|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo na operaciju!
17.12.2010 10:27:10   
Zvonki
95 dana bolnice je iza nas...
Danas izlazimo! Noga je 5,5 cm duža, dakle, jednaka lijevoj! Od ponedjeljka idemo 10 radnih dana na fizikalnu terapiju jer noga se mora ispružiti, što je sada, zbog produžene kosti, a manjih mišića i tetiva nemoguće. Nadamo se da će terapijom uspjeti postići što se traži. Fiksator nosimo od 4-7 mjeseci od dana operacije a iza nas je puna 3. Dakle, u najgorem slučaju još 4 user posted image  Iako dr. kaže da joj kost jako lijepo raste i okoštava pa se nadamo da ćemo i prije.
Danas, nakon svega znam - moje dijete je hrabra, strpljiva i divna curica. Treba toliko dana, toliko noći biti sam...Bez obitelji koja je, kada si tako malen jako važna. Trudili smo se najviše što smo mogli. Bti uz nju, bodriti, plakati, smijati se...Ali realno, ona je sve to sama podnosila i njoj je bilo najteže... Zato želim i ovdje pohvaliti svoje dijete jer je borac i da barem svi imamo toliko strpljenja za sebe, za druge. Volim te pahuljice i jedva čekam večer da te ušuškam u krevet user posted image

Nastavak priče nije gotov, ne brišite mi temu user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 501
17.12.2010 10:30:43   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 502
17.12.2010 10:32:20   
pako
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za anđela maloga,za malenu hrabricu......

p.s. rasplakala sam se user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 503
17.12.2010 11:34:23   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za malu hrabricu, a ti mama možeš s pravom biti ponosna na takvo dijete!
Svako dobro vam želim u daljnjem oporavku! Bit će ovo prekrasan Božić za vas!user posted image

(Odgovor članu pako)
  Neposredna veza do poruke: 504
17.12.2010 12:35:11   
pakić
user posted image user posted image Evo i meni suze ide, od sreće, jer je skoro gotovo, od tuge, jer je toliko dugo bila u bolnici...
user posted image user posted image za djevojčicu, hrabru i pametnuuser posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 505
17.12.2010 12:43:10   
Točkica28
user posted image user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 506
17.12.2010 12:49:18   
BUMBI
ravo za malu hrabricu, a ti mama možeš s pravom biti ponosna na takvo dijete!
Svako dobro vam želim u daljnjem oporavku! Bit će ovo prekrasan Božić za vas!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 507
17.12.2010 13:32:05   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Kejt

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za malu hrabricu, a ti mama možeš s pravom biti ponosna na takvo dijete!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 508
17.12.2010 13:36:46   
cuba
Zbilja imaš pravu hrabru curku, svaka joj častuser posted image user posted image user posted image  i odrasloj osobi bi bilo teško to sve izgurati a kamoli ne djetetu.
Velik dio je iza vas, za par mjeseci ćete sve ovo imati samo u sjećanjuuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 509
19.12.2010 14:55:41   
miha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja bebetina teo-13.8.2009. 4400gr i 56cm

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 510
19.12.2010 15:01:53   
makka pakka
Znaš, djeca su ti kao lavovi...hrabri u teškim situacijama, da sami sebe iznenade koliko..borci...
Uvijek kad tako neke stvari čujem za djecu sjetim se rečenice DJECA MOGU NEMOGUČE..
Bravo za malu hrabricu...ljubimo je..

(Odgovor članu miha)
Neposredna veza do poruke: 511
   [Obrisani korisnik]
19.12.2010 15:07:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Zvonki)
  Neposredna veza do poruke: 512
19.12.2010 15:22:28   
Monica
BRAVO za hrabru curkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rasplakala se i ja...baš su mi oči pune suza..dirljivo..bitno da je ono najgore iza vas...

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 513
19.12.2010 22:59:00   
novamama
nadam se da ste ušuškane i da uživate svi zajedno kućiuser posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 514
19.12.2010 23:58:33   
pticica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 515
20.12.2010 7:29:59   
Nika 24052006
user posted image user posted image user posted image user posted image ,zaista imaš zašto biti ponosna na nju...Nek je sada ona uz vas i vi uz nju!!!

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 516
28.12.2010 11:22:13   
Indy
bravo za maminog andjelauser posted image , djeca su jako hrabra, kad bi mi odrasli bili kao oniuser posted image user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 517
28.12.2010 13:48:42   
Anoniman
tih dana mi je komp bio na popravku pa tek sad vidim!
Bože, hvala ti što je kalvarija s bolnicom gotova i neka više ne bude slične boli... zahvaljujem Bogu s vama i ljubim Luciju, maminu veliku hrabru djevojčicu!user posted image

(Odgovor članu Indy)
  Neposredna veza do poruke: 518
17.1.2011 10:20:47   
Zvonki
Danas je 4 mjeseca od operacije, bili smo na pregledu i rendgenu. Sve je u redu, kost lijepo okoštava, za 4 tjedna pregled.

< Poruku je uredio Zvonki -- 17.1.2011 10:21:52 >

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 519
17.1.2011 10:22:01   
ZVRK
sada ste malo mirniji

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 520
17.1.2011 10:23:54   
BUMBI

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 521
17.1.2011 10:28:56   
nemammaste
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Super!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 522
   [Brisano sporočilo]
17.1.2011 10:32:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu nemammaste)
  Neposredna veza do poruke: 523
17.1.2011 10:33:32   
mariola
Bravo Zvonki, baš mi je dragouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 524
17.1.2011 10:42:19   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: ZVRK

sada ste malo mirniji

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!