Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.12.2010 14:17:08
|
|
|
|
mlada mama
|
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.12.2010 16:20:34
|
|
|
|
DarijaRR
|
Drage mamice, Imamo dobitnice nagradne igre Ringeraja i partneri nagrađuju trudnice za studeni! Sretne dobitnice su: lilia, ines, Gianna i patka Sve četiri dobitnice dobivaju Couleur de Fleur– lak za učvrščivanje noktiju sa kalcijem i Sugar&milk masažni sapun, a lilia dobiva još i dekicu sa imenom svoje bebice, ines dobiva body sa imenom svoje bebice, Gianna uz to dobiva sat sa slikom, a patka slatki otisak . Čestitamo dobitnicama i molimo ih da nam pošalju potvrdu o rođenju svojih mališana putem e-maila u roku 10 radnih dana od današnjeg datuma, kako bismo im poslali osvojene nagrade. Hvala Vam svima na prijavama za nagradnu igru!
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.12.2010 16:40:41
|
|
|
|
lilia
|
Ajme hvala na nagradi, oduševljena sam. Ne mogu vjerovati da smo mi nešto dobili. Čestitam ostalim dobitnicama i njihovim bebicama. Moj Mihael će imati prekrasnu uspomenu sa RR kao i mama. Hvala još jednom.
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.12.2010 17:38:12
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: DarijaRR Ma naravno Zvrk, sve ćemo se dogovoriti na vrijeme, bez brige ok onda
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.12.2010 20:22:30
|
|
|
|
patka
|
jeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hvala i ovaj mjesec sam imala srece
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 1.12.2010 22:35:53
|
|
|
|
lilia
|
Darija, dali bi mogla poslikati Mihaelov rodni list i poslati Vam na mail fotografiju? Ako ne, mogu li poslati poštom ili faxirati? Hvala i pozdrav.
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 2.12.2010 10:43:57
|
|
|
|
Gianna
|
od srca hvala našoj raji..... Cure možemo vam poslati otpusno pismo (kopiju) ili čekamo rodni list??? Kada i kako vam dostaviti fotku za sat??
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 2.12.2010 11:22:17
|
|
|
|
patka
|
poslala
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 2.12.2010 12:51:44
|
|
|
|
DarijaRR
|
Pošaljite na moj mail,može i otpusno pismo. Pošaljem u pp koj je mail, makar sam Vam na mob već slala :)
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 2.12.2010 14:59:05
|
|
|
|
DarijaRR
|
Znate li da od ovog mjeseca imamo novog sponzora- Tabita Shop Tabitine platnene pelene izrađene su od prirodnih pamučnih materijala. A zašto baš platnene pelene ??? Sijećate li se knjige "1000 zašto 1000 zato"? E, pa upravo tako je sa platnenim pelenama. Mnogi se pitaju: "Zašto koristiti platnene pelene kada postoje jednokratne? Zašto se mučiti i prati ih?" Ali na svako "zašto" ima bar jedan "zato" jer platnene pelene su... ...Zdravije, ugodnije i prirodnije: Ne sadrže kemikalije poput jednokratnih pelena koje sadrže hidragelove, natrijev poliakrilat, TBT. Ove kemikalije isušuju kožu, toksične su i kancerogene te štete imunološkom sustavu Propusne su za zrak tako da bebina koža nesmetano diše, dok u jednokratnim pelenama zbog plastičnog vanjskog sloja dolazi do pregrijavanja od 1 stupnja C. To može utjecati na kasniju plodnost. Platnene pelene najbolji su izbor za bebe sa osjetljivom kožom. Djeca koja koriste platnene pelene ranije su spremna za odvikavanje od pelena jer su svjesni svojih fizioloških funkcija. ...Ekološke: Neusporedivo manje zagađuju okoliš. Jeste li znali : - da su jednokratne pelene treći po redu sudionik na odlagalištima, iza novina i boca - za razgradnju jednokratne pelene potrebno je više od 500 godina - za proizvodnju 5000 pelena koliko ih potroši jedno dijete, potrebno je posjeći nekoliko stabala te potrošiti 1600 l sirove nafte i 78000 l vode ...Financijski isplativije: Cijena platnenih pelena zajedno sa održavanjem je 3-4 puta jeftinija od jednokratnih pelena, ne računajjući da se mogu koristiti i za drugo djete. eto zato platnene pelene, i zato će 4 dobitnice za 12 mjesec dobiti baš njih
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 2.12.2010 15:09:03
|
|
|
|
ines
|
Hvala puno rr. Oduševljeni smo i čim mm dode kući šaljemo rodni list.
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 4.12.2010 18:13:47
|
|
|
|
kikirikica
|
čestitam
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 5.12.2010 0:07:50
|
|
|
|
DarijaRR
|
Evo dobitnica iz rujna nam je poslala slikicu poklona Hvala inesica
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 28.12.2010 16:03:52
|
|
|
|
lilia
|
Ja se zahvaljujem RR na mekanoj dekici za Mihaela i laku za nokte i sapunu za mamu. Hvala puno još jednom, jako nam se sviđa.
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.1.2011 10:44:59
|
|
|
|
DarijaRR
|
Dragi Ringerajci, želim Vam svima sretnu Novu godinu i sve najbolje! Imamo dobitnice nagradne igre Ringeraja i partneri nagrađuju trudnice za prosinac! Sretne dobitnice su: jele2405, DEA, drugasrećica i ZVRK. Sve četiri dobitnice dobivaju platnene pelene izrađene od prirodnih pamučnih materijala i set maski za lice za mame, te vlažne maramice za bebe. Čestitamo dobitnicama i molimo ih da nam pošalju potvrdu o rođenju svojih mališana putem e-maila u roku 10 radnih dana od današnjeg datuma, kako bismo im poslali osvojene nagrade. Hvala Vam svima na prijavama za nagradnu igru!
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.1.2011 10:50:45
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.1.2011 10:57:38
|
|
|
|
DEA
|
hvala lipa..čestitam i ostalim mamama dobitnicama............
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.1.2011 11:13:11
|
|
|
|
drugasrecica
|
Hvala vam puno Baš ste me lipo iznenadili Pozdrav od mene i Rine
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.1.2011 11:41:41
|
|
|
|
jele2405
|
hvala vam puno! iznenadili ste nas i obradovali! poklon ćemo dobro iskoristiti!!! svim djelatnicima portala Ringeraja, svim novopečenim mamama i tatama i onima koji će to tek postati od srca sve najbolje u Novoj godini žele Mia i Jelena
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.1.2011 11:43:44
|
|
|
|
mlada mama
|
Čestitam svim dobitnicama, mi se namjerno nismo prijavili da nagradu dobije netko drugi
|
|
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 3.1.2011 12:04:00
|
|
|
|
ZVRK
|
hvala
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 5.1.2011 13:43:02
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: DarijaRR da nam pošalju potvrdu o rođenju svojih mališana putem e-maila u roku 10 radnih dana od današnjeg datuma, kako bismo im poslali osvojene nagrade. poslala ti danas poštom
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 14.1.2011 11:00:38
|
|
|
|
DEA
|
stigla nagrada............ ne znam stavit sliku...... idem u album pa vam dam link.... fala majo na ideji i RR na poklonu.. ..............
|
|
RE: Ringeraja nagrađuje trudnice 14.1.2011 11:08:59
|
|
|
|
maja
|
Čestitam dobitnicama Dea, i drugi puta I molim te pazi šta radiš sa maskama za lice
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!