|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ribica1 ...
17.1.2011 9:45:29   
BUMBI
IZVORNA PORUKA: Ira_

Ribice molimo se za Vas troje, najviše za Eni.
Koliko god da si jaka, što se vidi da jesi. Plači, viči izbaci to sve iz sebe, jer kada Vaša Eni dođe kući onda ćeš joj trebati najviše .
Pusa!
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 276
17.1.2011 10:59:07   
pako
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 277
   [Obrisani korisnik]
17.1.2011 11:08:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 278
17.1.2011 11:49:19   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 279
17.1.2011 11:59:07   
Ira_
Ribice javi se, kako nam je Eni? Molim te dobre vijesti !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 280
17.1.2011 12:06:04   
lelo

IZVORNA PORUKA: ribica1

A mučenje je, svaki dan ideš dole a ne znaš šta te čeka, jučer sam baš veselo išla doma jer je sve bilo ok a danas opet udarac, ko da me neko direkt u glavu pogodio...
Idemo svaki dan u Rijeku jer ne bi si oprostila da ne idem a moj mm poludi kad se neki čude kako to da idemo svaki dan u bolnicu...
Al samo da naš stari clio izdrži, već se navozio, a nije mi žao ni jedne kune koju potrošim makar bila gladna samo kad bi sve prošlo dobro, iako novaca nikad dosta, al izdržat ću!
Malo sam gledala po netu al nisam niš pametno našla, jel ta krvarenja kod tako malih imaju uvijek tragične poslijedice il se to da popravit?

Draga moja sada čitam i nadam se da će sve biti uredu. Ja znam jednu bebu borca Magdalenu koja je isto rođena tako mala,i danas je predivna četverogodišnjakinja puna veselja.Krvarenje se da popraviti kada će beba biti starija sa vježbama.Ti mi se drži i sve će biti uredu, pa ne zovu ih zato bebe borci.Velika pusa Eni.user posted image user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 281
17.1.2011 16:18:15   
ribica1
Cure moje vijesti nisu dobre, Eni je dobila sepsu u trbušiću i i izgleda da neće bit pomoći.
Sirota sva je boju promijenila i dobila hrpu novih žićica po sebi, ma danas mi ju je baš teško bilo za vidjet al morala sam s obzirom da je svaki put kad sam tamo poslijednji, nažalost!
Javim vam se još!
Pusa

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 282
17.1.2011 16:20:11   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o boze moj...pomozi maloj curici.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 283
17.1.2011 16:20:23   
cuba
A joj mrvica malauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ipak se nadam da to nije kraj i da će malena Eni biti sa vama još dugo dugo...
Mislim na vas svaki dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 284
17.1.2011 16:20:47   
bubaMaja
Drži se ribice!!! svi mislimo na tebe i Eni i molimo se za vas...

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 285
17.1.2011 16:22:04   
novamama
IZVORNA PORUKA: cuba

A joj mrvica malauser posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim na vas svaki dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja istouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 286
17.1.2011 16:49:06   
pepeljuga

user posted image user posted image user posted image user posted image  U mislima sam sa vama stalno.....

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 287
17.1.2011 17:09:44   
pincirotvajler

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 288
17.1.2011 17:11:56   
ZVRK

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 289
17.1.2011 17:34:42   
maja
user posted image user posted image user posted image držite se draga, molim za Eni i vas

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 290
17.1.2011 17:40:06   
Tanjica Tanja
user posted image user posted image user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 291
17.1.2011 17:41:15   
lidac0605

IZVORNA PORUKA: maja

user posted image user posted image user posted image držite se draga, molim za Eni i vas

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 292
17.1.2011 17:46:20   
Krky
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 293
17.1.2011 17:56:24   
anuska08
user posted image user posted image Šaljeem puno user posted image user posted image user posted image user posted image da ipak sve bude dobro!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 294
17.1.2011 18:01:08   
katy mama
IZVORNA PORUKA: ribica1

Cure moje vijesti nisu dobre, Eni je dobila sepsu u trbušiću i i izgleda da neće bit pomoći.
Sirota sva je boju promijenila i dobila hrpu novih žićica po sebi, ma danas mi ju je baš teško bilo za vidjet al morala sam s obzirom da je svaki put kad sam tamo poslijednji, nažalost!
Javim vam se još!
Pusa

joj Boze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nema dana da ne pomislim na vas dvije,i na rr ovih dana svracam najvise zbog vas

nadam se da ce Bog dragi bit uz malu Eni

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 295
17.1.2011 18:13:39   
sina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drugo jednostavno ne znam što bih rekla. stvarno mi je žao zbog svega što ti se događa.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 296
17.1.2011 18:27:48   
tina0310

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 297
17.1.2011 19:07:26   
mišica 666
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 298
17.1.2011 19:07:28   
nemammaste
Nadam se da će ipak sve dobro završiti,mala Eni je već pokazala da je veliki borac.Stvarno mi je žao  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 299
17.1.2011 19:10:04   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Bebys

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o boze moj...pomozi maloj curici.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!