa idemo i kod njih, a sve mi se nekak neide, pogotovo kad uđem u klimatizirane trgovine pa me odmah u glavu udari!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 719
28.5.2008 16:44:21   
Puli
ma ne ide se ni meni po ovoj vrućini
ali moja frizerka u mirovini i danas je slobodna pa će srediti mene i tetu
mene će samo ošišati po ljeti mi uvijek kosa posvijetli pa će pramenovi čekati jesen

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 720
28.5.2008 16:44:57   
Elena
Martina jos uvek kaslja ali malo,sutra opet smo9 na kontroli pa vidjecemo sta ce nam rjeci.Ma i kod mene je cela noc sve otvoreno,ali ja sam na devetom spratu pa je neverojatno toplouser posted image

< Poruku je uredio Elena -- 28.5.2008 16:45:39 >

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 721
28.5.2008 16:46:50   
Ruža
Bok curke eto i mene!Sad mi je žao što nisam bila s vama i sudjelovala u raspravi o pronatalitetnoj politici. Eto uvijek fulam najzanimljivije stvari. user posted image
Ivkica drago mi je da je Vidica dobro, mogu misliti koji osjećaj..user posted image user posted image user posted image  Da se rastopiš.
Evo i ja došla od doktora, sve u najboljem redu, kontrola za 4 tjedna. Dao mi tablete za vodu, bolovanje nije ni spomenuo pa nisam ni ja.user posted image  Jedino odem danas u apoteku i tražim one svoje tablete za vodu o kojima sam pisala već i kaže mi ženskica da ih ne smijem piti.user posted image  Na uputama prošle kutije piše da su zabranjene jedino trudnicama koje imaju poremećen rad bubrega, a na ovima od danas da su zabranjene u trudnoći. user posted image  Pa tko je sad lud? I ne budi ja lijena ponesem i jedne i druge danas doktoru, gleda i on i isto mu čudno.Isti sastav, iste tablete različite upute. user posted image  Kad su se odjednom ogradili u uputama rekao mi da ih ne pijem i dao neke preko HZZ_a. user posted image Mislim lasix ili tako nešto ne mogu pročitati s recepta.   

< Poruku je uredio Ruža -- 28.5.2008 16:48:30 >

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 722
28.5.2008 16:47:25   
maja
Ja se sama pofarbam ali sam uzela neku novu boju i nisam zadovoljna, a nemam ideja kak da se ošišam, imala sam i kratko i dugo, sad je negdje na pola puta, ali je užasna, ali i u repu je stalno da mi ne smeta! Idem si skuhati kavicu, jer ću inače zaspati, nadam se da će noćas biti bolje, sad kad mi Noa spava ja ne moguuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 723
28.5.2008 16:50:41   
Puli
curke stigao mm
odoh ja
javim se uvečer kad se vratim
nadam se da ću biti zadovoljna

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 724
28.5.2008 16:51:18   
Ruža
Elenica sretno sutra na kontroli, drago mi je da je Martinica bolje. user posted image
Curke neka vam lijepe frizurice naprave!user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!